Şimdi Ara

N79 Mesaj Yavaşlığı Sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar son versyion olan V30 a yükseltmeme rağmen hala mesajları 8-9. kelimeden sonra yavaş yazmaya başlıyor.

İngilizce harflere geçmek dışında bir çözüm yolu yok mu bunun?

Ayrıca tüm N79 kullanıcılarında var mı bu sıkıntı?

• Valla N79'u bilmiyorum ama bende 5320'nin son versiyonunu(5.16) yüklememle bu sorunla karşılaştım..Daha önce yoktu..
  • v40da düzelir belki
  • n85 var bende de var o sorun ama ingilizceye aldım çok rahatım :)
  • Bende N79 Kullanıyorum. Aynı Sorun bendede var.
  • Menu > Araçlar > Ayarlar > Genel > Kişiselleştirme > Dil > Yazma Dili > English

Bunu Yaparsanız Sorun Kalmıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaRo55

Menu > Araçlar > Ayarlar > Genel > Kişiselleştirme > Dil > Yazma Dili > English

Bunu Yaparsanız Sorun Kalmıyor..

Hmm başka yolu yok mu peki?

İngilizce de T9 un bir anlamı kalmıyor? Birde yani ı,ş,ğ.. gibi harfleri kullanamıyoruz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Özel Mesaj Gönderme Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Başka yolu yok. Yeni güncelleme bekliycez. Bu sorunun diğer telefonlarda olduğunu bilmiyordum. Hadi N85 ile güncellememiz bile aynı neredeyse ama 5320'de de varmış. Nokia ne zaman doğru dürüst sorunsuz bir güncelleme çıkardı ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ok1907

Başka yolu yok. Yeni güncelleme bekliycez. Bu sorunun diğer telefonlarda olduğunu bilmiyordum. Hadi N85 ile güncellememiz bile aynı neredeyse ama 5320'de de varmış. Nokia ne zaman doğru dürüst sorunsuz bir güncelleme çıkardı ki.

Evet ya, anlaşılan Nokia ya ait genel bir sorun gibi bu.

Yeni güncellemede umarım düzeltirler. Çok aptal bir sorun zira.
  • Bendede aynı sorun var ingilizce karakter yaptım bende.. zaten türkçe karakter kullanınca 2 mesaj sayılmıyor mu ? öyle birşeyler vardı..
  • Bu sorun GSM alfabesi hakkında toplantı yapılırken şehri gezmeyi seçen yetkililerimizin hatasının yıllar sonra kapatılmaya çalışılmasından dolayı mesajlaşırken Türkçe'ye geçildiğinde kullanılan karakter kodlamasının değişmesinden kaynaklanıyor. Oturmuş bir sistemde sonradan birşeyler değişmeye kalkınca ilk denemeler haliyle sorunlu olabiliyor, hepiniz Nokia'ya konu hakkında şikayetinizi iletirseniz sorunun farkına varılır ve daha sonraki firmware sürümlerinde düzeltilir.
  • şimdi ben güncelleme yapacağım v20ye ama mesa yavaşlığı t9 kullanırken mi. yoksa türkçe iken de kasma fln varmı
  • Yazma dili Türkçe olduğu zaman cihaz önceki sürümlerde olduğu gibi Unicode yerine ayrı ve yeni bir karakter kodlama setine geçtiği için yavaşlamaya başlıyor, T9 açık olsa da olmasa da.
  • iSMS adlı bi program kurdum, şimdilik sorun yok gibi, ya da daha uzun mesaj yazmadım onadan olabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uzaktan Kumandan

iSMS adlı bi program kurdum, şimdilik sorun yok gibi, ya da daha uzun mesaj yazmadım onadan olabilir...

İlk defa duydum, ne işe yarıyor bu program
  • quote:

Orijinalden alıntı: ateş ve güneş

quote:

Orijinalden alıntı: Uzaktan Kumandan

iSMS adlı bi program kurdum, şimdilik sorun yok gibi, ya da daha uzun mesaj yazmadım onadan olabilir...

İlk defa duydum, ne işe yarıyor bu program

nokianın mesaj arayüzü yerine geçiyor, kendine has hoş bir arayüzü var, kullanımı da ücretsiz...

bu arada bugün 3-4 mesaj uzunluğunda t9 ile mesajlar yazdım gerçekten yavaşlama kaybolmuş...

• samsung i8910 da da aynı sorun mevcut .. nokia ya değil symbian a has bir sorun galiba ..
  • Haha olaya bak. Biz de 5800 forumunda sadece bu telefona ait bir sorun diye düşünüyorduk. Dokunmatik sistem geç algılıyor sanıyorduk O halde Nokia son dönemde f/w yazılımlarında ciddi bir hata yaptı Türkçe dili ile ilgili. Çünkü eskiden böyle bir sorun yaşadığımızı hatırlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 20 Ağustos 2009; 13:05:26 >
  • s60 v5 ,v3 FP2 lerde olan birşey galiba. omnia HD ve n79'da aynı sorunu yaşadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s1Lv3r -- 20 Ağustos 2009; 13:14:13 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.