Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (799. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
899.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 797798799800801
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • karanlıkta foto çekmek için makina otomatik olarak iso'yu yükseltiyordur. iso 500 lere kadar. tabi iso 500 olunca pixeller doğal olarak sapıtır

quote:

Orijinalden alıntı: :SworD:

Arkadaşlar N82 nin Kamerasının Karanlık bir yerde kullandığınızda Ekrana Dikkatlice Baktığınzda Sapıtmış Pixeller le karşılaşıyormusunuz. Ben Genpatech ten 2 Adet N82 Aldım 2sindede aynı sorun vardı, sadece Kamerayı açtığımda ekranı siyah yaptığımda karanlıkta kullanarak yada kamerayı parmağımla kapattığımda bozuk pixeller mevcuttu geri verdim seri üretiminde sorun olduğunu düşünüyorum, sizlerdeki n82 lerdede böyle ufak pixel sorunları varmı acaba herkesin yorumunu bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: femrebbbb

arkadaşlar şu anda fiyatı en uygun N82 nerede olduğunu bilen varsa internet veya şehir olarak da ankara da oturuyorum
    teşekkürler
    darty de baktım 600 lira idi daha uygunu varmı acaba

Genpatechte satılıyor 499 ama ben 2 tane aldım ordan 2 sındede pixel sorunu vardı geri iade ettim

• Telefonun hayırlı olsun kardeş. N82 de sorunsuz bir şekilde video izlemek için (TV de tam ekran olarak) video uzantısını mp4 yap diğer bit değerlerini filan orjinal halinde tut. Çevirdiğin videoda sorun yoksa N82 de sorun çıkarmaz zaten. Sana Total video converter i tavsiye ederim buyur burdan indirebilirsin serial i ve Türkçe yaması içinde.

http://www.4shared.com/file/128086173/70c5441e/total_video_converter.html

çok teşekür ederim videoyu 3gp formattında attım açıldı ama video biraz çözünürlüğü kötü onu nasıl iyileştire bilirim

programlarınız varsa verebilirmisiniz kullandığınız temalardan

• hatta karanlık resimde iso 800e yükseltiyormuşki bu iso'da pixellerin karlamalı görünmesi çook normal profesyonel olmayan hemen hemen her makinada (fotoğraf makinaları da dahil ) bu isoda karıncalanma olur. ölü pixeli anlamak için bembayaz bi resim çek öyle bak. siyah nokta görürsen o ölü pixeldir ve kamera hatalıdır

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetdemirci

karanlıkta foto çekmek için makina otomatik olarak iso'yu yükseltiyordur. iso 500 lere kadar. tabi iso 500 olunca pixeller doğal olarak sapıtır

quote:

Arkadaşlar N82 nin Kamerasının Karanlık bir yerde kullandığınızda Ekrana Dikkatlice Baktığınzda Sapıtmış Pixeller le karşılaşıyormusunuz. Ben Genpatech ten 2 Adet N82 Aldım 2sindede aynı sorun vardı, sadece Kamerayı açtığımda ekranı siyah yaptığımda karanlıkta kullanarak yada kamerayı parmağımla kapattığımda bozuk pixeller mevcuttu geri verdim seri üretiminde sorun olduğunu düşünüyorum, sizlerdeki n82 lerdede böyle ufak pixel sorunları varmı acaba herkesin yorumunu bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetdemirci -- 27 Ağustos 2009; 18:10:51 >

• quote:

lincoln075

çok teşekür ederim videoyu 3gp formattında attım açıldı ama video biraz çözünürlüğü kötü onu nasıl iyileştire bilirim

programlarınız varsa verebilirmisiniz kullandığınız temalardan

Önemli değil kardeş. Video pixeli çevirdiğin videonun pixeli düşük olabilir eğer çevirdiğin videonun pixeli yüksekse sen ayarlara girip video pixelini yükselt 640*480 yap yada orjinal videonun pixeli neyse onu yap.

Forumda tema paylaşım konusu vardı arat bulursun.
  • quote:

Bende de var 1 tane o noktadan. Kamera'yı açınca oluyor sol alt tarafa doğru. Çok da sorun değil fotoğraflarda öyle bariz belli değil. Benimkinin içinden de genpa garantisi çıktı bu arada. Ama ne hikmetse video çekimi, makro modu falan açtım mıydı o nokta kayboluyor. Amaaaan...

• quote:

hatta karanlık resimde iso 800e yükseltiyormuşki bu iso'da pixellerin karlamalı görünmesi çook normal profesyonel olmayan hemen hemen her makinada (fotoğraf makinaları da dahil ) bu isoda karıncalanma olur. ölü pixeli anlamak için bembayaz bi resim çek öyle bak. siyah nokta görürsen o ölü pixeldir ve kamera hatalıdır

quote:

karanlıkta foto çekmek için makina otomatik olarak iso'yu yükseltiyordur. iso 500 lere kadar. tabi iso 500 olunca pixeller doğal olarak sapıtır

quote:

Benim bildiğim, ölü pikselleri bulmak için zemin siyah tutulur ve beyaz nokta var mı diye bakılır. Beyaz noktalar ölü pikseldir. Onun dışındaki renklerde olanlar sıkışmış piksel oluyordu...

