Şimdi Ara

DH ciddi olun lütfen!!! Eleştiriyi hak ediyorsunuz !! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Şimdi iyi niyet olduğunuzu idia ediyorsanız bu sorulara cevap bekliyorum.
    Benim bilgisayarımdan girildiğini anlıyorsunuzda (Umarım yasal yollarla) bütün mesajları benim yazdığımı nerden çıkardınız? Arkadaşı daha ilk günden gıcık etmeyi başardınız
  • HÖnk ne yazdın sallamacay biz anlamayamadık... Bilgisayar seninse onun üzerinde gerçekleşecek şeylerden de sorumlu olman lazım dimi :) Cep telefonuna çekilen mesajların herhangi bir bilgisyardan çekildiği anlaşılırsa o bilgisayarın sahibi bence yandı.. durumu vahim olur.. Çok ciddi bir konu bu. Gıcık olmana gerek yok biz burada forumun yöneticilerini eleştiriyoruz yaptıkları için ... ama umrunda değiller galiba yazdıklarını okudukça olayı kapatma çabalarındalar , başkalarına suç atma çabalarındalar.. sen yenisin biraz daha izle öyle cevap yaz hemen kararını verme

Orjinalden alıntı: AkRaeP

işte bende reklamlardan dolayı mesajın devamını göremediğim için buraya deli oluyorum.... bu olaya bir çözüm lütfen !.....

bende soru yok

• Ben xentios olayla alakam başka meşaj tam değildi halada tam değil
    Bi şiir bu kadar açıklayıcı olur.
    Şimdi iyi niyet olduğunuzu idia ediyorsanız bu sorulara cevap bekliyorum.
    Benim bilgisayarımdan girildiğini anlıyorsunuzda (Umarım mac adresi gibi yasal yollarla) bütün mesajları benim yazdığımı nerden çıkardınız? Arkadaşı daha ilk günden gıcık etmeyi başardınız
    Sistem gerçekten yavaş siz direk servera direk bağlanıyorsunuzda farkında değilsiniz sanırım. Text bazlı olmasına rağmen bu yavaşlık baya şaşırtıcı işin ilginç yanı ilk girdiğimde forum daha hızlıydı siz hızlandırdık dedikçe gittikçe yavaşlamaya başladı.
    ....
    Beyler sakin olun... Nedemek haber editörü yapmaz etmez. Tamam yazdığım bir haberde hata olur yada sizi yanlış yönlendiririm bir ürüne torpil geçerim neyse ama bu tip bir konuda yaptığım espirilerden dolayı sen haber editörüsün nasıl böyle birşey yaparsın vs gibi eleştirileri inanın çok tuhaf karşılıyorum...

Bence benim ordaki espirilerime İSKİ ve thedevilslieutenant kızsalar sonuna kadar haklılar hatta isteseler editlerim bile zaten İSKİ ye MSN den thedevilslieutenant ada PM den konuya attığım mesajlarla ilgili yorumlarını sormuşumdur. Sanada PM attım ama sanırım ulaşmadı sana attığım PM de şöyle
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Sitenin Haber editörü sitenin anasayfasına haber yazar ve bu haberlerin elinden geldiği derecede orjinal ve siteye özgün olmasına ayrıcada anlaşılır olmasına özen gösterir. aynı zamandada verilen bilginin doğruluğu konusunda oldukça fazla araştırma yapar. Bu haber editörünün görevidir. Ve ben bu görevi üstlenenlerden sadece birisiyim bu yüzden rütbede Haber editörü yazar.

Modlarda genel kuralları kontrol eder ve kural dışı ve benzeri rahatsızlık oluşturacak konularda forumu koruyucu bir görev üstlenmişlerdir.

Gerisinde bizde normal forum kullanıcılarıyız. Basit yani ne düşünüyorsak o anda aklımızdan ne geçiyorsa onları yazarız. Rütbeye bakıp değerlendirecekler için ise yapacak birşey yok ne yazıkki.

Hoşçakal...
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aslına bakarsan sen bunca eleştiriyi böyle yapacağına PM den durumu anlatsan bence daha uygun olur ve amacına uyar. Ama amacın ne olduğundan çok tepkinin yanlışlığı önemli.

