Şimdi Ara

İndirim - Ainol Aurora II - TR Garantili Ürün.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
4
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Ainol Aurora II Tablet Satılıktır.

Ürün Türkiye Garantilidir. Garantisi Devam Etmektedir.

30 / 07 / 2012 Fatura Tarihi.

Ve lütfen saçma rakamlar teklif etmeyin. Üün Aurora 2 dir 1 değil. Çinden alınma değildir. Sanayi bakanlığı onaylı garanti belgesi ve faturası mevcuttur. 2 Yıl garantilidir. 20 Ay garantisi kalmıştır.

Rom vs uğraşmadım.

Kılıfı ve OTG kablosu mevcuttur. Kutu içeriği tamdır.

Ürün özellikleri.

1,5GHz Cortex A9 işlemci.

Mali400 GPU

1GB DDR3 Ram

16GB Dahili Hafıza.

32GB a kadar Micro SD desteği.

2Mp ön kamera.

1024 * 600 Piksel Süper IPS Ekran.

Referansı iyi. Eski DH üyelerine fiyat 265TL dir.

http://ainolmarket.com/Ainol-Novo7-Aurora-2-On-Siparis,PR-7.html

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 19 Aralık 2012; 12:10:03 >

Alışveriş Yaptıklarım : A ®h Pozitif - Saint-Dark - Paecon - yawan - CryTurkiye-44peace44 - KILINÇ3 - m_alone - keleminabi - Purposeless - atleticos - viperc - Beestek - chiper - Pc_Commander - trusen - Sunbred - Orgeneral - by_hls - safkar14 - hrnayn - Abraxass34 - sorceress - tassadar - ergin - nazmisayar - suslu76 - ahmsen - şoray uzun yolda - (((TeAcHeR))) - Cthulhu Fhtagn

• Fatura tarihi ve tutarı nedir acaba? pmden bekliyorum

Orijinalden alıntı: ALBAY

Fatura tarihi ve tutarı nedir acaba? pmden bekliyorum

30 / 07 / 2012 Fatura Tarihi.

Fatura Tutarı 431TL.
    Alışveriş Yaptıklarım : A ®h Pozitif - Saint-Dark - Paecon - yawan - CryTurkiye-44peace44 - KILINÇ3 - m_alone - keleminabi - Purposeless - atleticos - viperc - Beestek - chiper - Pc_Commander - trusen - Sunbred - Orgeneral - by_hls - safkar14 - hrnayn - Abraxass34 - sorceress - tassadar - ergin - nazmisayar - suslu76 - ahmsen - şoray uzun yolda - (((TeAcHeR))) - Cthulhu Fhtagn
  • quote:

Orijinalden alıntı: kizilelma

indirim olursa düşünürüm

270 olsun.

Maksat elden çıksın.

Hani maddi durumum kötü değil. Ama zararla satmak ta içime sinmez. Ürünü 450TL ye yakın bir ücrete aldım. Ve şimdi de ederi sıfırına bakarsak 400TL. Yani 130TL ucuza veriyorum. Garantisiz değil. Garantili ürün. Firma rom falan atarken kitlenir ise ( OC romları kullanıp işlemciyi kül etmek hariç tabi. ) bunu garantiden yapıyor. Yani rom atmak garanti kapsamından çıkarmıyor.

Ürün çok iyi çok güzel. Ama yetti artık.

Bu kısmı isterseniz okuyun isterseniz okumayın. Sadece içinde bulunduğum teknolojik manyaklık durumunu özetliyor.

artık yetti. Otu bku satın ala ala. Evde 3 tane tablet. 1 Masa üstü PC ( Ki Sadece İçindeki HDD ler 2-3BinTL eder. Var gerisini sen düşün ). 2 Diz üstü. 1 tane 23" Multitouch LCD, 1 tane 23" 3D LCD, 2 tane 32" LCD TV var bir de üstüne yeni 50" TV aldım. He bir de kenarda köşede 72 ekran tüplü TV var.

Yanisi ben sıyırmışım. Bunları artık görmek istemiyorum. 10" tablet aldım. 2 tane 7" tablet aylardır kutusunda bekliyor.

Bunların parası sırtımdan çıkıyor. Düşünüyorum da. Bunlara bütçe çıkayım derken kullanmaya fırsatım olmuyor. Fazlalık ne varsa satıp. Elimde kalanların keyfini süreceğim. İzne ayrılacağım ya yeter be. 365 gün çalış çalış nereye kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 17 Aralık 2012; 5:14:55 >

• ilan çok güzel olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Dükkanım-Referaslarım
    Tüm Mesajlarım-2.El Alışverişlerim

! Arkadaş listem sadece bilgi içindir !
  • takas yok sanırım ?
    AbsoluteZero, dirkpitt19788, AMFİBİ, kimikönen, mülo26, hiperalp, VISION, Hıdır, aliseker, EBRAR22, mülo26, cupra, heromurat, cemguls, mettoler, xkadir61, jakoo23, broker, Jermaine723, Katafalk101, MENEME2002, Hunter_Soldier, xolo, rockerroll, emrebozuyuk, wireless_hacker, AKARSU 61, grileo, baltimorro,Blckhm, Corny, qwertydevil34, bado6100,Muneccim, kecan, lomion1, Canuckss, sél@h@ttin, eros2999, bulent1234, kachus, Storm Bringer
    Bedava da satsa alışveriş yapmayacaklarım :ibraxi , Baran18,
    Sistemim :
    [INTEL Core4 i5 2500K, ASUS Z77 , G-SKİLL 2 X4 GB DDR3 1600 mhz, ASUS 2 GB R9 270,W.D. 2 TB CAVİAR GREEN +SAMSUNG 1 TB + SEAGATE 2 TB SATA 7200.10, AOC LCD 27', LG 20X DVD-RW SATA X2 , CORSAIR CX750 W Win 7 ULTİMATE 32 + LENOVO flex 2 14 " + ONDA 9,7" tablet + AİNOL MİNİ TABLET+ ASUS 10,1 " tablet
  • indirim olursa neden olmasın?

Hayırlısı ile kullanmasını dileriz.
  • Herşey için teşekkürler.... Tavsiye +++
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.