Şimdi Ara

Fener hakemini bulur (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
2.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cdemir

quote:

Orijinalden alıntı: KARAKAY

quote:

Orijinalden alıntı: zurna

yani genel olarak
    -biz futbol oynamıyoruz.
    -genel olarak hakemlerle maç kazanıyoruz.
    -attığımız gollerde ya ofsayt ya faul,
    -federasyon halen fenerasyon
    -köşe yazarlarıda fenerli.
    -gazete patronlarıda fenerli.
    -siyasette sarı lacivert.
    -bize kıyak olsun diye ankaraspor bile ligden düşürüldü.
    -fikstür çekimindede hile var.

unuttuğum bi şey varsa ekleyin bi zahmet.

bizim normal şartlarda başarılı olmamız söz konusu değil ki zaten.

başarılıysak bunun arkasında ya hakem vardır,ya federasyon.Ya da şer odaklı terör örgütleri:P

başarısızsak eğer,hiç yorulmadan "işte adalet,hak yerini buldu" diyerek geçiyoruz:)

+ FB'nin şampiyonluk kazandığı sezonların tümü kalitesizdir.

+ fb takım mı lan ?

bknz: el gılasico
    Sükut-u hayale uğramaktan korkan çiçeklerin derdiyle hem derd olmuşum nicedir… Nicedir dizginsiz binerim sevdâ atına! Yoksa ne mümkün ermek… Mecnunların, Keremlerin, Yusufların katına! Süflî melekelerden sıyrılarak kanat çırpmaktayım, kendimin dahi fark eylemediği kesif bir bâtına… Ve kaderin kûfî yazan kalemi usulca iliştirmekte hayatımı, hayatına…

• Mesajlari keyifle okuyorum:)
  • ya böyle konularla kendi egocuklarınızı tatmin edeceğinize biraz kendinize bakın.yıllardır bjk,fb karşısında ligde ne oynuyor allah aşkına.2004/2005teki 4-3lük maçtan sonra oynadığımz 8lig maçında yanılmıyorsam 6galibiyet 2beraberliğimiz var.geçen sene ligde yerlerde sürünürken gökhan gönül stoperken yendik sizi.biraz kendinize bakın.1şampiyon oldunuz havalandınız.eksiklerinizi görmediniz.aynı geçen seneki fb ve gs gibi.

quote:

Orijinalden alıntı: zurna

yani genel olarak
    -biz futbol oynamıyoruz.
    -genel olarak hakemlerle maç kazanıyoruz.
    -attığımız gollerde ya ofsayt ya faul,
    -federasyon halen fenerasyon
    -köşe yazarlarıda fenerli.
    -gazete patronlarıda fenerli.
    -siyasette sarı lacivert.
    -bize kıyak olsun diye ankaraspor bile ligden düşürüldü.
    -fikstür çekimindede hile var.

unuttuğum bi şey varsa ekleyin bi zahmet.

bizim normal şartlarda başarılı olmamız söz konusu değil ki zaten.

başarılıysak bunun arkasında ya hakem vardır,ya federasyon.Ya da şer odaklı terör örgütleri:P

başarısızsak eğer,hiç yorulmadan "işte adalet,hak yerini buldu" diyerek geçiyoruz:)

18 takımlı lig de fener hariç bütün takımlar böyle düşünüyorsa fener hariç kimse aksini idda etmiyorsa bütün bu yaptıklarından dolayı türkiye'nin en çok nefret edilen takımı fenerbahçe ise
    diğer takımlar yanlıştır bir tek fenerbahçeliler haklıdır
    hadi ordan elle kolla gol atıyosunuz ondan sonra konuşuyosunuz bir de utanmadan

• mesela hangi takımlar nefret ediyor?3-4 sene öncesine dönmüş gibi hissediyorum kendimi.o zamanda vardı bu geyik.

yahu bi gaziantepspor bizden niye nefret etsin mesela?veya gençlerbirliği,ankaragücü?kasımpaşa veya diğerleri.

ha sen nefret ediyor olabilirsin,kendi seçimindir.

bu ülkede bir tek biz miyiz,hakem hatalarıyla puan alan?

