Şimdi Ara

///// YENİ SEAT IBIZA KULÜBÜ \\\\\ (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
17.936
Cevap
131
Favori
1.043.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya5789 -- 17 Kasım 2009; 15:58:59 >
  • Henüz 1.6 TDI Leon satışa sunulmadın Avrupa'da. Hala 1.9TDI kullanılıyo. Ben otm vites gelmeyecek derken 1.6 ve 1.4 benzinli modelleir kast etttim, yoksa eskiden de 2.0tdi leon dsg vardı, mhtemelen 1.6tdi Laon'a geldiğinde otm vites de gelecektir muhtemelen.

Benim en yakın 1.6TDI DSG Leon tahmimin 1,5sene sonra...

edit: Almanya'da aralıkta satışa sunulacak 1.6tdi Leon. Ama dsg var mı yok mu bahsetmemişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya5789 -- 17 Kasım 2009; 15:25:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaya5789

quote:

Orijinalden alıntı: 35JR1912

quote:

Orijinalden alıntı: kaya5789

quote:

Orijinalden alıntı: 35JR1912

Ben Melih'e dedim sat bana arabanı diye ama yok :P valla tavsiyelere uydum bekliyorum aralık ayının son günlerini. bugün izmir autoshow un son günüydü gittim, pek bi değişklik yok. 1.2 referance siyah 27.700 fiyat almıştım yaklaşık 2-3 hafta önce bi bayiden. bugün fuardaki başka bi bayiye sordum en son 27.500 diyolar. bu arada erya yı da aradım arkadaşlar. stok olmadığı için onlar da fiyat kırmıyolar. iki tane alcaz dedim ı ııhh

Satıyım abi kaç veriyosun

kaça satcan kardeşim? güzel bi fiyat ver geleyim alayım

Yok abi şakasına söyledim de sen zaten 21.500TL gibi bir miktar ayırmışsın araba almak için, ben daha çok isterim. Metalik renk farkı, 17" jant farkı, yay farkı, xenon farkı, cam filmi farkı filan derken normalde 22,5 isterdim ama şimdi bunlarla beraber 24-25 arasına satardım herade. Zaten şimdi aracımı satsam yerine ne alacam ki? Sıfır fiyatları artık uçmuş tek çare ikinci el. O da elimdeki sorunsuz aracı satıp da alacagım aracın nasıl çıkacagıgını bilmediğimden şu an benim için mantıksız. Arabam bi 50.000'e gelsin de satarım, daha 15.000km olmadı

@dt1907, şu en için böyle bir ihtimal görünmüyo. Avrupa'da da otm vitesli Leon yok 1.6 veya 1.4tsi seçeneginde.

Tamamdır ertu abi değiştiriyorum şimdi resimleri Maşallah çok güzel çıkmış resimde jant ve kaliperler..

yanlış anlaşılma olmasın arkadaşlar bütçe 2. elde eğer temizse 23.000'e, sıfırda da 25-26000 arası çıkabilirim yani. zaten seat fiyat listesi 14 Kasım'da güncellenmiş, fiyatlarda 600 TL düşüş var. Yani böylece metalik boya farkı ödemiyormuş gibi olacak. Fiyatlar düşmeye başladığına göre Melih'in dediği gibi Aralık ayının sonlarını beklesin almak isteyenler. Ben öyle yapıcam

• arkadaşlar

17 ınc jant ve lastk
    8000k xenon
    sis de dahil
    Monza hava filtresi
    cam lara film
    3.5mm lik spor yay
    biliyorm markalara göre fiyatlar ve bu uygulamaları yaptırmak için pazarlıklar filan değişir ama bu saydıklarımı ne kadara yaptırabiliriz sizce toplam

Orijinalden alıntı: ozzgun

arkadaşlar

17 ınc jant ve lastk
    8000k xenon
    sis de dahil
    Monza hava filtresi
    cam lara film
    3.5mm lik spor yay
    biliyorm markalara göre fiyatlar ve bu uygulamaları yaptırmak için pazarlıklar filan değişir ama bu saydıklarımı ne kadara yaptırabiliriz sizce toplam

hocam bildiklerimi söylim xenonu sislerde dahil yaptırmak istiyorsan iyi birşey 450-500 arası dahada ucuz olabilir benim yaptırdığım fiyat 500 lira

camlara film lumar 250 lira biraz pazarlıkla 225 e yaptırırsın

spor yay bende alıcam 2-3 güne 370 liraya buldum tabi buna işçilikte 100 lira gibi bir rakamıda dahil et...

benim bildiklerim bunlar

melih ve ertuğ sana daha sağlıklı cevaplar verirler

buarada melih bu maslaktaki powershoptu galiba yay alıcam ama bi daha oraya gitmek istemiyorum internetten telefonlarını buldum senin tanıdığın kim var orda kimle görüşebilirim telefonla havaleyle felan alıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harmonyoa -- 19 Kasım 2009; 22:49:44 >

• Herkese selam.İbiza ile sıkı takipteyim.Alım tarihi yine kaydı ve yılbaşı ertesine ertelendi.Benim 2 sorum olacak.
     ///// YENİ SEAT IBIZA KULÜBÜ \\\\\

Zannedersem bunlar fabrikada yaptırılıyor.Seat'ın ''orjinal aksesuar''bölümünde gözüküyor.Acaba Style donanıma yaptırılabilirmi?Birde FR ile bayide bilgi alan varmı?Nedir neyin nesidir?

İyi akşamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: PulpFictioN

Herkese selam.İbiza ile sıkı takipteyim.Alım tarihi yine kaydı ve yılbaşı ertesine ertelendi.Benim 2 sorum olacak.

