Şimdi Ara

Painkiller: Resurrection™ (ÇIKTI) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
1
Favori
10.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

slm,oyunu ındırdım kurmak için exe dosyasını bulamıyorum yada setup exe,,iso dosyası olarak ındırdim ve dosyayı açtım,rar dosyaları cıktı onlarıda acdıktan sonra setup yok nasıl kuracağız bilen varmı,saygılarımla.
    avr: Sony STR-DN1080+ front: paradigm monitor 11 v6 +center: paradigm cc390+ surround: paradigm surround 3+surround back: Wharfedale wh-20 +Sub: paradıgm sub12+sub:JBL L 8400 P + projeksiyon: Epson tw 9000w + Samsun 46 C 750+ media oynatıcı:Zidoo x9s ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KiLLeD By l HuNTeR

quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

PC'den anca böyle exc oyun beklenirdi

Neden böyle mesajlar atarsınız anlayamıyorum.Sanki böyle alaycı konuşulunca madalya takılıyor.Bende Ps3 yada XBox360 yok.Çıkan/çıkmış olacak iyi-kötü oyunlar için,donanımsal hatalardan veya herhangi birşeyden ötürü iki konsolada en ufak bir takıntım olmadı.İnsanlar artık kendinde ne varsa onu korumaya çalışıyor

çok basit bir nedeni var(175/5)

• Oyunun atmosferi çok iyi bol bol stres atıyoruz.Bazı arkadaşlar grafiklere takılmış ama herşey grafik değil.

Orijinalden alıntı: deliyimbiraz

painkiller olsun taştan olsun. bu oyunda en önemli konu atmosfer bence.

isabetli yorum!

Dünyanın bütün karanlık güçlerine karşı verilen bir destandır Benim Kavgam!
  • Allah derim buna işte..
    Buluşmalar kaldı mahşere diyor.
  • oyun gayet güzel... birkaç gündür sadece painkiller , painkiller : battle out of hell ve resurrection oynuyorum. şiddetle tavsiye ederim. tabii bu tür oyunları seviyorsanız..

yalnız ciddi zor olmuş bu seferki. trauma zaten hiç oynanmıyor. büyük alana geldiğim gibi öldüm.

nightmare de öyle. belli bir yere kadar oynanıyor, ama sonrası ı ıh. en azından ben beceremedim. ikinci bölüme geldim insominia da.. bayağı sardı oyun. konusu da fena değil bu seferki elemanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Applejack -- 6 Kasım 2009; 23:47:58 >

• Arkadaşlar iyi güzel oynuyorduk ancak 3. bölümde değirmenli evi geçtikten sonra meydanda hata vermeye başladı oyunu açamaz oldum acaba sorun nedir bilen varmı ?

Orijinalden alıntı: ymetin

yanında boşluk var ordan geçiceksin en sağda

Sağol hiç de geçilecek gibi görünmüyordu orası.
  • painkiller için görev paketi gibi demişler yerden yere vurmuşlar en iyisi orjinal painkillermış
  • ya berbat bi oyun.bence hiç çıkarmamalıydılar oyunun adı kötü anılcak yapay zeka 10 yıl öncesinden kalma gibi.analatyim

ilk bölmde merdivenden canavarlar incek canacarlar merdivnin yarsındayken biz geriye gidince canavarlar bize doru yani merdivenin en başına geri dönüyoarlar
  • Bu oyunun ilkinin demosunu oynamıştım. Ve 5 para etmez demiştim. Bununda pek birpara edeceğini zannetmiyorum. Videosunu izledim. Oyunsuz kalsam bile oynamam böğük ihtimal.
  • oyun 1-6 bitti toplam 6 bölüm çok kısa geldi bana ! ayrıca extradan 1 tane farklı silah var ama çok değişik yaratıklar koymuşlar bu sefer!

yarıne kadar bitiririm bakalım nasıllmış oyun..
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.