Şimdi Ara

===> Samsung I8000 Omnia2 | AMOLED 3.7' - 5.0mp <=== (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.622
Cevap
10
Favori
283.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: alaturkatekno

işte arkadaşlar fw j9

video görüntüsü

http://www.youtube.com/watch?v=bOpOADNJVNA

tşkler. yardımlarınız sayesinde bende bu rom u kurdum.
    samsung firmware updatei çıkarana kadar bunu kullanırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metto05

Hala mesaj yazma konusunda tereddütlerim var.Bu yüzden yaklaşamıyorum cihaza.Yoksakı çok beğendim.Birde kaleme ıhtıyaç duyuluyormu?

eğer mesajı çok kullanıyorsan kesinlikle önce incelemeni tavsiye ederim, çok zor olmasada tuş takımı gibi değil, kalemede zaman zaman ihtiyaç olabiliyor...
  • Phonex, SBP Shell'den daha iyi... Shell çok bellek yiyor... Havadurumu olayı zaten omnia widget'la geliyor. Ben Omnia'ya kurmam bi daha Shell. En güzeli de bir programla iki işi hallemtiş oluyosun. Ekstra tuş kilidi programı kurmuyosun. Phonex'in tuş kilidi olayı hoşuna gitmiştir heralde. En güzeli de ekranda arayan eşşşşşşeeek kadar gözüküyo.
    2013 C4 Grand Picasso Intensive Tek. ve Güv. Paket, Nikon D500, Nikon 500mm f/4G VRII, Nikon 14-24, Nikon 50mm 1.8G, Nikon 300mm f/4, Manfrotto 055XProb 324RC2, Samsung 65" KS9500, Panasonic 46ST33E, Galaxy Watch 46mm, HP Omen 17-w200nt, Galaxy S10 , Galaxy Tab S3, Sis Farı Süs Farı Değildir
  • iconsoft yerine inesoft phone ve spb yi ayni anda kullaniyorum ve cok kullanisli tus kilidi resim her seyi var. iconsoftu denemedim eski versiyonu denmistim memnun kalmamistim.

Sony Experia Z2
    Sony 55w805c
    Sony A77II
  • ben ısrarla Iconsoft Phonex 2.02 yani son versiyonu tavsiye ediyorum
    2013 C4 Grand Picasso Intensive Tek. ve Güv. Paket, Nikon D500, Nikon 500mm f/4G VRII, Nikon 14-24, Nikon 50mm 1.8G, Nikon 300mm f/4, Manfrotto 055XProb 324RC2, Samsung 65" KS9500, Panasonic 46ST33E, Galaxy Watch 46mm, HP Omen 17-w200nt, Galaxy S10 , Galaxy Tab S3, Sis Farı Süs Farı Değildir
  • ıconsoft phonex 3 gün sonra trıal yazmaya başlıyor arkadaşlar bunu nasıl hallettiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuRaN.z

quote:

Orijinalden alıntı: metto05

Hala mesaj yazma konusunda tereddütlerim var.Bu yüzden yaklaşamıyorum cihaza.Yoksakı çok beğendim.Birde kaleme ıhtıyaç duyuluyormu?

eğer mesajı çok kullanıyorsan kesinlikle önce incelemeni tavsiye ederim, çok zor olmasada tuş takımı gibi değil, kalemede zaman zaman ihtiyaç olabiliyor...

Rahat mesaj yazılmıoyrmu Turan bey.inceleme fırsatım olmuoyr cihazı malesef.O zaman vazgeçmek zorunda kalacağım...

inesoft bence daha iyi Benim icin onemli olan 2 sey iconsoftta yok.

1. isimleri tusladigim anda rehberdeki kisilerden isimleri altta hemen gosteriyor. iconsoftta yukaridaki oka tiklayinca gosteriyor.

2. kapali iken arayan kisilerin mesaji geldigi zaman telefon numarasi yerine inesoft kisinini adinida gosteriyor bu numara kimin diye duzunmuyorum. veya ara kapat yapmama gerek kalmiyor :-)

Tabiki tercih meselesi.
    Ben su an
    s2u , spb mobile, ve inesoftu ayni anda kullaniyorum. Sorunsuz sekilde. Tek eksigim inesoftta video call yok kullanmadigim icin simdilik sorun yok ama actirdigimda nasil olacak bilmiyorum belki actirinca otomatik cikar deneyen olursa bilgi verirse sevinirim.