Zannedersem bunlar fabrikada yaptırılıyor.Seat'ın ''orjinal aksesuar''bölümünde gözüküyor.Acaba Style donanıma yaptırılabilirmi?Birde FR ile bayide bilgi alan varmı?Nedir neyin nesidir?

İyi akşamlar

hocam aracı bu hale getirmek için body kit için 3000 tl jantlar için 2500 tl yi gözden çıkartman gerekiyor tabi birde 4 lastik var bence hiç bulaşma ben bi bulaşır gibi oldum vazgeçtim he şunu yapabilirsin aracı alırken sport rider alırsan araç aynen bu şekilde geliyor

• Birde çift egzost çıkışı o fiyata dahil deil (3000TL) , onun için de +900 TL vermek gerekiyor.

Usta Birliği : BALIKESİR, EDREMİT

Sınıf : İkmal / Kısa dönem Er
  • quote:

Orijinalden alıntı: harmonyoa

quote:

Orijinalden alıntı: ozzgun

arkadaşlar

17 ınc jant ve lastk
    8000k xenon
    sis de dahil
    Monza hava filtresi
    cam lara film
    3.5mm lik spor yay

hocam bildiklerimi söylim xenonu sislerde dahil yaptırmak istiyorsan iyi birşey 450-500 arası dahada ucuz olabilir benim yaptırdığım fiyat 500 lira

camlara film lumar 250 lira biraz pazarlıkla 225 e yaptırırsın

spor yay bende alıcam 2-3 güne 370 liraya buldum tabi buna işçilikte 100 lira gibi bir rakamıda dahil et...

benim bildiklerim bunlar

melih ve ertuğ sana daha sağlıklı cevaplar verirler

buarada melih bu maslaktaki powershoptu galiba yay alıcam ama bi daha oraya gitmek istemiyorum internetten telefonlarını buldum senin tanıdığın kim var orda kimle görüşebilirim telefonla havaleyle felan alıcam

ozzgün onur abinin de dediğgi gibi fiyatlar 3 aşağı 5 yukarı bu şekilde. Uyduruktan bütün xenonları markasına göre 300TL'ye bile halledebilirsin.

Abi yayları ben konusurum 350ye bırakır. Orda Yaman abi var. İstersen telefonda kendin konuş böyle böyle de ibiza yayı alcam melih söyledi 350ye bırakıyomuşsnuz de halleder. Yayları da 80e filan taktırırsın. Bu tarafa geçersen ama almaya haberim olsun ben de ugrarım zaten yakın oturuyorum. Hem de taktırırsın hemen sanayide :)

• taktırmsı pahalı sanki. 50'ye filanda takan olacaktır.

Orijinalden alıntı: ChymerA

Birde çift egzost çıkışı o fiyata dahil deil (3000TL) , onun için de +900 TL vermek gerekiyor.

dostum ben onuda dahil ettim şöyleki body kitte kampanya var birde erya sct üyelerine %10 indirim yapıyor body kit komple 2300 e felan geliyor 700 ede egzozları hallederler buarada melih yarın öğleden sonra büyük ihtimalle gidicem galiba hem üniversiteye uğrayıp kimliğimi almam gerekiyor gitmişken bunuda halledim diyorum bakalım inşallah bi aksilik çıkmaz sen bana özelden cep telefonunu gönderirsen yarın geçersem arim seni görüşürüz maslakta... buarada bu yayları takması ne kadar sürüyor çok uzun sürmez dimi akşam trafiğine kalmim...

• son olarak melih jant işine hemen giremicem üstündekilerle bi müddet daha idare edicem taktıracağım yay aracın görüntüsünü ne kadar değiştirir yani sence jant alırkenmi taktırim yoksa şimdi taktırmam dahamı doğru olur aracın biraz daha spor bir görünüm kazanmasını istiyorum... yoksa o paraya gidip kol dayama alıcam

Orijinalden alıntı: PulpFictioN

Herkese selam.İbiza ile sıkı takipteyim.Alım tarihi yine kaydı ve yılbaşı ertesine ertelendi.Benim 2 sorum olacak.

İyi akşamlar

Sport Rider donanımı kalkmadımı?

• quote:

Orijinalden alıntı: harmonyoa

son olarak melih jant işine hemen giremicem üstündekilerle bi müddet daha idare edicem taktıracağım yay aracın görüntüsünü ne kadar değiştirir yani sence jant alırkenmi taktırim yoksa şimdi taktırmam dahamı doğru olur aracın biraz daha spor bir görünüm kazanmasını istiyorum... yoksa o paraya gidip kol dayama alıcam

Abi yarın sabah sınavım var 12.30da biticek galiba, sonra da Erya'ya geçicem arkadaşlar çağırdı. Ama geçmeden önce ugararım sanayiye senin yanına. Beraber alırız yayları. Hatta Erya'da takarlar belki oraya beraber gidelim istersen taktırmaya bilmiyorum gerçi sana uzak mı kalıyo ama...

Numarayı da pm atıyorum.

Yay olayına gelince, kesinlikle fark ediyo hem yol tutuş açısından hem de görüntü açısından. Baya götürür o seni jant alana kadar.

Bu arada takma işlemi 1,5 saat filan sürüyodu galiba maximum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya5789 -- 21 Kasım 2009; 0:01:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _opeth

taktırmsı pahalı sanki. 50'ye filanda takan olacaktır.

Vedat valla 70ten aşağı bulabilecegini sanmam. Ama farklı semtlerde belki 50ye de bulunur takacak bi yer...

Maslak sanayi genelde kazık..

sport rider seçeneği kalktı ama aksesuar olarak verilebiliyor yada firmaların özel sipariş olarak getirdikleri satılabiliniyor.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.