Şimdi Ara

===> Nokia N900 | Maemo5 - 3.5' 800x480px - 5MP - 32GB - 256 RAM <=== (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.965
Cevap
2
Favori
220.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar, biraz önce cihazı mekkeden bi arkadasım aldı. 23unde gelecek, fakat pasaport problemi var. Bana şimdi imei yi gönderseler, cihaz türkiyeye girmeden kaydını yaptırabilirmiyiz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tndias

arkadaslar, biraz önce cihazı mekkeden bi arkadasım aldı. 23unde gelecek, fakat pasaport problemi var. Bana şimdi imei yi gönderseler, cihaz türkiyeye girmeden kaydını yaptırabilirmiyiz acaba?

Cihaz olmadan, kayit yaptiramazsin bu bir.Ikincisi cihaz geldikten sonra,daha dogrusu kayit ettirecegin zaman en gec bir ay once yurt disina cikis,Tr ye giris yapmis bir pasaport sahibi ile cihazi beraberinde goturup o kisi ile kayit yaptirabilirsin.
    Yani ,normal sartlarda yurt disindan cihaz getiren biri,pasaportunda yazan cikis giris tarihinden itibaren bir aylik sure zarfinda o pasaportu kullanarak kayit yaptirabilir.Bir diger husus ise bir sene icinde ayni pasaport ile bir cep telefonu kayit ettirilir.

Senin durumunda yapman gereken,Cihaz geldikten sonra,cihazi kayit ettirmeye goturecegin gunden en fazla bir ay veya daha az bir sure once yurt disina cikis,giris yapmis ve o sene veya bir senelik sure zarfinda giris cikislarinda ,yurtdisindan telefon getirip kayit yaptirmamis bir pasaport sahibi bulmak.

Ayrica cihazin sana gelis tarihi onemli degil.Cihaz sana 23 un de gelsin farketmez.Bahsettigim sartlara uygun bir pasaport sahibi buldugun zaman goturup kayit ettirirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 15 Ocak 2010; 10:54:16 >

• selam

sizde son versiyona wireless ile update ederken Not Enough Memory in Target Location diye bir ibare cıkıp update etmemezlik yaptımı .. ben root taki hafizaya baktım ve 40 mb görünüyor .. nasıl artırabilirim yada root hafızayı nasıl sıfırlayabilirim ..

Çok sağ olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: bari

selam

sizde son versiyona wireless ile update ederken Not Enough Memory in Target Location diye bir ibare cıkıp update etmemezlik yaptımı .. ben root taki hafizaya baktım ve 40 mb görünüyor .. nasıl artırabilirim yada root hafızayı nasıl sıfırlayabilirim ..

Çok sağ olun

ben pc suitle güncellestirdim hafızayı eski haline getirmenin bildigim tek yolu bilgisayarla manuel yada pc suıtle tekrar firmware yüklemek
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaSSive
    quote:

Orijinalden alıntı: tndias

arkadaslar, biraz önce cihazı mekkeden bi arkadasım aldı. 23unde gelecek, fakat pasaport problemi var. Bana şimdi imei yi gönderseler, cihaz türkiyeye girmeden kaydını yaptırabilirmiyiz acaba?

Cihaz olmadan, kayit yaptiramazsin bu bir.Ikincisi cihaz geldikten sonra,daha dogrusu kayit ettirecegin zaman en gec bir ay once yurt disina cikis,Tr ye giris yapmis bir pasaport sahibi ile cihazi beraberinde goturup o kisi ile kayit yaptirabilirsin.
    Yani ,normal sartlarda yurt disindan cihaz getiren biri,pasaportunda yazan cikis giris tarihinden itibaren bir aylik sure zarfinda o pasaportu kullanarak kayit yaptirabilir.Bir diger husus ise bir sene icinde ayni pasaport ile bir cep telefonu kayit ettirilir.

Senin durumunda yapman gereken,Cihaz geldikten sonra,cihazi kayit ettirmeye goturecegin gunden en fazla bir ay veya daha az bir sure once yurt disina cikis,giris yapmis ve o sene veya bir senelik sure zarfinda giris cikislarinda ,yurtdisindan telefon getirip kayit yaptirmamis bir pasaport sahibi bulmak.

Ayrica cihazin sana gelis tarihi onemli degil.Cihaz sana 23 un de gelsin farketmez.Bahsettigim sartlara uygun bir pasaport sahibi buldugun zaman goturup kayit ettirirsin.

