Şimdi Ara

Warface'in Xbox 360 Sunucuları Kapatılıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      PC tarafında kendine has bir oyuncu kitlesine sahip olan Crytek imzalı Warface, Xbox 360 tarafında beklenen ilgiyi görmemiş gibi görünüyor. Crytek, Facebook üzerinden oyunun Xbox 360 sürümüne verdikleri desteği kısa zaman içerisinde içerisinde keseceğini duyurdu.
     
          Xbox 360 tarafında henüz birinci yılını doldurmayan oyun için artık yeni oyuncu alımı yapılmayacak ve halihazırda oynamakta olan oyuncular oyun içi mağazayı kullanamayacaklar. 1 Şubat itibariyle de sunucular tamamen kapatılacak.
     
          Crytek, bu durumdan Warface'in PC sürümün etkilenmeyeceğini dile getiriyor. Yani oyunu PC'de oynuyorsanız, endişelenmeniz gereken bir şey yok.








  • Hala çöküyor demek ki yazık bence çok yanlış politikalar ve stratejiler buna neden oldu. Hani bi laf vardır b.k yoluna gitti diye işte cryteke bu oldu

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Umarim crytek far cry daki tadi verebilen bir oyun yapar da gormek istedigimiz yerlerde olurlar. Yoksa bu gidişat hiç iyi değil.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • ryse oyununu devam ettirmeleri lazım dicem onda da hikayeyi dönülmez şekilde bitirdiler. rysedaki basit hataları yapmazlarsa oyun çok iyi, öyle bir oyun kurtarır cryteki. crysis 3 de iyice batışa geçtiler origin yüzünden. bence orada çıkan oyunlar mahvoluyor, dead space 3 de o kaderi paylaştı. şu indirim günlerinde crysis complete pack, dead space complete pack ne çok satardı.. adamların güzel bir seri yapıp ea den farklı bir dağıtımcıyla anlaşmaları lazım

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Online oyunların handikapı da bu işte... Oynuyorsun yıllarca, ondan sonra bir gün açıklama yapılıyor, "Sunucular kapatılıyor"... Nereye gitti onca zaman, aylar, yıllar? Çöpe.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • bu oyun zaten iyi bir oyun değil. f2p olmasına rağmen bundan daha iyi olanlar var. görüntüden başka bir şey yok ki o da mükemmel değil. oynanış sıfır. böyle bir oyun yapabiliyorsun ama oynanışa gram katkı sağlayamamak.... çok ilginç gerçekten. şaşırıyorum.
  • Karakterler Xbox One'a port edilsin bence
  • Cryengine 3 gibi grafik motoru olan bir şirket ancak kendini bu kadar batırabilirdi. Helal olsun Yerli Brolarıma. Yakışır.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.