Şimdi Ara

DH Özel Röportaj: Kaspersky, Varşova'da Cyber Security Weekend etkinliğini gerçekleştirdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Dünyanın en büyük antivirüs ve internet güvenliği üreten yazılım şirketlerinden biri olan Kaspersky Labs, Polonya'nın Varşova şehrinde düzenlediği Cyber Security Weekend etkinliği altında günümüzdeki internet tehditlerini ve bunlardan korunma yöntemlerini paylaştı. Yerinde takip ettiğimiz etkinlik kapsamında Kaspersky Labs Türkiye Ülke Müdürü Sertan Selçuk'tan etkinlikle ilgili görüşlerini alıyoruz

     

     




  • Türk kullanıcıları zaten banane diyor. Crackli oyun, kaçak yazılım , katılımsız program ve bir sürü şeyi bedava kullanalım derken bir çok bilgiyi de başkalarına gönderiyorlar. Asıl önemli olan E-Ticaretten alışveriş yapıp, şirket bilgileri ve daha önemli olan kimselerinin bilmemesi gereken dosyaları korumaya muhtaç olan insanlar için gereklidir. Şöyle bir antivirüs var mı bilmiyorum şu program şu ip adresine veri göndermek istiyor kabul edilsin mi edilmesin mi gibi yada şu program şuraya erişmek istiyor sistem için önemli dosyalara erişmeye çalışıyor gibi tam bilgilendirici bir antivirüs.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-1938 -- 1 Aralık 2014; 17:33:10 >
  • yok

  • Türkiye ile yakından ilgilenmeleri güzel bişey. Sonuçta alanında başarılılar. Tek lisans ile tüm cihazlarda güvenlik harika çünkü vereceğim paraya ve aldığım hizmete bakarım. Bu fiyatı kimse vermiyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.