2.el/pasaport bölümünde cihaz olmadan imei no ile kayıt yapılabileceği yazılı. Benim problemim cihazı getirecek şahsın kayıt hakkını kullanmış olması. Cihaz gelince de bizdeki pasaportun 1aylık kayıt süresinin doluyor olması. Cihaz gelmeden kaydını 2~3 gün içinde yaptırmamız gerek. Yada beklemek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tndias -- 16 Ocak 2010; 0:46:43 >

• Aranel Surion'un N900 incelemesi:http://www.aranelsurion.org/2010/bilisim/nokia-n900-incelemesi

Bilgilenmek için MaSSive'in incelemesine ek olarak Türkçe, güzel ve detaylı bir kaynak daha.
    İkisine de emeklerinden dolayı teşekkür ederim

• şuan içinhttp://maemo.org/ sorun mu var arkadaşlar n900 uzerinden dosya indirirken cok yavaş baglanıyor server a
  • bendede apps manager refresh yapmıyo sunlara bagımlı olmak ne uyuz bidurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: badcrow

şuan içinhttp://maemo.org/ sorun mu var arkadaşlar n900 uzerinden dosya indirirken cok yavaş baglanıyor server a

yoğunluktan dolayı server değişikliğine gideceklermiş, repo lar bu yüzden aktif değil, 3 gün kadar kapalı kalacağı söyleniyor.

Alternatif olarak buradaki adresleri Application catalogs kısmından ekleyebilirsiniz

http://espejo.freemoe.org/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ngnzlr -- 18 Ocak 2010; 1:28:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

Kişilerinize daha hızı ulaşmak için:
    http://www.youtube.com/watch?v=CuV9yhFSA-U

Bunu bilmiyordum, gerçekten iyi oldu bu, teşekkürler

• Beyler selam herkese.

Ben gittigidiyordan N900 almak istiyorum.

Kullanan arkadaşların yorumlarını alabilir miyim?
    Nasıl bir alet?
  • bu teli alanlar nerden kaça aldı acaba??
  • quote:

Orijinalden alıntı: wishcanter

Beyler selam herkese.

Ben gittigidiyordan N900 almak istiyorum.

Kullanan arkadaşların yorumlarını alabilir miyim?
    Nasıl bir alet?

VVVVVVVVVVVVVV N900 incelemesi VVVVVVVVVVVVVVV
    http://forum.donanimhaber.com/m_36979424/tm.htm
  • cihaz güzel.

tabi dokunup elimizede almamız lazım.Ben kalınlık ve kullanış konusunda mesela n95 8gb den şahsen çok memnun kalmamıştım.çok kaba gelmişti bana.
  • Arkadaşlar Nokia Europe sitesinde yeni bir geri sayım ekranı var yeni bir N Seris cihazı mı geliyor ne?
  • su telefonun dik kullanilmamasina laf edenlere sasiyorum yabanci sitelerde de yazip duruolar acaba bunlar teli kullanmayanlarmi:)
    telefon modunda zatn tel dik internette de ister dik ister yatay kullanabiliosun sadece ana menü hep yatay buda bilgisayar gorüntüsü verio kullanirken cok hos:)

bu arada internette dik modu bilmeyenler icin yaziim herhangi bi internet sayfasindayken...control,schift,o tuslarina ayni anda basin...
    her defasinda yapmaya gerek yok kalio zatn.dik tutunca dik yatay tutunca yatay kullanilabilir...

daha ne istio bu millet:))))
  • invisible shield aldım full body kesinlikle tavsiye ederim belli bile olmuyor ekranda ama arka taraf artık parlak gozukuyor. artık rahatım cizilir diye korkmaya gerek kalmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihan_wien

su telefonun dik kullanilmamasina laf edenlere sasiyorum yabanci sitelerde de yazip duruolar acaba bunlar teli kullanmayanlarmi:)
    telefon modunda zatn tel dik internette de ister dik ister yatay kullanabiliosun sadece ana menü hep yatay buda bilgisayar gorüntüsü verio kullanirken cok hos:)

bu arada internette dik modu bilmeyenler icin yaziim herhangi bi internet sayfasindayken...control,schift,o tuslarina ayni anda basin...
    her defasinda yapmaya gerek yok kalio zatn.dik tutunca dik yatay tutunca yatay kullanilabilir...

daha ne istio bu millet:))))

Ego tatmininden baska birsey degil :)
  • Nokia maemo os çok yakıştı birbirilerine birde doğru adımlarla geliştirilmeye devam ederse piyasanın tozunu atabilir
  • harika cep teli pazartesi elimde
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.