Şimdi Ara

EA FC 26 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (6322. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
189.866
Cevap
852
Favori
6.999.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
119 oy
Popüler Konular listesinde
49. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: önceki 63206321632263236324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çok sağol hocam halloldu 😎

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WL de kendi kendimi 3-2 yendim az önce. Anlatacaklarım şaka veya abartı değil bizzat şimdi yaşadım. Rakibim şut çekmeden maç kazandı . 3 gol ya hadi 1 hata 2 hata neyse. 1. si adam içeri pas attı defans oyuncuma çarptı içeri girdi. Hadi neyse dersin hepimizin başına geliyor. 2. gol kaleciye geri pas attım tutamadı ne alakaysa topa doğru koşuyor yanından geçti gitti top. 3. golde top la çıkıcam kendi yarı sahamdan, durduk yere kendi stoperim ileri çıktı ve topa sahip olan kontrolümde olan oyuncuya çarptı adamda karşı karşıya kaldı. 1 şut çekip 3-2 maçı kazandı. Çektiği şutta benim AI stoperim yüzünden. Bunun ne gibi bi açıklaması olabilir bilemiyorum.

Momentum falanda değil düpedüz senaryo. Direk script. Ben 2-0dan adam %30 topla oynamayla şut çekmeden maçı alıyorsa cidden bunun adı momentum bile değildir.

Bu sene çok istiyorum ama bir türlü ısınamıyorum oyuna. 30 maçı tamamlamıyorum bile. 14w 6L 10 maçım vardı bıraktım geçen hafta. Ondan öncede. Ne olacak bilmiyorum. Şu paket açma bağımlılığım olmasa kesinlikle oynamam. Gameplay namına gram ilgimi çeken bir şey yok. Daha kötüsü yapılana kadar en kötü oyun olabilir. Laglar- kasmalar mı dersin. Ana menüde donmamı. Oyundan atmamı. Senaryolar mı. Momentum mu. Her şey var bu sene. Offline modu bile içler acısı. Yazık.

• EA FC 26 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

Eanin öz evladini aldik bakalim

Xbox Live: Neco6791

Nintendo Switch: SW-3086-2929-8299
  • quote:

Orijinalden alıntı: ST4RK

WL de kendi kendimi 3-2 yendim az önce. Anlatacaklarım şaka veya abartı değil bizzat şimdi yaşadım. Rakibim şut çekmeden maç kazandı . 3 gol ya hadi 1 hata 2 hata neyse. 1. si adam içeri pas attı defans oyuncuma çarptı içeri girdi. Hadi neyse dersin hepimizin başına geliyor. 2. gol kaleciye geri pas attım tutamadı ne alakaysa topa doğru koşuyor yanından geçti gitti top. 3. golde top la çıkıcam kendi yarı sahamdan, durduk yere kendi stoperim ileri çıktı ve topa sahip olan kontrolümde olan oyuncuya çarptı adamda karşı karşıya kaldı. 1 şut çekip 3-2 maçı kazandı. Çektiği şutta benim AI stoperim yüzünden. Bunun ne gibi bi açıklaması olabilir bilemiyorum.

Momentum falanda değil düpedüz senaryo. Direk script. Ben 2-0dan adam %30 topla oynamayla şut çekmeden maçı alıyorsa cidden bunun adı momentum bile değildir.

Bu sene çok istiyorum ama bir türlü ısınamıyorum oyuna. 30 maçı tamamlamıyorum bile. 14w 6L 10 maçım vardı bıraktım geçen hafta. Ondan öncede. Ne olacak bilmiyorum. Şu paket açma bağımlılığım olmasa kesinlikle oynamam. Gameplay namına gram ilgimi çeken bir şey yok. Daha kötüsü yapılana kadar en kötü oyun olabilir. Laglar- kasmalar mı dersin. Ana menüde donmamı. Oyundan atmamı. Senaryolar mı. Momentum mu. Her şey var bu sene. Offline modu bile içler acısı. Yazık.

Birak hocam oynama. Ben biraktim . Hesabimi sattim rahatim. Aileme vakit ayiriyorum hobilerimi yapiyorum. Nargile mac keyfi haftasonlari kafa rahat.