en çok bize yapılıyor?öyle görmek istediğin içindir belki de..

hem sütünden,hem kanından,hem canından bu sendeki huy OĞUL!
  • quote:

mesela hangi takımlar nefret ediyor?3-4 sene öncesine dönmüş gibi hissediyorum kendimi.o zamanda vardı bu geyik.

yahu bi gaziantepspor bizden niye nefret etsin mesela?veya gençlerbirliği,ankaragücü?kasımpaşa veya diğerleri.

geçen yılın kupa finaline gidelim maç 4-1 beşiktaş önde ve farkı açmaya çalışıyor guiza bir atakta göz göre göre bütün türkiye'nin gözleri önünde bariz bir şekilde kendini yere atıyor ve karar penaltı. maç 4-2 bitiyor fener fark yemiyor,birileri görevini yapıyor fener ezilmiyor
    beşiktaş fener maçına gidelim hani 4-3 lük maç maç 3-2 tuncay kendini göz göre göre yere atıyor karar penaltı beşiktaş 10 kişi ve kalecisiz artık hakem daha ne yapsın fenerin kazanması için
    bunlar hakem hatası falan değil kimse kendini kandırmasın yüzlerce hakem hatası oluyor futbolda beşiktaşın fenerin gs'nin aleyihne veya lehine ama
    bunlar hakem hatası falan değil pozisyonlar açık ara net çünkü tartışmalı bile değil
    o yüzden bizi kendinizle karıştırmayın at gözlüğü ile bakmayız futbola sadece kendi alehimize yapılan hakem hatalarına dikkat etmeyiz hepsini görürüz
    o yüzden kimse kendine masum savunması yapmasın gerçekler ortada haekm hatası vardır bir takımın sürekli olarak kollanması vardır ayrıca hiç bir takımdan da nefret etmiyorum gerçekleri anlatıyorum bütün türkiye'nin bildiği
    ayrıca birilerinin şampiyonluğun sahada kazanılmadığını öğrendim diye demeçleri var bunu nasıl açıklayacaksın
    herkes mi böyle demeç veriyor
    insanlar kör değil asla unutmayın

• GS'den 3 yiyen bir takım FB'den kaç yer acaba. Şimdi yanlış anlaşılmasın ben kör fanatik bir adam değilim. Bjk son zamanlarda formsuz da olsa 3 büyük takımdan birisi.

Amma velakin bu derbinin favorisi FB. Çünkü Bjk her ne kadar son zamanlarda biraz toparlamış da olsa, güven vermiyor futbolu ile.

öyle ise bu topic'in maksadı ne olabilir? Yenilicez bari peşinen bahanemizi uyduralım.

Orijinalden alıntı: antonidas

quote:

mesela hangi takımlar nefret ediyor?3-4 sene öncesine dönmüş gibi hissediyorum kendimi.o zamanda vardı bu geyik.

geçen yılın kupa finaline gidelim maç 4-1 beşiktaş önde ve farkı açmaya çalışıyor guiza bir atakta göz göre göre bütün türkiye'nin gözleri önünde bariz bir şekilde kendini yere atıyor ve karar penaltı. maç 4-2 bitiyor fener fark yemiyor,birileri görevini yapıyor fener ezilmiyor
    beşiktaş fener maçına gidelim hani 4-3 lük maç maç 3-2 tuncay kendini göz göre göre yere atıyor karar penaltı beşiktaş 10 kişi ve kalecisiz artık hakem daha ne yapsın fenerin kazanması için
    bunlar hakem hatası falan değil kimse kendini kandırmasın yüzlerce hakem hatası oluyor futbolda beşiktaşın fenerin gs'nin aleyihne veya lehine ama
    bunlar hakem hatası falan değil pozisyonlar açık ara net çünkü tartışmalı bile değil
    o yüzden bizi kendinizle karıştırmayın at gözlüğü ile bakmayız futbola sadece kendi alehimize yapılan hakem hatalarına dikkat etmeyiz hepsini görürüz
    o yüzden kimse kendine masum savunması yapmasın gerçekler ortada haekm hatası vardır bir takımın sürekli olarak kollanması vardır ayrıca hiç bir takımdan da nefret etmiyorum gerçekleri anlatıyorum bütün türkiye'nin bildiği
    ayrıca birilerinin şampiyonluğun sahada kazanılmadığını öğrendim diye demeçleri var bunu nasıl açıklayacaksın
    herkes mi böyle demeç veriyor
    insanlar kör değil asla unutmayın

