Şimdi Ara

e5200 1 haftalık işlemci 110TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • e5200 işlemci sorunsuzdur. başka bir işlemci alacagımdan satyorum.
    TAKAS yoktur arkadaşlar. teklif etmediğiniz için teşekkur ederim
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigria -- 16 Nisan 2009; 14:45:51 >

@haki123 @kankaleo @onderto @aLper_iLeri @EXPANDER @eixs @djnksk88 @competitor @kachus @ibrahimstar @pisina @vitalx @likable06 @abacuklu67 @ MENEME2002 @Siyama_Rohin @selim789987 @mustafacey @safakhan @UzunERdem @Ufocu @pegasus1881 @finitura @mehmet523 @side_effect @dfdtmh @gokselgok @NaMuK @prigione @bjk-haydut @fasilgibi @driver555.......
  • güvenilir satıcı ve iyi bir işlemci
    hayırlı satışlar dostum

ALIŞVERİŞten UZAK DURULMASI GEREKENLER;
    Beşiktaş JK: Ekranı çizik dolu telefonu, ekranda nokta çizik yok diye satan, iPhone 3GS
    cengiz_vga: bozuk ekran kartı satıp üstüne yatmaya çalışan, madd_max82: iftiracı, nazgUL_vB sözünden cayıp engelleyen, Originals: kusurlu mal satıp arkasında durmayan, bysecox saygısız, sözünde durmayan ve tel. ile arayıp ağıza alınmayacak küfürler etmiştir.
  • İyi işlemci iyi fiyat, hayırlı satışlar

Dipnot: Bu saatte işlemci alacağım hç aklıma gelmesdi : )
    @haki123 @kankaleo @onderto @aLper_iLeri @EXPANDER @eixs @djnksk88 @competitor @kachus @ibrahimstar @pisina @vitalx @likable06 @abacuklu67 @ MENEME2002 @Siyama_Rohin @selim789987 @mustafacey @safakhan @UzunERdem @Ufocu @pegasus1881 @finitura @mehmet523 @side_effect @dfdtmh @gokselgok @NaMuK @prigione @bjk-haydut @fasilgibi @driver555.......
  • p.m.
  • Arkadaşlar elimdeki işlemciyi alacak olan kişi vazgeçtiği için maddi sıkıntı oluştu. Satıcı arkadaşa da pm ile belirtim durumu. Özür dilerim kendisinden işlemciyi alamıyorum : (
    alışveriş yaptıklarım:
  • pm..
    Severek Alısveris Yaptıgım Arkadaslar xLNTSx,ignatius,adaprizma,adigehalil,ilyus,@uiKSilveR,CaN®,pixel,morphine84,Beestek,edolin,fifo,heady,swartz ,bigstone,amdk6, velvel_e,Ankara06satranc,p4ozgur,Pcbuilder,comozor,Only_Extacy,darkk34,Kitty,socialphbia,knnkln,sezerkıran,elophidae,GDDR5(22 inc lcd.),erdemkuz (22 inc.lcd)Fistan (ati 4850 ve Enermax 485w power)4JustPwnIt ,(22 inc. lcd)oguz707 (hd3870)WinteR (hd3850)yasinemrah(anakrt+islemci)dogan_95(esc black serisi ankart)can21(18.5 inc vestel)_ToxiCity_(ASUS M4A78-VM -ddr2 800mhz ram)Speed_Passion (x2 7850 )vogast(ps3 alındı)aemfiel(LG X110 NETBOOK)_ToxiCity_ (AMD Athlon II X2 250)uA_OzaN(17 inc.beko lcd.)::ZaFeR::(80 gb.hdd sata-250gb.hdd.sata)redpoint(Dell Vostro A860 Laptop )egemen54 (Kingston 2x2gb - 4 Gb 1333 Mhz - Cl7)CrySystem(9600 gt)empathist (Powercolor hd3850),cevreci1976 (AOC 22 inç F22)
    Kötü referanslar: kenan. (tavsiye etmem)DATADOT kesinlikle alıs veris yapmayın(Bozuk ekran kartı satısı)
  • KDV indirimi işlemcileride vurdu
    şimdi alayim diyecem ama kargoydu vs maĞaza fiyatini buluyor ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: tigria

e5200 işlemci sorunsuzdur. başka bir işlemci alacagımdan satyorum.
    TAKAS yoktur arkadaşlar. teklif etmediğiniz için teşekkur ederim
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

bu işlemciyi cuma günü kendisinden almış bulunmaktayım işlemcinin parasını yattırdıktan sonra garantisiz ve şahıstan alınmış oldugunu ögrendim kargoyu pazartesi günü bana gönderdi elime salı günü geçti üstüne üstlük sadece işlemci cıktı fanı falan yok ben burda size soruyorum magdem sıfır almış 1 hafta önce bana dedigi buydu çünki size soruyorum burda ne garantili nede garantisiz oldugunu belirtmiş içerigini belirtmemiş ondan sorna bana pmlerde diyorki ben ilanda belirtmedigim şeyleri satmam garantisiz oldugunu neden belirtmedi burada bende satış yapıyorum bukadar sorumsuzluk görmedim kendisine kargoyu geri göndericem ödeyip eger ücreti geri yollamaz ise sonuçlarna katlanmak zorunda kalacaktır bunu buradan size söleyim önceden herkezde böle sorunlu kişiden alışveriş yapmasın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.