Şimdi Ara

Calibro Yerli E-Kitap Okuyucu Basic - Touch Lux (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.161
Cevap
44
Favori
73.839
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konuyu sürekli üst sıralarda görmek ne kadar güzel bir şey. Türkiyemin güzel insanlarına kitap okuma alışkanlığını kazandırabilmek için demek ki her şey de olduğu gibi bunda da teknolojiyi kullanmak gerekiyormuş.Teşekkürü bir borç biliriz Babil.com..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende calibro Touch lux aldım da askerde kullanamıyorum izin vermediler Wifi var içinde diye öyle bekliyor evde boş boş.

• calibro touch için market11 deniyorum ama olmuyor 16 kasım gözüküyor indirim için son tarih ama

EDİT:ödeme onayı ekranında düzeldi indirim 16 kasıma devam arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wessaur -- 9 Kasım 2014; 14:29:38 >
  • Beyler bu konulara biraz uzağım sorularımı yanıtlarsanız sevinirim belki bende alabilirim.
    1)Sizce hangi modeli alırsam daha kullanışlı olur
    2) pdf olan makaleleri felan dönüştürüp bu cihazlardan okumak mümkün mü? yani çok uğraştırmayacak bir şekilde.
    3) Köşe yazılarını takip etmek mümkünmüdür bu cihazlar üzerinden ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

bizdeki yazılımlar 4.4 yeni yazılım da mevcut(5.2) ancak pocketbook 626 nin onu yüklesek sorun olur mu acaba ?

Ekleme:el ile guncellemeye calistim dosyalari icine attim dedikleri adimi yaptim guvenli moda aldi oylece kaliyo,yapabilen varsa bana bilale anlatir gibi anlatabilir mi?

Ben yaptım update'i.

Zip'in içinden çıkan 3 tane dosya var, hepsini cihazın hafızasına(Dahili hafıza) aktarıyorsun. Sonra cihazı kapatıp, aşağı, yukarı tuşlarına aynı anda basarken, bir de güç tuşuna basıyorsun ve firmware update yazana kadar bu 3 tuşa basılı tutuyorsun. Sonra birkaç dakika ekran açılıp kapanmaya falan başlıyor, hiç ellemene gerek yok. Update sorunsuzca tamamlanıyor en sonunda.

Yeni arayüz çok güzel bence, herkes denemeli son güncellemeyi. Türkçe dil desteği de mevcut. Ayrıca sesli sözlük uygulaması falan da duruyor yani, giden bir şey yok.

Güncellemek isteyenler de linkten indirebilirler(5.2):

http://www.pocketbook-int.com/us/support/pocketbook-touch-lux-2

Bir ek bilgi vereyim: Cihazı fabrika ayarlarına döndür derseniz, Sesli sözlük uygulaması gidiyor. Lakin yerine ABBYY LINGVO geliyor. Bunun da Eng-TR'si var yani sıkıntı yok.Bence hiç beklemeyin, yeni arayüz tek kelimeyle mükemmel.

Yalnız ya ben bulamadım ya da yine eklenmedi şu kitap okuma istatistikleri olayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufukcoskun -- 9 Kasım 2014; 15:13:34 >

• ufukcoskun kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler

ingilizcem zayıf olduğundan dolayı açılırken 2 tuşa basmaya çalışıyodum, güncelledim,fabrika ayarlarına çevirdim,hafıza kartını formatladım,çok akıcı ve güzel oldu

yazılım güzel olmuş,arayüz tamamen değişmiş bana android 5.0 metarial arayüz gibi geldi :)

ben beğendim,sürüm 5kasım da cıkmış,isteyen gecebilir,hiç bir zorluğu yok

ekleme: hic beklemeyin gecin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoorMan -- 9 Kasım 2014; 16:00:21 >
    Sesli Sözlük' ün sözlük dosyasını /mnt/secure/dictionaries/AAseslisozluk_en_tr-libronet.dic olarak yüklemişler, Androidciler daha iyi bilir ama sanıyorum ki root olmadan erişmek mümkün değil.

Büyük olasılıkla seslisözlük ile yapılan anlaşma gereği bu dosyanın internette dolaşmasını istemiyordur babil.
  • quote:

çok teşekkürler

ingilizcem zayıf olduğundan dolayı açılırken 2 tuşa basmaya çalışıyodum, güncelledim,fabrika ayarlarına çevirdim,hafıza kartını formatladım,çok akıcı ve güzel oldu

yazılım güzel olmuş,arayüz tamamen değişmiş bana android 5.0 metarial arayüz gibi geldi :)

ben beğendim,sürüm 5kasım da cıkmış,isteyen gecebilir,hiç bir zorluğu yok

ekleme: hic beklemeyin gecin

Normal calibro versiyonu ne zaman çıkacak?
  • YunusPhp kullanıcısına yanıt
    Beklemeye hic gerek yok,5dk da gecin

• @metinTasci: Gerçekten çok güzel olmuş arayüz. Bir de şu kitap okuma istatistikleri gelseymiş dört dörtlük olacakmış. Belki de vardır da ben göremedim yine.

