Şimdi Ara

Tabletin Dokunmatiği devre dışı bırakıp klavye mouse ile kullanmak istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Piranha Aristo Tab 2 7inç bir tablet almıştım kardeşime. Oda düşürmüş yere ekran 2 parça. dokunmatik bozuldu. Bende kablosuz klavye mouse seti var onu tablete takıp kullanabiliyordum. Ancak bu sefer dokunmatik bozulduktan sonra "dokunmatik kendi kendine tıklamaya falan çalışıyor, saçmalıyor anlıcanız. " .. ekranı yaptırayım desem 150 TL en az. Zaten tableti aldım 250 tl ye.

    Ben bu dokunmatiği iptal etmek istiyorum. Yazılımdan menülerden veya Sistem ayarlarından dokunmatiği devre dışı bırakamazmıyız.
    Ha içini açtım baktım eğer biliyorsanız dokunmatiği sağlayan bir kablo falan varsa onuda keseyim diyorum. Ama yazılımla daha iyi olur.
    Bu arada hiçbir piranha ürününü kimseye tavsiye etmem. Çok dandik malzeme, batarya çok çabuk tükeniyor , GPs az çekiyor.



  • merhaba kardeşim.bendede piranha tablet var.yazılımla dokunmatiği nasıl kapatacağın hakkında bilgim yok. ama tabletin içinden kapatabilirsin.içini açıp bi kaç fotoğraf yollasan yardımcı olmaya çalışırım.
  • bir de şöyle bi durum var 7.0 inç tabletin ekranını 50 tl ye yaparlar. ama piranha servisi yapmaz. telefonculara,bilgisayar tamircilerini sorabilirsin. benim piranha tablet 10.1 inç ekran tamirini 80 tl ye yaptılar.seninki de 50 tl ye yaparlar.ekran kalitesi olarak hiç bişey farketmez. eskisiyle tamamen aynı olur.zaten her modelin ekranı kendine özgüdür.başka ekranda çalıştırılması zordur.yaptırmak istiyorsan dediğim gibi bilgisayar tamircilerinin çoğu yapar. etrafındaki yerlere sorarsın.
  • yawhehe Y kullanıcısına yanıt
    aynen katılıyorum, 150 lira 7" için çok fazla. piyasayı incele, yarıdan daha az fiyata kapatırsın bu işin. @yawhehe
  • ben yaptırmak istemiyorum , daha masraf etmek istemiyorum bu tablete. birdaha ucuz çin malı almam aldırmam da. İçini açtım panelden iki veri kablosu geliyor. bunlardan birisi muhtemelen dokunmatik diğeride görüntü veri kablosu. deneyecem bakalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.