Kırılan ve üzülen varsa kusura bakmasınlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speed-Step -- 29 Aralık 2004, 10:16:48 >

• Üye olmayı zorlaştırmanız lazım özellikle fake nicklerden bu kadar şikayet gelirken

Saygılar..
  • Spped Step forumun vazgeçilmezlerindendir!!!Bence b kadar abartmaya gerek yok...Ayrıca onları modlarla bir tutmaya da gerek yoktur!!!Forumda herhangi bir yönetim görevleri yoktur!!Sadece haber eklerler...Bi nevi içerik ekleyici!!!

Dediğim gibi bu kadar abartmaya gerek yok!!!Speed iyidir ve ceza falan almasına asla gerek yoktur!!!

Orjinalden alıntı: Speed-Step

Slm,
    Beyler sakin olun... Nedemek haber editörü yapmaz etmez. Tamam yazdığım bir haberde hata olur yada sizi yanlış yönlendiririm bir ürüne torpil geçerim neyse ama bu tip bir konuda yaptığım espirilerden dolayı sen haber editörüsün nasıl böyle birşey yaparsın vs gibi eleştirileri inanın çok tuhaf karşılıyorum...

Bence benim ordaki espirilerime İSKİ ve thedevilslieutenant kızsalar sonuna kadar haklılar hatta isteseler editlerim bile zaten İSKİ ye MSN den thedevilslieutenant ada PM den konuya attığım mesajlarla ilgili yorumlarını sormuşumdur. Sanada PM attım ama sanırım ulaşmadı sana attığım PM de şöyle
    Sitenin Haber editörü sitenin anasayfasına haber yazar ve bu haberlerin elinden geldiği derecede orjinal ve siteye özgün olmasına ayrıcada anlaşılır olmasına özen gösterir. aynı zamandada verilen bilginin doğruluğu konusunda oldukça fazla araştırma yapar. Bu haber editörünün görevidir. Ve ben bu görevi üstlenenlerden sadece birisiyim bu yüzden rütbede Haber editörü yazar.

Modlarda genel kuralları kontrol eder ve kural dışı ve benzeri rahatsızlık oluşturacak konularda forumu koruyucu bir görev üstlenmişlerdir.

Gerisinde bizde normal forum kullanıcılarıyız. Basit yani ne düşünüyorsak o anda aklımızdan ne geçiyorsa onları yazarız. Rütbeye bakıp değerlendirecekler için ise yapacak birşey yok ne yazıkki.

Hoşçakal...

Aslına bakarsan sen bunca eleştiriyi böyle yapacağına PM den durumu anlatsan bence daha uygun olur ve amacına uyar. Ama amacın ne olduğundan çok tepkinin yanlışlığı önemli.

Kırılan ve üzülen varsa kusura bakmasınlar...

aynen katılıyorum... herkes hata yapabilir Ülkenin başındakilerde hata yapabilir..

Ayrıca speed kardeşimin iyi niyetini biliyorum.. Hiçbir kastı yoktur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sca®fa©e -- 29 Aralık 2004, 10:31:14 >

..:: ๑ scarface ๑ ::..
    ..:: TAKLİTLER ASILLARINI YÜCELTİR ::..

• Hata yapabilirlerde uyarınca kaale almazlarsa sorun vardır . Burda citizende Speed-Step de cevaplamış
  • Speed kardeşimin iyi niyetini bende biliyorum, herhangi bir kastı yoktur
    P4 2.4 GHz 533MHz| ASUS P4S533MX-L 478PİN SOKET | 512 DDR 333MHZ | ASUS TA210 300W | 256 Mb Ati Radeon 9600 Pro | 19" Samsung 957MB | SEGATE Barracuda 80 GB 7200| Creative Soun Blaster Live 5.1 | CREATIVE INSPIRE 4400 4+1 | Flexy BT 100 Mt. | TEAC 52*24*52 CD-RW | LG 52*32*52* CD-RW | Microsoft SideWinder Steering Wheel | Snopy T0710 Joystick
  • Hata yapabilirlerde uyarınca kaale almazlarsa sorun vardır . Burda ne güzel ki citizende Speed-Step de cevaplamış.

