Şimdi Ara

Xiaomi Mi Band fitness takip cihazı bir milyon satış barajını geride bıraktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Xiaomi Mi Band fitness takip cihazı bir milyon satış barajını geride bıraktı





    Akıllı telefon pazarında başarılı satışlar yaparak en iyi beş listesine girmeyi başaran Çinli Xiaomi, giyilebilir cihaz pazarında da iddialı olduğunu son satış rakamları ile gösterdi. 




    Firmadan yapılan açıklamaya göre 3 ay içerisinde bir milyondan fazla Xiaomi Mi Band sevkiyatı gerçekleştirildi. Sadece Çin'de satılıyor olmasına rağmen Mi Band cihazının bu kadar iyi bir başarı elde etmesinin arkasında şüphesiz 13$ seviyesindeki fiyat etiketinin önemi büyük. 




    Rakipleri 50$ ve üzeri fiyatlarla piyasaya girmesine rağmen Xiaomi çok rekabetçi bir seviye belirledi. Bu kadar ucuz olmasına rağmen cihaz atılan adım, gidilen mesafe, yakılan kalori, uyku takibi gibi pek çok fonksiyonu yerine getiriyor ve tek şarj ile 30 gün gidebiliyor. Cihazda bir ekran bulunmuyor.




    Xiaomi giyilebilir cihazını daha fazla ülkeye pazarlama niyetinde. Bu sayede satış rakamını daha da yukarı çekebilir. Ancak yurtdışında fiyatın ne olacağı konusunda bir bilgi yok. Zira aynı fiyat seviyesindeki 10400mAh gücündeki harici bataryası ülkemizde 100TL civarında satılıyor.  

     

     








  • Fotoğraftaki hanfendi 2km daha koşsa fazla kalori yakımından yere yığılacak gibi duruyor biraz daha sporcu kimliği olan birinin fotoğrafını afiş resmi olarak kullansalar daha oturaklı olurmuş bu arada 30 gün kullanım süresi oldukça iyi bu tip cihazların bir ekrana ihtiyaç duyduğunu da düşünmüyorum zaten hepimizin cebinde bir telefon var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şeker Hapı -- 2 Aralık 2014; 18:49:51 >
  • 100 TL değil 60-70 tl arası kargo dahil satılıyor
  • Fotoğraftaki bayan 1 kalori daha yaksa yere yığılack gibi duruyor,ve 13 dolara satılan powerbank neden aliexpresste 23 dolar?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1BilimAdamı -- 2 Aralık 2014; 19:36:52 >
  • malesef bu tasarım ile ben almam, fitbit charge a yöneliyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fire_67

    Fotoğraftaki bayan 1 kalori daha yaksa yere yığılack gibi duruyor,ve 13 dolara satılan powerbank neden aliexpresste 23 dolar?

    adam 13 dolara alip stokluyor ve 23 dolara satiyor bi nevi karaborsa ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi işini biliyor yaptigi her ürünle uygun fiyat politikası sayesinde başarıya da ulaşıyor. Oturup tebrik etmek gerek.

  • iki sigara parasina adamlar akilli cihaz satiyor ..

  • e-bay 'de Xiaomi Mi Band 18,5-21,00 € araliginda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.