Sony Experia Z2
    Sony 55w805c
    Sony A77II
  • ben de senin inesoft'u bi denerim. Stil olarak aynı ztn. Bunda da arama gelince kilit oluyo mu? yoksa hariçten kilit programını mı kullanıyosun?
  • Kendi üzerinde gelen yüklü klavyesi elleri büyük olan kişiler için biraz ufak gelebilir.Fakat Resco keyboard gibi alternatif bir çok klavye programı mevcut.Bu yüzden sorun olacağını sanmıyorum.
  • benim parmaklar biraz büyükçe, çok sıkıntı olmadı ama günde 100 tane mesaj atanlardansanız, arkadaşın da dediği gibi farklı klavyeler kullanılabilir. Telefonu seçmek için bir neden değil bu...

Ayrıca hala mesaj kullanılıyor mu
  • MSALTİK telefonunu ne yaptın. Umarım seninki düzelmiştir
  • NEYSE GEÇMİŞ OLSUN. EN İYİ GÜNLERDE KULLAN... BENİM TELEFON İSTANBUL SAMSUNG'A GELMİŞ. DEĞİŞTİRİLİP DEĞİŞTİRİLMEYECEĞİNE KARAR VERİLECEKMİŞ. DÖRT GÖZLE BEKLİYORUM ARTIK

Orijinalden alıntı: msaltik

abi düzeldi, yazılımını tekrar yüklediler. Ben götürmedim eşim götürdü de, demişki az daha batırsaydı anakarta zarar verecekti, şu an sorunsuz, nazar değmesin

geçmiş olsun gerçekten, ama işin bir başka boyutu ana kart olayı saçmalık,

nu arada bu ıconsoft phonex i nasıl yüklemeliyiz sorunsuz kullanmak için, inesoft ta olur...

@metto bu klavyeyle gerçekten zor mesaj yazmak ama resko ile gerçekten fark ediyor ve daha kolay oluyor bu alternatiflerle sorun çözülebilir ve senin adına almaya değebilir
    bu arada ben samsungun bu 80003 ve ı8000 deki arka kapak yapısına hakikaten gıcık oluyorum önce çok sağlam gözüküyorlar zamanla gıcırtı artıyor çizilmede çabası...

• inşallah seninki de hemen hallolur dostum.

Yalnız telefon hakkaten çok iyi ayarlanmış, yani WM 6.5 diye kastırmaya bile gerek yok. Yani yazılımlar çok iyi. Akıllı okuyucu süper olmuş ztn. Radyo falan çok iyi. Samsung bende kemikleşmişti zaten. Şimdi iyice kemiğe işledi. Çok akıllı tasarlanmış, PPC kullanıcısı olmama rağmen hayran kaldım valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: msaltik

abi düzeldi, yazılımını tekrar yüklediler. Ben götürmedim eşim götürdü de, demişki az daha batırsaydı anakarta zarar verecekti, şu an sorunsuz, nazar değmesin

geçmiş olsun gerçekten, ama işin bir başka boyutu ana kart olayı saçmalık,

bu arada bu ıconsoft phonex i nasıl yüklemeliyiz sorunsuz kullanmak için, inesoft ta olur...

@metto bu klavyeyle gerçekten zor mesaj yazmak ama resco ile gerçekten fark ediyor ve daha kolay oluyor bu alternatiflerle sorun çözülebilir ve senin adına almaya değebilir
    bu arada ben samsungun bu 80003 ve ı8000 deki arka kapak yapısına hakikaten gıcık oluyorum önce çok sağlam gözüküyorlar zamanla gıcırtı artıyor çizilmede çabası...

• hocam yukarda verdiğim adresten çek 2.02 versiyonunu. CAB dosyasını tıkla, yükle o kadar.
    sonra da bi teşekkür edersin bana
  • onu daha önce yapmıştım kısa sürede trial yazdıda o açıdan sormuştum...
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.