Şimdi Ara

[24.01.2019 - YENİ KAMPANYA]E-gurme.com'da kahve kategorisinde %45 İndirim! Kargo Ücretsiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
12
Favori
11.102
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YENİ KAMPANYA BURADAN DEVAM EDİYOR:https://forum.donanimhaber.com/yeniden-e-gurme-kahvelerinde-45-indirim-6-yil-ozel--136838819?

-----

Arkadaşlar Merhaba,

Kahvelerini benim gibi taze içen arkadaşlar için bir site keşfetmiştim 4 ay önce, ben genelde "malawi yağmur ormanları" taze kahvelerinden alıyordum, satıcı arkadaş dün bana tam %45'lik indirim kodu gönderdi, başkalarıyla paylaşabilir miyim diye sorduğumda "tabii ki" dedi, eğer benim gibi taze kahve seven arkadaşlar varsa %45 lik indirim kaçırılacak bir indirim değil düşünsenize ortalama 10 liraya 250 gram taze kahve alabiliyorsunuz, zaten kahve severler taze kahve ile paket satılan kahvelerin farkını bilir o yüzden fazla anlatmama gerek yok sanırım

İndirim kodu:#indcode0208#

Site: e-gurme.com

Not: Kargo ücretsiz.

Kullanım: Ödeme sayfasında indirim kodu veya hediye çeki yazan alana kodu girdikten sonra yeşil bir onay işareti çıkıyor, bu şekilde kullanabilirsiniz.

[24.01.2019 - YENİ KAMPANYA]E-gurme.com'da kahve kategorisinde %45 İndirim! Kargo Ücretsiz

Tavsiyem yeni içmeye başlıyorsanız "Colombia Supremo - Öğütüm şekli: Filtre" almanız, gerçekten farkı anlayacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokceonur -- 24 Ocak 2019; 11:59:36 >

• hocam taze kahve derken çekirdek manasında mı diyorsunuz. yoksa bu çekirdeklerin kavrulmamışi hali falan mı acaba
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    İki anlamını da kullandım ancak makinanız yoksa diye diğer şeklini söyledim aslında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürat Kargo (2-3 gün) - 6.00 TL
  • hocam ben aslında Türk kahvesini seviyorum. bi sürü filtre ve cappucino makinesi aldık ama hepsini elden çıkardık sağa sola verdik. biraz zahmetli oluyordu. o yüzden türk kahvesine döndük. el değirmesnimiz var. kahveyi çekirdek olarak alıp onunl çekip arçelik telve de türk kahvesi yaspıyoruz. bazen tchibonun africa blue. guatemela grande, brazil mild modelleri indirime giriyor onları da çekirdek olarak alıp kendimiz çekip türk kahvesi yapıyoruz. güzel oluyor. sizin önreceğiniz neler var acaba bize
    bu arada indirim kodu için de ayrıca teşekkürler
  • halilcc kullanıcısına yanıt
    Hocam belirli tutarın üzerine ücretsiz zaten, siteyi ben daha çok kahve severler bilsin diye paylaştım, eğer indirim kodu olmasaydı normal tutar +6 tl olacaktı, sıcak fırsat bence %50 lik bi indirim 300 liralık kahve alan adam vardır 15 liraya gelir

• orta-sert espresso için ne önerirsiniz?

bu arada kargo bedava sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Site çok güzelmiş...İçinde epeyce kaliteli bilgi var...Haber için teşekkürler...
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    Hocam o seviyelerde bir kahve arıyosanız tavsiyem yemen kahvesi olur, çünkü anladığım kadarıyla "acı kahve" sevmiyorsunuz, ben de öyle onun dışında kendim kullandığım malawi a plus pambawba var, bir de işte başlıkta paylaştığım supremo colombia'yı seçebilirsiniz

• fezalii kullanıcısına yanıt
    Espresso benim içtiklerimden nasıl olur hakkında bilgim yok hocam maalesef, siteye mail atabilirsiniz, iletişim bilgilerinden ulaşabilirsiniz onlar illa ki yardımcı olur, fakat açıklamalara bakarak hanginim espresso biçimi size uygun seçebilirsiniz sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: gokceonur

Hocam o seviyelerde bir kahve arıyosanız tavsiyem yemen kahvesi olur, çünkü anladığım kadarıyla "acı kahve" sevmiyorsunuz, ben de öyle onun dışında kendim kullandığım malawi a plus pambawba var, bir de işte başlıkta paylaştığım supremo colombia'yı seçebilirsiniz

aynen hocam yumuşak aromalı seviyorum. hocam kargo kaç lira üstüne üccretsiz< acaba
  • Gecerli degil diyor Hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

Orijinalden alıntı: gokceonur

aynen hocam yumuşak aromalı seviyorum. hocam kargo kaç lira üstüne üccretsiz< acaba

Ben de bilmiyorum hocam, kendim hep 500 gr alıp 50 liralık ürün alıyorum kargosu 4-5 lira sanırım
  • Kargoyu bedava yapabilir miyiz? Sizin ekran görüntünüzde kargo ücretsiz gözüküyor hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: TzisTa

Gecerli degil diyor Hocam

satıcı bana kod geçerli herkes için demişti, bir sorup geleyim hocam

edit: kod sınırsızmış hocam baştaki ve sondaki kareleri silmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokceonur -- 2 Aralık 2014; 10:05:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: djinn_inc

Kargoyu bedava yapabilir miyiz? Sizin ekran görüntünüzde kargo ücretsiz gözüküyor hocam?

Hocam sanırım son sayfada çıkıyor kargo ücreti de çünkü sizle aynı kodu kullandım

edit: 50 lira üzeri ücretsiz kargoymuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokceonur -- 2 Aralık 2014; 10:06:55 >
  • benim sepet indirlerden sonra 59 lira oldu ama kargo ücreti yine çıkyıor
  • gokceonur kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler,

Bu tarz sitelerin en büyük eksiği bence kahvelerin sertlik derecelerini ve hangi tür hazırlamaya daha iyi gideceğini yazmamaları, biraz göz kararı alacağız sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

benim sepet indirlerden sonra 59 lira oldu ama kargo ücreti yine çıkyıor

Hocam şimdi aradım sordum yeni tanımlamışlar 20 dk ya aktif olurmuş
  • Sitede taze kahve aboneliğini gördüm.Kargo ücreti dahil 213,5 TL'ye ayda 250 gr seçtiğin kahveden yolluyorlar. (48 TL kargo)
    Bu fiyata göre 3 kg kahveye 165 TL ödenmiş oluyor ki kilosu 55 TL baya bir uygun.
    Yalnız site güvenilir mi onu bilemiyorum.Daha önce bu siteden 1'den çok alış veriş yapan oldu mu ?
    Normalde ben kahve fabrikası isimli siteden alıyorum.kilosu 73 TL + 4 TL kargo toplamda 77 TL ödüyorum.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.