Sen bu mesajı ciddi ciddi mi yazdın?Yani kupa finalinde hakem bize çalıştı ha

Michael Joseph Jackson
    1958 - ∞

• quote:

Orijinalden alıntı: Dreatlord

Benden size tavsiye maç başlamadan önce hakemin kafasını kesinlikle yarsınlar maçı tatil edemez ederse çifte standarta girer siz gidin yarın Fb lehine kararlar veremez ne manyak olduğunuzu maç boyunca hissettirin Yattaraya söyleyin gitsin RObertoya tecavüz etsin bu aralar aranıyo ne bileyim emreyi kızdırın Alexi ilk dakkada sakatlayın maç sizindir benzer senaryolar bizede uygulanmıştı şimdi kimse fair playdan söz etmesin Aziz sağolsun fair play falan yalan oldu artık nasıl kazanırsak kazanalım yeterki kazanalım bu arada yenilme durumunuz olsa bile en az 4 oyuncuyu 4 5 aylığına sakatlayınki sonradan telafi edesiniz :d

iste bu hocam büyüksün.
    Ama Carsi kapaliymis ve siddete hayir kampanyasi baslatmis onun yerine baskana küfür ediyorlarmis.

• Çok merak ediyorum Beşiktaş maçı kazanırsa ne yazacaklar.

Hakeme Rağmen Kazandık. Diye başlık açarlar herhalde

Nafile bir uğraş sanırım benimkisi.

Ayrıca biz gs maçında hakemi ve ali samiyen stadında yapılanları protesto ettik belki de.atılan maddelerin başka birşeyle alakası yoktur

• quote:

Orijinalden alıntı: emredici

" Fener hakemini bulur "

işte bir diğer öğrenilmiş çaresizlik örneği.

Benden size tavsiye maç başlamadan önce hakemin kafasını kesinlikle yarsınlar maçı tatil edemez ederse çifte standarta girer siz gidin yarın Fb lehine kararlar veremez ne manyak olduğunuzu maç boyunca hissettirin Yattaraya söyleyin gitsin RObertoya tecavüz etsin bu aralar aranıyo ne bileyim emreyi kızdırın Alexi ilk dakkada sakatlayın maç sizindir benzer senaryolar bizede uygulanmıştı şimdi kimse fair playdan söz etmesin Aziz sağolsun fair play falan yalan oldu artık nasıl kazanırsak kazanalım yeterki kazanalım bu arada yenilme durumunuz olsa bile en az 4 oyuncuyu 4 5 aylığına sakatlayınki sonradan telafi edesiniz :d

Bununla birlikte "çevrilen tiyatro ile" Beşiktaş fobisini yenmesine yardımcı oluyor fikrine katılmıyorum, Fb'nin başkanı ile şampiyon olma vakti gelince hiçbirşeyi şansa bırakmıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: NeRoBiAnCo

quote:

Bununla birlikte "çevrilen tiyatro ile" Beşiktaş fobisini yenmesine yardımcı oluyor fikrine katılmıyorum, Fb'nin başkanı ile şampiyon olma vakti gelince hiçbirşeyi şansa bırakmıyorlar

Bir mac olmustu FBye karsi Bjk kazansa sampiyon olabilecekti ondan önceki macta Aureliu Ricardinyo dövmüstü otoparkda Aziz aganin adamlariyla olayli bir macti yani. Sampiyonluk macinda Bjk ceza almyialim ayagina hic bir eylem yapmadan enayi gibi maci vermisti yapan gene yaptigiyla kalmisti. Onlarin taktigini uygulamak mutlaka gerekli.

• _____________________________
    "No color will ever be brighter for me than black and white." - Alessandro Del Piero
  • quote:

Bir final maçında,4-1'den 4-2'ye geldi ben bunda kasıt ararım diye hakemi suçlayanı ilk kez gördüm.

