Bildirim
tr psn'inden warfareme indirdik fakat ingilizce yardım!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
oyun zaten ingilizce :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Turkce dil destegi var mi yok mu bi arastirsaydin once
var hacı türkçe altyazı vardı ben öyle hatırlıyorum.Artı tr psn'den indirdim -
quote:
Orijinalden alıntı: waleur5
var hacı türkçe altyazı vardı ben öyle hatırlıyorum.Artı tr psn'den indirdim
US PSN'der indir. Oradan indirilen Türkçe oluyor.Daha önce de aynı soruyu soran olmuştu. Bizim çakma Türkiye psn'den indirince İngilizce geliyor oyun. US PSN'den indirip PS4 sistem dilini Türkçe yapıp, hesap ayalarından da birinci dili Türkçe seçersen Türkçe açılıyor oyun.
-
quote:
Orijinalden alıntı: C-TRanger
quote:
var hacı türkçe altyazı vardı ben öyle hatırlıyorum.Artı tr psn'den indirdim
US PSN'der indir. Oradan indirilen Türkçe oluyor.Daha önce de aynı soruyu soran olmuştu. Bizim çakma Türkiye psn'den indirince İngilizce geliyor oyun. US PSN'den indirip PS4 sistem dilini Türkçe yapıp, hesap ayalarından da birinci dili Türkçe seçersen Türkçe açılıyor oyun.
-
Oyunun Türkçe desteği yok. Kim söylediyse yanlış söylemiş. Oyun ingilizce, geçmiş olsun. -
birdahamı okadar gb oyun indiricem yani? -
quote:
birdahamı okadar gb oyun indiricem yani?
Evet maalesef. US psn'den indirirsen Türkçe olacak oyun. Maalesef yer sıkıntımdan dolayı sildim oyunu. Yoksa SS alıp gösterirdim. Şu konu da mesajlarıma referans olabilir.
http://forum.donanimhaber.com/m_98786638/tm.htm -
rezalet ya.sonra ps4de sıkıntı yok diyorlar yada psnde sıkıntı makinesi resmen -
quote:
rezalet ya.sonra ps4de sıkıntı yok diyorlar yada psnde sıkıntı makinesi resmen
Bu sıkıntı aslında bizim PSN'mizin İngiltere psn'in çakması olmasından kaynaklanıyor. Yani makinayla bir alakası yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 1 Aralık 2014; 16:21:57 > -
quote:
Us Psn den indirme arkadaş senle dalga geçiyor Kütçe var orada bijili felan konuşurlar türk psn den indir ve makineyi dik kullan yatay kullanma. -
quote:
Saf mısın güzel kardeşim? Oyunun Türkçesi yok oyun ingilizce diyoruz, bir de eksilemişsin beni. Yahu adamlar seninle dalga geçiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaKo -- 1 Aralık 2014; 16:30:23 >
quote:
Orijinalden alıntı: TaKo
quote:
Saf mısın güzel kardeşim? Oyunun Türkçesi yok oyun ingilizce diyoruz, bir de eksilemişsin beni. Yahu adamlar seninle dalga geçiyor.
US PSN'de oyun Türkçeymiş.
bak burada PS4 için Türkçe kılavuz var.
https://www.warframe.com/tr/game/ps4quickstart
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 1 Aralık 2014; 16:32:34 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: venomstr
quote:
Orijinalden alıntı: TaKo
quote:
US PSN'de oyun Türkçeymiş.
bak burada PS4 için Türkçe kılavuz var.
https://www.warframe.com/tr/game/ps4quickstart
Warframe deseymiş ya warfare ne? Aklım advanced warfare'e gitti bir de atar yapıyorumkusura bakmayın gençler fail olduk, o konuda bi bilgim yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Dostum sony turkiyeyi arayip hemen bu sorundan bahset. Us psn'den oyunu hediye edecekler.
Bu hatadan dolayi hediye de veriyorlar. Us psn 1 yillik plus ve iki adet istedigin oyunu hediye edecekler. Hemen ara.
Bu konunun cok benzeri bir aralar acilmis gibime geldi sanki dejavu oldum
Evet evet daha onceden acilmis bu konu hatta ben yazdirmistim warframe'i ikinci veya ucuncu yorumda
quote:
Orijinalden alıntı: Dante
Dostum sony turkiyeyi arayip hemen bu sorundan bahset. Us psn'den oyunu hediye edecekler.
Bu hatadan dolayi hediye de veriyorlar. Us psn 1 yillik plus ve iki adet istedigin oyunu hediye edecekler. Hemen ara.
deneyen alan bilen gören duyan ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X