Şimdi Ara

Xperia Z4'e ait basın görsellerinin sızdırıldığı iddia ediliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
2.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • Xperia Z4'e ait basın görsellerinin sızdırıldığı iddia ediliyor





    Sony'nin 5 Ocak 2015 tarihindeki CES 2015 basın toplantısına geri sayım devam ederken, tanıtılmasına kesin gözüyle bakılan Xperia Z4 serisi ile ilgili de yeni görseller gelmeye devam diyor. Bu kez serinin basın görselinin sızdırıldığı iddia ediliyor. 




    Daha önce internete sızan ilk görsellere benzediği görülen basın afişinde Xperia Z3 ile birlikte Xperia Z4 ve Xperia Z4 Ultra modelleri yanyana getirilmiş. Xperia ailesinde ilginç bir şekilde ilk kez yeni bir amiral gemi modeli bir öncekinden boyut olarak daha küçük bir yapıda olacak. Xperia Z4 Ultra ise Xperia Z3 ile aynı boyutta.




    Sony'nin ekran çerçevesinde yaptığı inceltmelerle boyut konusunda gelişmeler yaşadığı tahmin ediliyor. Üstelik Xperia Z4 modelinin 5.4 inçlik daha büyük bir ekrana sahip olacağı iddiasını da hatırlatmak gerek. Xperia Z4 Ultra ise 6 inçlik bir ekrana sahip ve 5.2 inçlik Xperia Z3 ile aynı boyutlarda. Sony'nin bu bakımdan iyi bir iş çıkardığını belirtmek gerek. Ancak bu görseller ne kadar gerçek şimdilik bununla ilgili bir bilgi yok. Zira ekran çerçeveleri pek inandırıcı gibi durmuyor. 




    Xperia Z4 ailesinin donanımı konusunda da sürekli değişen iddialar mevcut. Ekran çözünürlüğünün 2560x1440 piksel çözünürlükte olacağı iddiası ağırlık kazanırken, işlemcinin ise 64-bitlik Snapdragon 810 olabileceği konusundaki iddialar güçlenmeye başladı. Ancak Snapdragon 810 yongasetinin en erken bahar aylarında piyasaya çıkması beklendiği için böyle bir karar Xperia Z4 ailesinin gecikmesine sebep olabilir. 




    Seride ayrıca 4GB RAM, geliştirilmiş 20.7MP çözünürlükte sensör, 12-bit RAW görüntü desteği, Qi kablosuz şarj desteği ve 32GB depolama kapasitesi şeklinde özelliklerin olacağı da iddialar arasında. Bununla birlikte Sony hayranlarını üzecek bir gelişme de yaşanabilir zira Xperia Z4 serisinin artık microSD genişleme yuvasına yer vermeyeceği belirtiliyor. Yani kullanıcılar dahili bellekle yetinmek zorunda kalacak.  

     

     








  • Sony ve ince çerçeve anca rüyada olur gibime geliyor ama, gerçekten böyle ise tasarım çok hoş.
  • daha güzel olmuş ama şu tuşların sanal olması güzel değil
  • z4 neyse olabilirde z4 ultra o şekilde olmaz mümkün değil.Photoshopta yapılmış gibi duruyor görseller hiç inandırıcı değil.Ama olursa çok iyi olur çok da güzel iyi olur tamam mı...
  • Artık bu tip bir tasarım gelmesi lazım tüm firmalardan.

    Z4 Ultra bu tasarımla gelirse piyasaya yeni bir boyut kazandıracak kesin.

  • Bana hiç inandırıcı gelmedi ama harika olmuşlar.

  • Bu şekilde photoshop gibi olduğu belli daha önce de görsel çıktı bu sefer daha net bi bilgi yok öyle görünüyo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence bu kadar az zaman varken Z3 alınmaz. Z4 beklemeye değer bir telefon. Z3 bence Z2'den farklı bir telefon değil.
  • Bu görsellerin photoshop olduğu zaten açık bir gerçek. Ama bu kadar olmasa bile en azından bir miktar çerçevelerin azalması demek Sony'nin 1 yılda 1 amiral gemi çıkarma stratejisinin gerçek olduğunun göstergesidir. Böylece elindeki en azından 1 yıla yetecek kadar tüm kozlarını kullanmış olur.

  • z4 ultra ,hayali bir tasarım olmuş , bu inceliği ancak 2-3 yıl sonra yapabilirler.
  • bu resimler
    https://www.facebook.com/georgia.sony/photos/a.727636590604490.1073741828.726467130721436/894885987212882/?type=1&theater

    sayfasında yayınlandı orjinal değil.
    64bit olsun şekil önemli değil.
  • Ben böyle olduğuna inanmıyorum... ortalık yıkılır bun resimledeki olduğu gibi piyasaya sürülürse. Çok şık olmuş...
  • Z4 Ultra paint'te çizilmiş gibi duruyor

  • alperen_69 kullanıcısına yanıt
    +1

    Sanal tuş olayı ısrarında olmalarına anlam veremşyorum. Eğer kullanılan bir uygulama sanal tuş entegreli değilse ekran boyutu küçülüyor ve 5,2 inch lik ekran oluo sana 5 inch
  • Olması gereken buydu. Hatta Z3 böyle olmalıydı. Sony eskiden fark yaratan bir firmaydı, en azından yaptığı hataları görüp kendini toparlamaya çalışması sevindirici.

  • Daha önceden yapmışlardı aslında. Ama sonradan takoza döndüler nedense?
    Sony Xperia ZL
    http://www.gsmarena.com/sony_xperia_zl-5203.php
    Xperia Z4'e ait basın görsellerinin sızdırıldığı iddia ediliyor




  • Z4 neyse de Z4 Ultra öyle olursa dehşet olur :D LG fanlarına da kapak olur sanırım

  • Bu şekilde çıkarsa Sony yeni bir dönemi başlatır.

  • Ya bu iş nereye gidecek daha fazla bilemiyorum.Bir telefondan bu kadar çok beklenti var mı gerçekten? Neredeyse insaların evlerindeki bilgisayarlardan bile üstün özellikli hal almaya başladı cihazlar.Yahu 10cm ekranda 2K olsa ne olur, full HD olsa ne olur? Tamamen çılgınlık boyutuna ulaştı bu iş. Zaten telefonun bataryası akşamı zor görüyor.Ne kadar 2K çekip oynatabileceksin ki? Bence cep telefonlarına bu kadar özellik yüklenmesi çok gereksiz ve saçma.İnsanları öyle böyle özelliklerle avlıyorlar.Adamın elinde 1500 liralık X1 hala ben asıl X2'yi bekliyorum diyor. Nesini bekliyorsun kardeşim? Bu kadar çok mu paranız ya, Allah akıl fikir versin ne diyeyim...

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.