Şimdi Ara

<<N79 FAN CLUB>>RESİMLİ İNCELEME (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.683
Cevap
9
Favori
335.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya kvk ya telefonu vereli bugün 15 gün oldu.son 1 haftadır da takip sayfasında onarılıyor yazıyor.bu ne onarmaymış ya..bir tavsiyesi olan var mı arkadaşlar?
  • hsaid yada diğer arkadaşlar bir iki sorum var bu telefona türkçe yüklenebiliyormu ben yurtdışından aldım da ,bunun yanında versiyon yüklemede dilin önemi varmı?
  • dostum benim telefonda arabistandan geldi ve tel geldiğinde arapçaydıama türkçeyi yüklemeyi başardım şimdi anlatıyorum
    nokia forumunda nokia firmware yükleme merkezi diye bir başlık var ona gir verilen adrese gir n79 v11.049 var bunu indir yaklaşık 180 mb ve phoenix diye bir program var onuda indir bide onun ingilizce kullanım klavuzu var ama resimli anlatımdan herşey anlaşılabiliyor adım adım yaparsan sorun olmaz. pc suite yi pc ye kur pc teli görür hale gelsin. daha sonra phoenixi yükle sonra indirdiğin 180mb lık dosyayı pc ye yükle vew resimli anlatımındaki adımları teker teker yap.
    nokia n79 için euro2(türkçe var) product code: 0549405
    n79 için tek türkçe yükleme yolu bu arkadaşım
  • İnternete kendi tarayıcısı ile girdiğimizde herhangi bir adresi veya yazıyı mouse ile tarar gibi nasıl tarıyoruz? (copy-paste)
  • quote:

Orjinalden alıntı: hsaid

dostum benim telefonda arabistandan geldi ve tel geldiğinde arapçaydıama türkçeyi yüklemeyi başardım şimdi anlatıyorum
    nokia forumunda nokia firmware yükleme merkezi diye bir başlık var ona gir verilen adrese gir n79 v11.049 var bunu indir yaklaşık 180 mb ve phoenix diye bir program var onuda indir bide onun ingilizce kullanım klavuzu var ama resimli anlatımdan herşey anlaşılabiliyor adım adım yaparsan sorun olmaz. pc suite yi pc ye kur pc teli görür hale gelsin. daha sonra phoenixi yükle sonra indirdiğin 180mb lık dosyayı pc ye yükle vew resimli anlatımındaki adımları teker teker yap.
    nokia n79 için euro2(türkçe var) product code: 0549405
    n79 için tek türkçe yükleme yolu bu arkadaşım

Kare # 'ye basılı tut yön tuşlarıyla seç.

• hsaid sağol dostum deniycem ,antelope_06 dostum telefonda türkçe diye bir dil yokki o dediğini yapayım önce yüklemek gerekmezmi :D
  • Selam arkadaşlar bende N79 almayı düşünüyorum. Ama forumlar çok karışmış bana bu telefonun artılarını ve eksilerini sıralayabilir misiniz??
    Birde N78 ile aradaki farkları nelerdir??

Arkadaşlar bugün almayı düşünüyorumda bir an önce cevaplarsanız sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi u23 -- 21 Şubat 2009; 12:44:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: albar

hsaid sağol dostum deniycem ,antelope_06 dostum telefonda türkçe diye bir dil yokki o dediğini yapayım önce yüklemek gerekmezmi :D

Pardon arkadaşım ben yengeçf'nin sorusunu yanıtlacaktım karışıklık oldu. :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: u23

Selam arkadaşlar bende N79 almayı düşünüyorum. Ama forumlar çok karışmış bana bu telefonun artılarını ve eksilerini sıralayabilir misiniz??
    Birde N78 ile aradaki farkları nelerdir??

Arkadaşlar bugün almayı düşünüyorumda bir an önce cevaplarsanız sevinirim...

Hadi forumdaki arkadaşlar bi cevap verirmisiniz???
  • Arkadaşlar N79 un Ram i kaç? Bilen varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: okg53

Arkadaşlar N79 un Ram i kaç? Bilen varmı?

http://www.gsmarena.com/nokia_n79-2497.php bu sitede yazan SDRAM değil.
    Acaba kaç Ram i ?
    Bide işlemcisi Dual yazmıyo ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okg53 -- 22 Şubat 2009; 13:54:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: antelope_06

quote:

hsaid sağol dostum deniycem ,antelope_06 dostum telefonda türkçe diye bir dil yokki o dediğini yapayım önce yüklemek gerekmezmi :D

Pardon arkadaşım ben yengeçf'nin sorusunu yanıtlacaktım karışıklık oldu. :)

