Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (825. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
899.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 823824825826827
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonumda ciddi anlamda gps sorunu var eskiden böyle değildi 3 dk içinde hemen bağlanırdı oda ilk açıldığı anda olurdu normalde 1 dk içinde bağlanıyordu
    Neyse sabah telefonumu açtım ama bir türlü bağlamadı tam 15 dk bekledim yinede bağlanmadı sinirimdem neredeyse yere çarpacaktım kapatıp çıktım niye böyle oldu anlamadım
  • musyun
    telefonu sökerken dikkat et bu işi bilmiyorsan yapma çok riskli ekranı kırabilirsin
  • Arkadaşlar telefonu söktüm ve şimdi siyah kasyı taktım ama sizinle kesinlikle paylaşmam lazım SİZ YAPMAYIN BİN PİŞMANIM...

1)Lcd olsun tırnaklar olsun çoğu yerini eğrilttim ve içime sinmedi (herşey normal çalışıyor ALLAHTAN)
    2)Yapışkanlar işini çok berbat ediyor herşeyin sebebi yapışkanlar
    3)Aldığım kasa kaliteli ama orjinal değil ne olursa olsun orjinal bulmaya çalışın.
    4)Profesyonel kvk,genpa gibi servislere götürün gerçekten işten anlayan kişiler yapsın kesinlikle ilk defa yapcak birine yaptırmayın.
    5)artık tuşlara rahat basamıyorum ve kenarlarda boşluklar oluştu çok kötü moralim bozuldu.

Arkadaşlar orjinal kasa bulabileceğim ve kırdığım tırnakları tamir edebilecek servis bulmam lazım YARDIM EDECEK VEYA TAVSİYEDE BULUNACAK VAR Mı?
  • Fotoğraf konusunda N86 hemen hemen her açıdan N82'den daha iyi ancak LED flaşın Xenon flaşa kıyasla kısıtlı kalan spektrumu yüzünden flaş aydınlatmalı gece fotoğraflarında renk sıcaklığı olabildiğince orjinalinden uzak kalıyor, mavi tonları oldukça yoğun oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musyun

Arkadaşlar telefonu söktüm ve şimdi siyah kasyı taktım ama sizinle kesinlikle paylaşmam lazım SİZ YAPMAYIN BİN PİŞMANIM...

1)Lcd olsun tırnaklar olsun çoğu yerini eğrilttim ve içime sinmedi (herşey normal çalışıyor ALLAHTAN)
    2)Yapışkanlar işini çok berbat ediyor herşeyin sebebi yapışkanlar
    3)Aldığım kasa kaliteli ama orjinal değil ne olursa olsun orjinal bulmaya çalışın.
    4)Profesyonel kvk,genpa gibi servislere götürün gerçekten işten anlayan kişiler yapsın kesinlikle ilk defa yapcak birine yaptırmayın.
    5)artık tuşlara rahat basamıyorum ve kenarlarda boşluklar oluştu çok kötü moralim bozuldu.

Arkadaşlar orjinal kasa bulabileceğim ve kırdığım tırnakları tamir edebilecek servis bulmam lazım YARDIM EDECEK VEYA TAVSİYEDE BULUNACAK VAR Mı?

istanbuldaysan dogubankta contact mobile... orjinal kasa da bulabilirsin...

• 3 tane tamir edilecek yer var:

1-ekranın ve tuş takmının oturmasını sağlayan 2 tane tırnak kırık
    2-kamera kapağını açınca kamera açılmıyor bu halledilir bence
    3-hafıza karının çıkmasını sağlayan sistem hani ittieince geri atıyor ya işte o bozuldu.

Bunları ne kadara yaparlar, en iyi kim yapabilir bu işi?
  • arkadaşlar telefonumun pili çok çabuk bitmeye başladı sizce ereyonda satılan şu pil orjinalmidir yoksa deilmidir orjinal n 82 pilini en ucuza nereden bulabilirim?

http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productid=97833&ttype=Details#pt
  • pulpa:
    Aynı sıkıntıdan ben de muzdaribim, bu nedenle ben de pil değiştirmeyi düşünüyordum; fakat eldeki pilin performansını ölçmeden yenisini almamak gerek, bu yüzden uygulaman gereken bazı testler var:

1. Cihazını tamamen şarj et, şarj tamamlanınca şarj aletini çıkarma.
    2. "Nokia Energy Profiler" indir/kur/aç. Ayarlardan ölçüm değerini 1s veya 5s olarak ayarla (5 daha iyidir)
    3. Şarj aletini çıkartır çıkartmaz "Nokia Energy Profiler" ile kayda başla.
    4. Pil tamamen boşalıp cihaz kendi kendine kapanana dek kaydı asla durdurma, şarj aletini takma.
    5. Telefonu aç (şarjı bitmiş olacağı için şarja takılı olup olmaması önemli değil)
    6. "Nokia Energy Profiler" ı aç, sana son kaydı kurtarmak isteyip istemediğini soracak, evet'i seç.
    7. Pil tamamen boşalana dek kaç mAh güç harcandığını, sarı grafik gelene dek 0 a basarak gör.