Not: Bu mesaja kadar 0 postu olanlar benim.Xentios

Orjinalden alıntı: savasay

Spped Step forumun vazgeçilmezlerindendir!!!Bence b kadar abartmaya gerek yok...Ayrıca onları modlarla bir tutmaya da gerek yoktur!!!Forumda herhangi bir yönetim görevleri yoktur!!Sadece haber eklerler...Bi nevi içerik ekleyici!!!

Dediğim gibi bu kadar abartmaya gerek yok!!!Speed iyidir ve ceza falan almasına asla gerek yoktur!!!

bu forumda şimdiye kadar kim speed step ten zarar gordu
    eleştri yaparken biraz daha yapıcı olalım

• Negatif'e yüklenip durmayın. Konunun gözden ırak bir yere çekilmesi benim fikrimdi, vaktim olmadığından rica etmiştim. O da yaptı. PM'im kapalı olduğundan The Devil'e PM atarak haber verme ve cevabını bekleme şansım yoktu.

The Devil'in olayla ilgili konuni yola başvurmuş olması ve gelen küfürün DH üzerinden değil SMS yoluyla gelmesi sebebiyle konunun göz önünde olmaması gerekir.

Geleyim İski'ye ayrıcalıklı davranma meselesine; Herhangi birinizin doğruluğu kanıtlanmamış bir ithamla cep telefonunuza kadar afişe edilmesine izin vermezdim. Verilmemesi gerektiğine inanıyorum.

UNUTMAYIN mesaj SMS ile gelmiş, The Devil de kanuni yola başvurmuş ve en doğrusunu yapmıştır. Buraya attığı mesaj ile de telefonun sahibini öğrenmiştir.

The Devil, PM'im kapalı sana birazdan email atıyorum.
    Laf yapacağına İş yap
    05425530946
  • quote:

Orjinalden alıntı: mythief
    diyorum başka birşey demiyorum. siz DH yönetimi olarak bu kadar mı insanların yazdıklarını okuyorsunuz yaa lütfen rica ediyorum yapmayın yaaa ?? benden söylemesi mesaj yazdıkça daha kötü duruma düşüyorsunuz.

1- İlk eleştirim o topicte habereditorü ile mod arkadaşın kendi aralarında geyik yapmaları idi. DH yönetiminden olan kişilerin böyle yapmasını eleştirdim ve ayıpladım. Bu zaten daha o topic kapanmadan bunu belirttim ve çok laubali bir cevap aldım

2- thedevilistheleutnant'ta evet topic cıvıdı, cıvama sebebi malum yukarda yazdım o yüzden kilitlensin dedi silinsin demedi. buarada ben cevap yazarken baktım topic birden silinmiş.

3- en yukardaki mesajlarımda bunlar yazıyor. hatta ya iski zor durumda kalsayı ne olacaktı dedim ???

4- sonra ben bu topic'e ilk mesajı attığım zaman reklamlar yüzünden yazılar çıkmıyordu. bir arkadaş beni uyardı. o yüzden aynı mesajı alttaki mesaja taşımak zorunda kaldım. evet sitenin birde böyle sorunu var dedim ama ne yapabilirdim.

5- daha sonra bu topic'te thedevilistheleutnant DH yönetimine yani gun a soru yöneltmiş. thedevilistheleutnant'ın dile getirdiği bu sorunu bende dile getirdim (en yukarda) ve ona hak verdim gun dan cevap bekliyoruz dedim.

Negative® Lütfen en yukardaki yazımı tam olarak okunuz. DH yöneticisi olarak okumadan etmeden cevap vermeyiniz. Tabi o malum reklamlardan yazımı tam okuyabilirmisiniz bilmem.

edited : kelime hatalarını düzelttim.

Önce sen yazdıklarını yada ne yapmak istedigini kavra .!