Teşekkürler....
  • n79 artıları
    -hızlı,programların çoğuna uyumlu,tuş kilidi için kısayol tuşu var,kasa sağlam,batarya 1200 lük,wi fi hızlı,kamera idare eder,3.5 mm kulaklık var,kulaklık performansıda n73 ten daha
    iyi fiyatına göre iyi bence.Aynı özellikte n95 8gb alsan 1150 den başlar.
    Eksileri;
    kamera daha iyi olabilirdi.joystick olabilirdi,başka önemli bir eksiği yok
    5800 almıştım.Bozuk çıktığı için n79 aldım.iyi ki almışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x79a -- 22 Şubat 2009; 23:00:09 >
  • n79 rami 369 mhz dual ram değil ama hız açısından farketmiyor.
  • Hsaid yada diğer arkadaşlar ben bu Phoenix programına telefonu tanıtamadım ,bağladığımızda telefonda ne işaretliycez "pc suite" mi "mass storage" mı,
    phoinexte usb ayarını yapıyorum ondan sonra scan product diyorum ancak telefonu bulmuyor başka ayar yapmak gerekiyormu?????
  • quote:

Hsaid yada diğer arkadaşlar ben bu Phoenix programına telefonu tanıtamadım ,bağladığımızda telefonda ne işaretliycez "pc suite" mi "mass storage" mı,
    phoinexte usb ayarını yapıyorum ondan sonra scan product diyorum ancak telefonu bulmuyor başka ayar yapmak gerekiyormu?????

phoenix kur,nokia pc suit kur,nsu,kur.usb tak,telefondan pc suit seç.Sonra Phoenix'i açın File > Manage Connections'a basın sonra New'a basın ordan USB yi işaretleyin Next’e basın program USB
    bağlantısını kontrol eder ve Finished Scanning yazar. Tekrar Next ve sonra Finish'e basın. Açık olan pencerede Apply ve Close'a basın. Bu işlemlerden
    sonra tekrar File > Scan Product a basın telefonunuz bulununca altta telefon modeli ve mevcut sürümü yazar. Sonra Flashing menüsüne basın ilk sıradaki
    Firmware Update'e basın. Phoenix otomatik olarak telefonunuzun ürün kodu ile o ürün koduna uygun yazılım dosyalarını bulur. Eğer telefonunuz Türkiye ürün
    koduna sahip değilse ürün kodu satırının yanındaki Gözat kutusuna basın ve Türkiye ürün kodunu seçin ve OK'e basın. Yazılım atma işlemine başlamak için
    Refurbish'e basın ve yazılım işlemi tamamlanana kadar bekleyin.

• quote:

Hsaid yada diğer arkadaşlar ben bu Phoenix programına telefonu tanıtamadım ,bağladığımızda telefonda ne işaretliycez "pc suite" mi "mass storage" mı,

Telefondan PC Suite i seçeceksin.
  • slm arkadaşlar. bende yeni bir n79 cu olarak aranıza katılmış bulunmaktayım. Hem n79 hemde simbian işletim sistemleri konusunda yeniyim. Bu konudaki uzamn arkadaşlara bir sorum olacak yalnız dediğim gibi acemi olduğum için detaylı açıklama yaparlarsa çok memnun olurum. n79 uma tavsiye ettiğinizprogramlar nelerdir. ve bu programları nasıl yükleyebilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: x79a

n79 rami 369 mhz dual ram değil ama hız açısından farketmiyor.

N79 işlemci hızı 369 mhz, yanlış yazıldı galiba.

N79
    İşlemci: ARM11 ailesi ARMv6 mimarisi ARM1136J(F)-S çekirdeğine sahip Texas Instruments OMAP2420
    Bu işlemci SIMD (Single Instruction, Multiple Data/Tek Komut, Çoklu Veri) mantığıyla çalıştığı için tek işlemci olsa bile bir seferde paralel verilerle işlemi gerçekleştirdiğinden, işlemin gerçekleşmesi daha hızlı olur.

Toplam RAM: 121 MB (ortalama 72 MB serbest)
    Toplam Flash Hafıza: 75.3 MB (ortalama 50 MB serbest)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marslanoglu -- 24 Şubat 2009; 12:09:52 >
  • marslanoglu:

N79'un OMAP 2420 kullandığını ifade etmişsiniz ancak kullanılan platform Freescale MXC300-30 olup içeriği (369 MHz'lik ARM1136JF-S bazlı ana işlemci + 208 MHz'lik StarCore SC140 DSP işlemcisi) şeklindedir.

OMAP 2420 kullanan modeller: N95 8GB, N95, N93i, N82 ve E90'dır.

http://forum.donanimhaber.com/m.asp?m=28596862
    adresindeki yazımı okursanız daha detaylı bilgi edinebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.