Bildiğiniz üzere cihazın içindeki BP-6MT pil 1050 mAh güç sağlayabilmeli. "Nokia Energy Profiler" ile hesaplanan değer 1050 mAh'in ciddi miktarda altındaysa pilin değişme vakti gelmiş demektir. Fakat hesaplanan değer 1050 mAh'a eşit veya yakın miktardaysa, hem cihazını hem de "Nokia Energy Profiler" ile oluşturduğun kaydı incelemen gerekecek. Şunları kontrol et:

- basılı kalmış herhangi bir tuş var mı?
    - arka planda pili tüketecek bir uygulama mevcut mu? (mesela Garmin XT'ye ait TSRAutoStart.exe gibi)
    - beklenmedik miktarda 2G/3G şebeke değişimi veya 3G şebeke kullanımı mevcut mu?

Herhangi bir sonuca ulaşamazsan pil değiştirmekten çok cihazı kapsamlı testlere tabi tutulması için yetkili bir servise vermeniz gerekir.

Bu arada ben kendim için 20 aylık pilde 600-700 mAh gibi değerler hesaplıyorum, değişme vaktinin geldiği ortada. Sizin de değiştirmeniz gerekirse birlikte alırız pilleri

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

• gecebekçisi açıklaman için teşekkürler dediklerinizi uygulayacağım takılırsam size sorarım telde çağrıyı yanıtlayınca ön kamerada çalışıyor defalarca formatladım yazılım yükledim sonuç değişmedi ön kamera niye çalışıyor anlamadım...
  • Tabii ki sorularınızı beklerim.

Ön kameranın neden çalıştığını ben de anlamadığım için bir şey yazmadım

Bu arada aklıma bir şey daha geldi, farklı sim kartlar takılıyken de aynı şeyi yapıyor mu acaba?
  • programı yükledim yanlız sonuçları nasıl okuyacağımı pek anlıyamadım m.ah lar feklan çıkıyor altta program çalışıyormu tuş takılı kalmışmı bunları nasıl biileceğim?
  • Kaydederken de mAh cinsinden enerji kullanımını görebiliyorsunuz ancak bizim için önemli olan değer, kayıt bittiğinde bulacağınız değer olacağı için sonuçları kayıt bittikten sonra kaydı tekrar açtığınızda dediğim gibi 0 tuşuna bir kaç defa basıp içi enerji kullanımı grafiğine gelip öyle okuyacaksınız.

Altta çalışan programları işlemleri listeleyen bir görev yöneticisi ile (JBak, ActiveFile vs), takılı kalmış tuşları da elleriniz ile inceleyeceksiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: femrebbbb

arkadaşlar 600 mb lık bir filmi pc suit ile dönüştürup tele atıyorum,tel videoyu oynatmıyor sadece ses çıkıyor.düşük kalite dahil denedim ama sonuç aynı.başına gelen varmi yada bilen?

PC Suite ile boşuna uğraşma videolar için Total video Converter'i kullan
  • durumu değerlendirmeye çalışıyorum n 82 den vazgeçip n 86 yamı yönelsem diye düşüncelerim var sizce n86 nın n 82ye göre kötü yönü flaşmı başka bir eksisi olabilirmi yadan 86 n82den iyi bir ürün diyebilirmiyiz?
  • Elinizde N82 olmasa "yönelin" derdim ama:

- N86 N82'den daha ağırdır.
    - N86 ile gece fotoğraf çekmeniz için hareketsiz kalmanız şarttır.
    - N86 iki ayrı parçadan oluşan, bu nedenle darbeler karşılığında kırılganlığı daha çok olan bir cihazdır.

Bunlar benim için elde N82 varken N86 almamak için yeterli sebep
  • Konu hakkında pek bilgim yok; saçmalarsam kusura bakmayın :

Şu wlan olayını kendi adsl'imde uygulayabiliyor muyum? Yani bilgisayarla yatağım arasında 1.5 metre falan var; ama wlan'da bazen buluyor modemi. Başka modemler buluyor, kendi modemimde de onlarda da bir web anahtarı istiyor. Nasıl yapabilirim acaba bu wlan işini?

Ayrıca MobilTV'ye üye oldum, fakat adresine bağlanmak için wlan kullanamıyorum. Vodafone İnternet, WAP ve bir seçenek daha var. Ne yapmam gerekiyor, ücretsiz olarak?
  • Elbette kendi ADSL modeminizin sağladığı kablosuz ağınıza erişebilirsiniz ve bahsettiğiniz anahtar, şifrelenmiş kablosuz ağınıza erişmek için girmeniz gereken anahtardır.

Fakat neden 1,5 metre mesafede kablosuz ağı algılayamadığını anlayamadım. Modem dandik mirşey mi acaba?

MobilTV'ye abone olduğunuzda zannediyorum ki zaten EDGE/3G üzerinden yapılacak veri transferi için para ödemiş oluyorsunuz. Detaylı bilgi için operatörünüzün hangi şartlar altında MobilTV hizmeti verdiğini öğrenmelisiniz, eğer WAP/EDGE/3G zorunluluğu getirmiyorlarsa ve denemek istiyorsanız, kablosuz ağ ile bağlanmayı yukarıda söylediğim gibi kablosuz ağınızın şifresini girdikten sonra denemelisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musyun

3 tane tamir edilecek yer var:

1-ekranın ve tuş takmının oturmasını sağlayan 2 tane tırnak kırık
    2-kamera kapağını açınca kamera açılmıyor bu halledilir bence
    3-hafıza karının çıkmasını sağlayan sistem hani ittieince geri atıyor ya işte o bozuldu.

Bunları ne kadara yaparlar, en iyi kim yapabilir bu işi?

• bu vodafone mobil tvyi kullanabilen varmı n82de siteden girip linklere tıklayınca hiç bi şey yapmadan bekliyor öyle.
  • 
Sayfa: önceki 823824825826827
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.