Şimdi Ara

Call of Duty:Modern Warfare 2 -BABA KONU (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.113
Cevap
4
Favori
259.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Bayrakladı da yazayım..

ABD - Rusya - Belçika
    Birleşik Krallık - Meksika - Sırbistan
    Kanada - Fransa - Hollanda
    Avustralya - Almanya - Çek Cum.
    İspanya - İtalya - Lüksemburg
    Avusturya - İzlanda - Y. Zelenda
    Japonya - Yunananistan- Filipinler
    Brezilya - İsveç - Polonya
    İsviçre - İrlanda - Portekiz

Danimarka - El Salvador
    S. Arabistan - Çin
    Singapur - İran
    Güney Afrika
    Güney Kore
    Hong Kong
    Hindistan
    Tayvan
    Birleşik Arap Emirlikleri

Bu kadar alakasız ülkelerin bayrakları olup da Türk bayrağı olmaması anlamsız geliyor. Umarım sonra açılıyordur diyecem ama niye sonra? İlginç gerçekten...

alakasiz ? hangileri soylermisin

• cidden dün online deli etti adamı hatta biara network ayarlarım nat type 3 olduğu içinmi yapıyor diyordum ama fifada oynadım online onda hiçbir sorun yoktu inşallah biran önce düzeltirler...
  • Alakasızdan kastım şuydu... Bu bir savaş oyunu.. Acaba şu an dünya üzerinde bu tür sorunu olan ülkelerin bayrakları mı var öncelikle diye düşündüm.. Ama hepsi öyle değil... Alkasız derken kötü bir niyetim yoktu yani...

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Yukarıda koyduğum resimlerde yok. Başka bayrakların olduğu sayfa var mı oyun içinde?

Var.

Call of Duty:Modern Warfare  2 -BABA KONU

Evet doğru bu kadar bayrağın olup da Türk bayrağı olmaması saçma. İnşallah sonra açılıyordur..
  • Bu adamlar hiçbir oyuna ne Türkçe dil nede altyazı eklerler. Ne bayrağımızı koyarlar.Zamanında bayağı canlarını yakmışız demekki hala acıları geçmemiş
  • Prestiege Edition yarim saat once elime gecti gece gorus durbunu sekil semal olarak guzel ancak takinca insan uzaklik hissini kaybediyor oyuna henuz bakamadim metal kutusunda geldi icinden arbookta cikiyor kutu icerigi gayet saglam vakit bulup bir an once oynamak istiyorum. Bu arada statlarin sifirlanmicak olmasi kotu olmus bizim gibi cikis tarihinden once alamayanlar oyuna oncede baslayanlara yetismek icin kasicak oyunu yeni alanlar varsa kendi aramizda kapisalim bari adil yolu anca oyle buluruz

http://www.gametrailers.com/video/review-hd-modern-warfare/58370

Orijinalden alıntı: SPYdir

Prestiege Edition yarim saat once elime gecti gece gorus durbunu sekil semal olarak guzel ancak takinca insan uzaklik hissini kaybediyor oyuna henuz bakamadim metal kutusunda geldi icinden arbookta cikiyor kutu icerigi gayet saglam vakit bulup bir an once oynamak istiyorum. Bu arada statlarin sifirlanmicak olmasi kotu olmus bizim gibi cikis tarihinden once alamayanlar oyuna oncede baslayanlara yetismek icin kasicak oyunu yeni alanlar varsa kendi aramizda kapisalim bari adil yolu anca oyle buluruz

yanlış hatırlamıyorsam yakın düzeydeki oyunuları aynı oyuna yönlendiriyor sunucular!!

9.8 presentation??!!! Oh, come on , Crysis didnt get that much 2 years ago, GT you need glasses

userlar 6.8 vermiş Gametrailers a bişeyler oluyo ama adamlar Uncharted 2 ye filanda 9.5 verdi buna 9.8 ve millet gerçekten çok kızgın sövüyolar sürekli

Modern Warfare gets 9.6 Uncharted 2 9.2 and then halo fagshit 3 gets 9.8? halo 3 deserve a 7!!! gt have bad taste of games!

zavallı arkadaş bu tarz gerçekleri yazmış ve bu yazdığı şey 24 kere kötülenmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In Isaac We Trust -- 10 Kasım 2009; 12:48:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: can_38

Evet arkadaşalar,gametrailers müthiş bir inceleme yapmış.12 dakikalık bir inceleme....Buyrunnn...

http://www.gametrailers.com/video/review-hd-modern-warfare/58370

Gözümden kaçmış hemen bir bakayım!!!

- türk bayrağının olmaması büyük talihsizlik hani kıytırık bie ülke olsak neyse ulen dünyada en ii 5 ordusu içindeyiz. sanırım hala türk ü hamedememek var. singapur bayrağını kullanıyorum şimdilik ama o kadar title varki türk bayrağı kapalı olanlardan çıkmassa beğendiğim birirni kullanırım seçenek çok fazla nasılsa.

- bazı arkadaşlar prestij olayını yeni duydum demiş valla siz baya uzak kalmışınız anlaşılan multiye. ben cod4 te 11 kez level sıfırlayıp altın haç aldım üstüne birde her silahla yüzlerce heatshoot yapıp altın keleş felan açtım 7-8 ayda.

- bir arkadaşta silah eklentileri nasıl alınıyor diye sormuş. olay şu sana ilka M4A1 silahını düz eklentisiz olarak veriyor o silahla 25 adam öldürdünmü sana bu sefer red dot veriyor (nişan için kırmızı nokta) ve bu şekilde devam ediyor yanlız MW2 de ki en baba yeniliklerden biride benim gibi bir çok insanında istediği bir silaha iki eklenti takabilme bu çooookkk iii olmuş

• büyük kaptan sen çok yaşa :)

saol bilgilendirme için...

bu arada bana kalırsa, gelen bu eklentiler ve silahlarla, online olarak MW2 COD4 e göre aşırı kolay olmuş ne dersiniz ??

psn: ll_renzokuken_ll

gt: vRENZOKUKENv
  • Trophy'lerine kavuşan var mı? Bugün gördüm trophy set'i kurmuş ama vermiyor hala trophyleri:(
  • rank sılınme evet olmaz bu saatten sonrada umarım server lar dakı hatalar gıderılır en azından
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.