@kef: Vallahi bilmiyorum da başta fabrika ayarlarına sıfırladıktan sonra sesli sözlük silindi sanmıştım. Ancak yerinde duruyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufukcoskun -- 9 Kasım 2014; 17:18:51 >
    Sözlük duruyorsa sorun yok o zaman. Peki babil.com mağazası duruyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufukcoskun

quote:

bizdeki yazılımlar 4.4 yeni yazılım da mevcut(5.2) ancak pocketbook 626 nin onu yüklesek sorun olur mu acaba ?

Ekleme:el ile guncellemeye calistim dosyalari icine attim dedikleri adimi yaptim guvenli moda aldi oylece kaliyo,yapabilen varsa bana bilale anlatir gibi anlatabilir mi?

Ben yaptım update'i.

Zip'in içinden çıkan 3 tane dosya var, hepsini cihazın hafızasına(Dahili hafıza) aktarıyorsun. Sonra cihazı kapatıp, aşağı, yukarı tuşlarına aynı anda basarken, bir de güç tuşuna basıyorsun ve firmware update yazana kadar bu 3 tuşa basılı tutuyorsun. Sonra birkaç dakika ekran açılıp kapanmaya falan başlıyor, hiç ellemene gerek yok. Update sorunsuzca tamamlanıyor en sonunda.

Yeni arayüz çok güzel bence, herkes denemeli son güncellemeyi. Türkçe dil desteği de mevcut. Ayrıca sesli sözlük uygulaması falan da duruyor yani, giden bir şey yok.

Güncellemek isteyenler de linkten indirebilirler(5.2):

http://www.pocketbook-int.com/us/support/pocketbook-touch-lux-2

Bir ek bilgi vereyim: Cihazı fabrika ayarlarına döndür derseniz, Sesli sözlük uygulaması gidiyor. Lakin yerine ABBYY LINGVO geliyor. Bunun da Eng-TR'si var yani sıkıntı yok.Bence hiç beklemeyin, yeni arayüz tek kelimeyle mükemmel.

Yalnız ya ben bulamadım ya da yine eklenmedi şu kitap okuma istatistikleri olayı.

Send to pocketbook u calistirabildiniz mi? Chrome icin android için aplication var mi? Dropbox ta var gibi o çalışıyor mu? Tr den calibro ile yapınca bu özellikler çalışmaz gibi geliyor bana.

• @kef: Babil.com mağazası durmuyor. Yerine Bookland mağazası geliyor.

@cigit: hem Dropbox hem de Send to Pocketbook özelliği çalışıyor.

Bu arada eski sürümde led gösterge butonu işe yaramıyordu. Led gösterge hep yanık kalıyordu ayar ne olursa olsun. Bu sürüm ile düzelmiş bu sorun da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufukcoskun -- 9 Kasım 2014; 17:53:43 >
  • Basic için ne zaman gelir ki update

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MCErgun

Basic için ne zaman gelir ki update

Basic için geleceğini sanmıyorum gerek de yok bence son derece stabil şu an bende. Gördüğün sorun var mı senin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HmB_SaL

quote:

Orijinalden alıntı: MCErgun

Basic için ne zaman gelir ki update

Basic için geleceğini sanmıyorum gerek de yok bence son derece stabil şu an bende. Gördüğün sorun var mı senin?

Arada yavaşlıyor cihaz gereksiz yere. Bazen de sayfa değiştirmiyor 2.yi basınca 2 sayfa birden atlıyor. Zaten kitap harici problemleri de varsa bilmiyorum kullanmadığımdan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orijinal firmware elimizde olmadan pocketbook firmware ı yüklemek biraz sıkıntı. Garanti durumu oluşursa cihazda başka firmware olması sıkıntı yaratabilir. Babil in şimdiye kadar garantide insanları uzmedigi görünüyor ama işi garantiye almak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi painkill -- 9 Kasım 2014; 19:09:58 >
  • Bugün kitap fuarından aldım. ₺25 market indirimi, ₺11 pepsi. ₺213e geldi hediye kılıf ile. Ayrıca ₺200 üzerinde geçerli ₺50 hediye kuponu da verdiler. Umarım memnun kalırım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zphr -- 9 Kasım 2014; 19:23:34 >
  • yazılımı güncelledim şimdilik sorun yok
  • Calibre programından send to pocketbook özelliğiyle emaille atmak istiyorum. Calibro basic te öyle bi menü yok. Pocketbook 614 un ana yazılımına donsem sorun çözülür gibi duruyor. Ana yazılım da ole bir.menü var

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.