|
Çok sağol hocam halloldu 😎 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

3 Mobil
Popüler Konular listesinde
|
Çok sağol hocam halloldu 😎 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
WL de kendi kendimi 3-2 yendim az önce. Anlatacaklarım şaka veya abartı değil bizzat şimdi yaşadım. Rakibim şut çekmeden maç kazandı . 3 gol ya hadi 1 hata 2 hata neyse. 1. si adam içeri pas attı defans oyuncuma çarptı içeri girdi. Hadi neyse dersin hepimizin başına geliyor. 2. gol kaleciye geri pas attım tutamadı ne alakaysa topa doğru koşuyor yanından geçti gitti top. 3. golde top la çıkıcam kendi yarı sahamdan, durduk yere kendi stoperim ileri çıktı ve topa sahip olan kontrolümde olan oyuncuya çarptı adamda karşı karşıya kaldı. 1 şut çekip 3-2 maçı kazandı. Çektiği şutta benim AI stoperim yüzünden. Bunun ne gibi bi açıklaması olabilir bilemiyorum. Momentum falanda değil düpedüz senaryo. Direk script. Ben 2-0dan adam %30 topla oynamayla şut çekmeden maçı alıyorsa cidden bunun adı momentum bile değildir. Bu sene çok istiyorum ama bir türlü ısınamıyorum oyuna. 30 maçı tamamlamıyorum bile. 14w 6L 10 maçım vardı bıraktım geçen hafta. Ondan öncede. Ne olacak bilmiyorum. Şu paket açma bağımlılığım olmasa kesinlikle oynamam. Gameplay namına gram ilgimi çeken bir şey yok. Daha kötüsü yapılana kadar en kötü oyun olabilir. Laglar- kasmalar mı dersin. Ana menüde donmamı. Oyundan atmamı. Senaryolar mı. Momentum mu. Her şey var bu sene. Offline modu bile içler acısı. Yazık. |
|
En temizini yapmışsınız hocam valla. Bende futbol ve şu paket olayı bağımlılık seviyesinde. Yoksa inanın maç bile yapasım gelmiyor. Sırf ödül alacaz açıcaz diye işin kumarındayım resmen. Bundan öncede Pes oynuyordum. Aynısının laciverti. İkiside berbat. Sadece sinir olursun başka bi işe yaramaz. Geçen sene elit yaptığım haftada bile söve söve oynuyordum. Yani başarıda bi işe yaramıyor bu oyunda. Darısı başıma diyeyim. |
|
|
|
Teşekkür ederim dostum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Arkadaşlar merhaba, dün division rivals oynadım baya, 10k puan yaptım, bugünde WL maçlarını bitirdim. Ancak puanım 13740'ta kaldı. Bunun sebebi nedir? Ben sadece WL oynadıgımda bu kadar puan geliyodu, dün rank 1 bitireyim diye okadar win aldım 10k puan kastım şimdi yine 13bin puanım var ne anladık bu işten. |
|
Kac macta 10k puan kastiniz? Wl de oynadiginiz her mac icin 400 puan gelir. Siz 21 macta 10k kastiysaniz, kalan 9 mactan 3600 gelmistir. Bu da rank 1 icin zor haliyle. Hic rivals oynamasaydiniz 12.000 puan alirdiniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Rivals + WL toplam mı 30 maç Biz bu rivalsta nasıl 1. bitiricez ben anlamadım bu sene. Önceden rivals hiç oynamazdım şimdi bu hafta rank 1 bitireyim diye 15 maç attım perşembeden, yine 13bin puan yaptık rivalsta 1. bitirme yolu yokmu niye rivals + WL 30 maçla sınırlandırılıyoruz. |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|