• Ben aldiktan sonra fiyati firladi hemen su anda 1.190kda
    En dipteyken kaptik bappeyi

Xbox Live: Neco6791

Nintendo Switch: SW-3086-2929-8299
  • dogan107 kullanıcısına yanıt

En temizini yapmışsınız hocam valla. Bende futbol ve şu paket olayı bağımlılık seviyesinde. Yoksa inanın maç bile yapasım gelmiyor. Sırf ödül alacaz açıcaz diye işin kumarındayım resmen. Bundan öncede Pes oynuyordum. Aynısının laciverti. İkiside berbat. Sadece sinir olursun başka bi işe yaramaz. Geçen sene elit yaptığım haftada bile söve söve oynuyordum. Yani başarıda bi işe yaramıyor bu oyunda. Darısı başıma diyeyim.

Oyunda bu sene script olayı tavan yapmış bence geçen seneden daha beter hakem kararları bile tamamen senaryo hiç bir mantık dahilinde karar vermiyor. 30 yapanların bile oyundan tat aldığını düşünmüyorum. Bazen öyle maçlar kazanıyorum ki anlattığınız şeyler benim lehime de oluyor silesim geliyor oyunu direk gram zevk vermiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • orkonsay O kullanıcısına yanıt
    Mbappe neymar kesinlikle baby ronaldo her sene kötü olur genelde bu snede aynıdır muhtemelen dwğmez dostum

• lakers87 L kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim dostum.

Orijinalden alıntı: FTaze

Oyunda bulunan "creative runs" yani yaratıcı koşular ile ilgili bir video yaptım. Kanalda ekstra 1 tane daha eğitici video mevcut. İzleyip yorum yaparsanız sevinirim.

vayyyy :)

• Arkadaşlar merhaba, dün division rivals oynadım baya, 10k puan yaptım, bugünde WL maçlarını bitirdim. Ancak puanım 13740'ta kaldı. Bunun sebebi nedir? Ben sadece WL oynadıgımda bu kadar puan geliyodu, dün rank 1 bitireyim diye okadar win aldım 10k puan kastım şimdi yine 13bin puanım var ne anladık bu işten.

Kac macta 10k puan kastiniz? Wl de oynadiginiz her mac icin 400 puan gelir. Siz 21 macta 10k kastiysaniz, kalan 9 mactan 3600 gelmistir. Bu da rank 1 icin zor haliyle.

Hic rivals oynamasaydiniz 12.000 puan alirdiniz

Orijinalden alıntı: CCaaNN

Kac macta 10k puan kastiniz? Wl de oynadiginiz her mac icin 400 puan gelir. Siz 21 macta 10k kastiysaniz, kalan 9 mactan 3600 gelmistir. Bu da rank 1 icin zor haliyle.

Hic rivals oynamasaydiniz 12.000 puan alirdiniz

Rivals + WL toplam mı 30 maç EA FC 26 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

Biz bu rivalsta nasıl 1. bitiricez ben anlamadım bu sene. Önceden rivals hiç oynamazdım şimdi bu hafta rank 1 bitireyim diye 15 maç attım perşembeden, yine 13bin puan yaptık rivalsta 1. bitirme yolu yokmu niye rivals + WL 30 maçla sınırlandırılıyoruz.

• Hesap olarak satılıktır. Kulüp değeri 5m olup, IF Gomez ve Mendy Satılamazdır. Bunun Haricinde kulüpte satılamaz oyuncular ve takım öğeleri mevcuttur. Hesap bu sene açılmış olup bütün bilgileri mevcuttur. İlk günden itibaren oynamama rağmen an itibariyle web appsi açılmamıştır. Hesapta oyun olarak FİFA21 mevcuttur bilginize.

EA FC 26 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faxinn -- 14 Kasım 2020; 11:45:45 >

• Su oyunda maglubiyet aldiktan sonraki macta da her seyin aleyhine donmesi sacmaliginin mantigi nedir acaba.Ustelik o ilk kaybettigim macta %65 topla oynama ve 15 isabetli suta ragmen uzatmada son dk goluyle kaybediyorum,sonraki macta da takimin ayagina tas baglanmis gibi ne donebiliyorum ne kosabiliyorum.Bende de hata var mac kaybettiginde birakicaksin sunu obur maci kazanma ihtimalin o kadar dusuyor ki cunku.Dun aksam da ayni sekilde bi kaybettim sonraki macta oyun zoruyla penaltilara giden macta kaybettim,durduk yere 9-4 oldum.Su elite yaptigim haftadaki mentalimi saglayamiyorum bir turlu.Yapabilecek kapasitede oldugumu da biliyorum ama yok sakin kalmadikca gold 1-2de kalirim.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.