Şimdi Ara

Razer yeni oyuncu faresini duyurdu: Abyssus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
4.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunculara özel çevre birimleri üretitiminde sektörün önde gelen isimlerinden birisi olan Razer, Abyssus isimli yeni oyuncu faresini duyurdu. Firmanın 115 x 63 x 40 mm boyutlarındaki yeni faresi, 3500 dpi çözünürlüğünü destekleyen 3.5G lazer sensör kullanıyor. Sol ve sağ el kullanımına olanak tanıyan özel tasarımı ile dikkat çeken yeni farede ayrıca ultra-ince yapıda teflon ayaklara yer veriliyor.

Yüksek tepki süresine sahip üç adet programlanabilir buton ile donatılan Razer Abyssus, 24 farklı tıklama pozisyonuna sahip, tepki süresi 1ms olarak açıklanan kaydırma butonu ile geliyor. Hassasiyet seviyesi ayarlanabilen yeni oyuncu faresinde 2.1 metre uzunluğunda kablo kullanılıyor. Razer'ın resmi internet sitesinde ve Çin'de satışına başlanan Abyssus için belirlenen etiket fiyatı ise 49.99$.

• Hiç ergonomik bi mouse'a benzemiyo!

Orijinalden alıntı: White Nigga!

Hiç ergonomik bi mouse'a benzemiyo!

bencede pek bi özelliğide yok zaten ....

|| Samsung NP550P7C-T01TR = Intel Core i7 3610QM - NVIDIA GeForce GT 630M - 8GB 1600MHz (4 GB x2) ||

|| Lenovo Ideapad Y500 = Intel Core i7 3630QM - NVIDIA GeForce GT 650M - 8GB 1600MHz ||

600 Sene Padişahın Kuluydunuz.300 senede halifeye kul oldunuz.Cumhuriyet sayesinde Allah'a kul olmayı öğrendiğiniz için mi ATATÜRK'e düşmansınız?
  • Kesinlikle ergonomik olmadığını belli ediyor, gereksiz.
    Intel Pentyum Dört Pireskot 3.6 Ful Sistem
  • @Kudret Bilgisayar
    Her mouse bir değildir teknik açıdan,kullandığınız a4tech mouselar hassasiyet oranı çok düşük mouselardır.Bende ucuz bir mouse kullanıyorum,ama 3500dpi ve 1 ms olan bir mouse kullandığında fark anlaşılır olucaktır.Firebal da razer mouse çeşitleri var,içinden beğendiğim bir üründe var fiyatı şu an içinde bulunduğum maddi durumu aşıyorElim bollaşınca almayı düşünüyorum.Özellikle benim gibi fps türü oyunlar sevenlerin geneli iyi bir mouse unun olmasını ister.

Edit: Haber için teşekkürler fx57

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EVOV3 -- 10 Kasım 2009; 23:39:00 >

Hz. Mevlânâ Celâleddin Muhammed Belhî (Rûmî)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • a4 var ken türkiyede bunlar çok çok çok zor satılır . herkes biliyor :D
  • Razer'ın mouseunu bi kere kullanın bidaha başka mouse kullanamazsınız :) Bikere alışında diğer mouse lar tuaf geliyo. CopperHead+MantisControl=Headshoot :)
  • oyuncu faresi diyip kakalıyolar millete 100 milyona
  • 100 tl ye logitech almak daha mantıklı.
  • Razer kullanan bilir kullanmayan çocukça tabirler kullanır...
  • kaliteli fare ile a4 x7 ile arasındaki fark fareyi masaüstünde sürüklerken bile anlaşılıyor. bilip bilmeden millet döktürmüş yine
  • onla bunla aynı diyen arkadaşlar bulsun biyerden 1 dk counter yada fps tarzı herhangi bir oyun oynasın o zaman anlarlar neden pahalı ;)
  • kesinlikle gereksiz çünkü hiç bi albenisi yok
  • Yandan çekilmiş resmine bakınca direk aklıma emekli olup kenarda duran Logitech G1 geldi,güzel fareydi.Buda güzel duruyor bana göre. =)

yorum yapmakda bazen sacma oluyor

yok ergo muş yok şöyle boyle
  • adamlar yapmış , bizde ne var ne üretiyoruz
  • razerın dıger model farelerıne oranla daha az profıllı bır model gıbı duruyor
    lazerı ve 1ms hızı ıle donanım olarak dıger modellerden pek farkı olmasada gorunus ıtıbarı ıle basıt bır fare gıbı gorunuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi einhander -- 11 Kasım 2009; 19:45:51 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.