Ayrıca biz gs maçında hakemi ve ali samiyen stadında yapılanları protesto ettik belki de.atılan maddelerin başka birşeyle alakası yoktur

Beşiktaş 5. gole gidiyorken uzatmalar bitmemişken , feneri 5 leyecekken aceleyle oyunu bitiren hakem kasıtlı mıdır değil midir ??

önce tarafsız bakacaksın sonra efendi olacaksın. daha maçı bile tam izlemeyenler kıçlarından konuşuyorlar. bre gafiller penaltılık bir hareket vardı değil mi

• quote:

Orijinalden alıntı: oguz_19811981

quote:

Orijinalden alıntı: cscageonly

quote:

Orijinalden alıntı: oguz_19811981

quote:

Orijinalden alıntı: cscageonly

Durum tespiti, durum vuku bulmadan önce mi yapılıyordu?

durum tesbiti son 2 yılın tesbiti gördüğün gibi vuku bulmuş

Peki bu durumda ne gibi çözümler önerebilirsiniz hocam bize?

Beşiktaş yönetimin uyanık olmasını öneririm , oğuz gibi fenerli olduğunu cümle alemin bildiği adam mhk başında öyle olunca da böyle oluyor zaten.

Evet Oğuz Fenerli hemde hakem olduğu dönemde yönettiği Fenerbahçe maçlarında FB iyi oynadığında yenik durumdaysa ve dakika doksansa 90 dakikada maçı bitiren

Fenerbahçe öndeyse maçı 4-5 dakika uzatıpta Fenerin gol yemesini beklemesine rağmen Oğuz Sarvan Fenerbahçelidir.

Oğuz Sarvan'ın Oğlu ve Eşi Fenerbahçe taraftarı ama kendisi Fenerbahçe taraftarı değil. Hakemliği bıraktığı ve resmi görevlerde bulunmadığı yıllar da ailesi ile birlikte tv çıktı. Sadece Ailem Fenerbahçe taraftarı diye açıklama yapmıştı.

Sırf ailesi Fenerbahçe taraftarı diye adamı da Fenerli yaptınız.

• mhk şu an fb lilerin ablukası altındadır. Bu şaibeden dolayı hazımsızlık yapmayalım. Malesef kirli futbolun bir gerçeği.

Orijinalden alıntı: mertayd

quote:

Bir final maçında,4-1'den 4-2'ye geldi ben bunda kasıt ararım diye hakemi suçlayanı ilk kez gördüm.

Beşiktaş 5. gole gidiyorken uzatmalar bitmemişken , feneri 5 leyecekken aceleyle oyunu bitiren hakem kasıtlı mıdır değil midir ??

önce tarafsız bakacaksın sonra efendi olacaksın. daha maçı bile tam izlemeyenler kıçlarından konuşuyorlar. bre gafiller penaltılık bir hareket vardı değil mi

ben mi anlatamıyorum acaba diye düşünüyorum?

averajlık bir durum mu var ortada?final maçı,sonuçta kazanan kupayı alacak.ha maç 4-1 bitmiş ha 4-2 bitmiş.

4-1 biterse ezilmiş oluyoruzda,4-2 mi bütün şan şerefi kurtarıyor?ayrıca madem sahada sizin dediğiniz türde bir hakem var,niye son dakikayı beklesin penaltı vermek için?o hakem 4-1 olana kadar neredeydi,madem bu kadar bizi düşünüyor?

4-2 olunca kupayı mı aldık?siz beşinciyi atamadınız diye kupayı mı geri aldılar?

de getin yaw.

• Şu Beşiktaşlılar her zaman aynı. Maçtan önce ağlarlar, maçtan sonra ağlarlar. Hep hakemler aleyhlerine kararlar verir, rakiplerini kayırır. Ben Beşiktaşlı arkadaşların kaybettikleri bir maçtan sonra bahane olarak hakemi göstermediklerini görmedim. Sürekli aynı senaryolar bahaneler. Siz onu bunu bırakın da takımınız şu berbat futbolla nasıl oldu da her maçı kazanarak 3.lüğe yerleşti? Biraz düşünün.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.