En iyisi siyah,beyaz,mavi,turuncu,sarı gibi renklerle tek tek denemek.

• quote:

Orijinalden alıntı: --Destroyer--

quote:

Bende de var 1 tane o noktadan. Kamera'yı açınca oluyor sol alt tarafa doğru. Çok da sorun değil fotoğraflarda öyle bariz belli değil. Benimkinin içinden de genpa garantisi çıktı bu arada. Ama ne hikmetse video çekimi, makro modu falan açtım mıydı o nokta kayboluyor. Amaaaan...

evet kaybolur çünkü ölü piksel siyah ekranda belli oluyor beyaz olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: _conscript_

Arkadaşlar en hızlı okuma/yazma hızına sahip 8 gb micro sd kart hangisi? bana link verebilirmisiniz.

tesekkürler

• ben beyaz zeminde siyah biliyordum ama senin dediğin de doğru olabilir.
    quote:

Orijinalden alıntı: --Destroyer--

quote:

hatta karanlık resimde iso 800e yükseltiyormuşki bu iso'da pixellerin karlamalı görünmesi çook normal profesyonel olmayan hemen hemen her makinada (fotoğraf makinaları da dahil ) bu isoda karıncalanma olur. ölü pixeli anlamak için bembayaz bi resim çek öyle bak. siyah nokta görürsen o ölü pixeldir ve kamera hatalıdır

quote:

quote:

Benim bildiğim, ölü pikselleri bulmak için zemin siyah tutulur ve beyaz nokta var mı diye bakılır. Beyaz noktalar ölü pikseldir. Onun dışındaki renklerde olanlar sıkışmış piksel oluyordu...

En iyisi siyah,beyaz,mavi,turuncu,sarı gibi renklerle tek tek denemek.

• bu kadar seyden sonra bu telf 500 tl ye alinir mi alinmaz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilal47

bu kadar seyden sonra bu telf 500 tl ye alinir mi alinmaz mi?

Sen alma boşver... Dandik telefon n82 baksana herkeste bi sorun var
  • Bir çerez tabağı teoremi vardır,

quote:

bir kuruyemiş tabağı kalabalık bir grubun önüne geldiği zaman sırasıyla önce antepfıstıkları, ardından bademler, sonra fındıklar gider. en sona beyaz ve sarı leblebiler kalır. eğer belli bir yaşa kadar evlenmemişsen de durum farklı olmaz. ya kalan leblebiler ve ayçekirdekleri ile idare edersin, ya da olur da bir fıstık bulurum diye tabağı karıştırır durursun..

Aynı mantıkla Türkiye'ye gelen diyelim ki 100 parti N82 arasından sona kalan cihazlar artık bunlar, çoğunluğu belki de şimdi ilk defa N82 alacak birisinden önce başkası tarafından alınıp aynı gün sorunları ya da beğenilmemesi nedeniyle iade edilmiş paketler. Bu yüzden maalesef cihazlar ilk çıktığında pahalıya almak, daha sorunsuzuna denk gelme şansınızı arttırıyor.
  • teorem süpermiş lan
  • quote:

quote:

Sorunu olmayan telefon göstersene ? hem dandik derken ne kastediyorsun ?
  • Acaba tekrardan alsam mı
  • evet aynı mantık araç üretiminde de geçerli, zamanla maliyeti düşürmek için araçların gözükmez yerlerinden malzemeler eksilir, kalite düşer,

ancak ilk ürün piyasaya çıktığında almakda çok iyi birşey değil, genel bir üretim hatası oluşması durumunda mağdur olunabilir, ürün toplatılır iade alınır ama bu arada ihtiyaç gereksinimi çıktığında kullanamayacaksınız,

neyse, en iyisi orta noktalarda almak bence, orta nokta tanımı sektörüne göre değişir tabi ama cep tel için bence ürün çıktıktan sonraki 1-2 yıl arasıdır,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master KENOBI

quote:

quote:

Sorunu olmayan telefon göstersene ? hem dandik derken ne kastediyorsun ?

Bende de n82 var. Hiçbi sorunu yok. arkadaş uğraşmasın diye öyle dedim bi sürü sorun varMIŞ baksana diyorum anlamadın heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _conscript_ -- 28 Ağustos 2009; 14:35:02 >

• enginmxp ;

Güzel söylemişsin. Tam orta zamanda almak gerekiyor.

GeceBekçisi;

Hakkatten güzel teoremmiş. Ama ben küçükken sadece Antepfıstıklarını yerdim. Sonra çaktırmadan annemin veya babamın tabağıyla gizlice değiştirirdim. xD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peyloride -- 28 Ağustos 2009; 15:21:58 >
  • 
Sayfa: önceki 797798799800801
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.