1- ayıplamak istedigin konu tamamen senin sığ düşünmenden kaynaklanıyor, ne demek haber editörü yada yönetici geyik yapamaz, böyle bir kural benim bildigim kadarı ile yok, ben bilmiyorsam sen hiç bilemezsin ..
    Unutulmamalıdır ki, yöneticiler forumda zaten sizin gibi bir user, ek bir görevleri var, kural dışı mesaj, yorumları düzenlemek, sizlere sağlıklı bir ortam hazırlamak ..

2-thedevil arkadaşın yapılmasını istedigi şey yapılacak diye birşey yok, forumda kararı yöneticiler karar verir ve biz yönetim olarka ortak bir karar ile o konunun silinmesi taraftarı oldugumuzu zaten söyledim thedevil arkadaşa .. yani no problem !

3- bu donanımhaber dışında, özelden gelişen bir durumdur, silinme nedenini anlattım, donanımhaber den olması kesin olmayan biri için burda resmi durumları konusmanız anlamsız, araya dh nin girmesi saçma, he thedevil arkadaş iski ile özelden konusabilridi çünkü son 3 gündür zaten iski nin telefon numarası ile atılan saçma emsajlar oldugu söyleniyor ve thedevil bunları görüp farkına varabiirdi, yani bu konuyu açmasa , resmi yönden iski nin başı yanacaktı gibi bir durum var ama böyle birşey yok !

4- evet en başta yöneticiler asla geyik yapamaz !! a takmıştın, sonra reklamlara, sonra da konunun neden silindiğine, aynen böyle gelişti, nasıl fikirlerinini değiştigini unuttuysan mesajlarını en baştan sona doğru okumanı öneririm ..

5- tamam gun den verilecek cevap ne olabilir, konu silindi ve ben yönetim adına cevap verdim, olayı neden kişisellştirip, yönetim açısından yönetimden özel birine soru sordunuz anlayamadım !
    Özel sorunuz varsa, özelden sorabilirsiniz ( Pm diye bir özellik vardı sanırım )

Bir de biraz dikkatli konusursan sevinirim, ortada gergin bir durum yok fakat sen oluşturuyorsun, daha fazla şeyler söylemek istiyorsan özelden her türlü söyleyebilirsin ve cevabını alırsın ..

Saygılarımla !!!

• 1-Yöneticilerin geyik yapması özellikle geyik yapıldığı için kapanan konulardan sonra üyeleri rahatsız etmesi gayet doğal.
    2- Forum üyeler etrafındamı yoksa yöneticiler etrafındamı dönüyor?Yöneticiler etrafında dönüyorsa yapacak hiç bişey yoktur
    3-Forumda o kadar saçma konular konuşulurken resmi bi olayın konuşulması mı şaçma? Pm olayındada bir çok kişi pmden konuşabilecekken konu açıyor. Tamam biri kuralları çiğnedi diye herkes çiğnemek zorunda değil ama thedevilistheleutnant bu konuyu açmakla kurallara aykırımı davranmış oluyor? Ayrıca Dh forumuna üye bir kişinin telinden, dh forumuna üye olan başka bir kişiye üçüncü bir şahıs yasal olmayan yollarlar forumla alakalı bir mesaj atıyor. En kötü ihtimalle bu forumda mesaj yazmasa bile konuları okuyan durduk yerede iskiye takmış bir üçüncü şahıs var.(mail konusuda vardı ortada 4. bi kişi daha yoktur umarım:)
    4-Dikkatli okunursa En başta yöneticilerin geyik yapmasından şikayet edilmiş(Tabiki her şikayet kişinin düşüncesine göredir,birine normal gelirken birine anormal gelebilir),reklamlar yüzünden konunun tam okunamadığından bahsedilmiş ve konunun silinme nedeni üzerinde durulmuştur. Burda bir fikir değişimi yoktur aksine hepsi birbirleri ile ilişkilidir.
    5- Evet yönetim adına cevap verilmiş yönetimle alakalı bir konuda herhangi bir yöneticinin cevabı eğer diğer yöneticilere danışılıp verildiyse yeterlidir. altını çizmemin nedeni aksi durumda aynı yönetimden iki farklı cevap gelebilme olasılığıdır.
    Aydınlatabildiysem ne mutlu.Xentios

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.