Şimdi Ara

\ıı/ DH GENİŞ KATILIMLI HEAVY METAL TURNUVASI \ıı/ (66. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.386
Cevap
12
Favori
32.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bobafett

quote:

Orijinalden alıntı: Maggese

Sadece albüm kapaklarından bile kalite anlaşılıyor. Al evine as yani

Aynen al as.

Mercyful Fate 2

Mercyful Fate için diyorsan bence çok kalitesiz, sanatsal bir değeri yok açıkcası Black Sabbath işi bitirmiş albümle ve albüm kapağıyla ki bence bi albüme bakarak içindekiler çok rahat anlaşılır.
  • Evet simdi ilk kim Black Sabbath'a atacak

Black Sabbath: 2
    Mercyful Fate: 3

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Black Sabbath: 2
    Mercyful Fate: 4
  • Hazır aradaki fark açılmışken

Emin değilim ama sanki Redeemer of Souls biraz boğuk gibi (gerçi resmi kaynak ama), normal albüm Beginning of the End ile bitiyor.

\ıı/ DH GENİŞ KATILIMLI HEAVY METAL TURNUVASI \ıı/

Judas Priest - Redeemer of Souls (2014)

vs

Crimson Glory - Crimson Glory (1986)

• Baya rahat maç.

Crimson Glory: 1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Papa Emeritus III

Baya rahat maç.

Crimson Glory: 1

Hakikaten Halbuki geçen sene babaların bu çıkardığı albümü yaşlanmalarına rağmen beğenmiştim (gerçi hala son işleri olsun istiyorum) ve kazanamayacağını bilsem de ilerler diye düşünüyordum. Ama sanırım buraya kadarmış, karşısına şimdiye kadar bilmediğim hatta hem isminden hem de progresif grup diye lanse edilmesinde dolayı "mmh" dediğim ancak daha ilk dakikasından beni şaşırtan ve etkileyen bir albüm oldu. Enstrümanlarında öyle ahım şahım bir fark göremedim diğerlerine göre ancak vokaller Rob Halford'un artık emekliye ayrılmış sesiyle yarışır vaziyette. Yine de söylediğim yanlış anlaşılmasın, aradaki uyum ve bu uyumun getirdiği güzellik bu albümü ileri taşıyacaktır (daha nereye taşınacak zaten 86'da yapılmış albüm)

Redeemer of Souls ise eski Judas'ın o şarkılarının yeni versiyonlarını arayanlar için bünyesinde çok güzel parçalar sunmuş ama genel olarak albüm vasatın biraz üstü diyebiliriz. Ticari kaygılarla yapıldığı belli, ticari bir sanat eseri olmuş ve kesinlikle kötü olmamış ancak dolu bir albüm değil, içinden beğendiğin şarkıları al telefondan dinlersin ama hepsini atmazsın telefona.

Çok da hızlı öldürmeyin ama amcaları diyerek:

Crimson Glory: 2
    Judas Priest: 0

• Crimson Glory:3

• quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli
    Enstrümanlarında öyle ahım şahım bir fark göremedim diğerlerine göre ancak vokaller Rob Halford'un artık emekliye ayrılmış sesiyle yarışır vaziyette.

Başkaan

Tamam Judas'a dokundurtmak istemiyor olabilirsin, favori gubun olduğu için ama bence biraz fazla küçümsemek oluyor Rob'un bozulmuş sesiyle yarışır demek..
    Tam tersine Rob'dan çok daha ince sese sahip bir vokalist Midnight; King Diamond 1 ise bu adam kesinlikle 2 numara öyle diyeyim.

Böyle mazide kalmış, kıymeti bilinmemiş gruplardan da efsanevi adamlar çıkabiliyor. Hem bu kadar harika riffler hem de türünde böylesi bir vokali bir arada zor görürsün

Midnight'ın ses aralığı hem geniş hem de çok yüksek oktavlara çıkabiliyor. Özellikle 'Mayday' parçasında adamın tüm hünerini duyabilirsin.

Aramızdan 2009'da ayrılmış..

Crimson Glory 4

Edit: Bu arada Steel Prophet vs Cloven Hoof maçını kim aldı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 30 Mayıs 2016; 23:54:47 >

• bobafett kullanıcısına yanıt
    Yarisir derken yanlis anlasilmasin, gecmiyor demedim zaten. Geciyor yeni Rob haliyle Crimson Glory albumundeki vokaller (digerlerini dinlemedim daha) Ama eski, genc Rob'u gecer mi, benim gozumde hayir

Yani aslinda hem genc hem de yasli Rob'la degerlendirmisim orada ama kelimelerden bayagi bir tasarruf etmisim

Ayrica ben Judas fasisti oldugum kadar siz de Rob Halford'a hosgoruyle baksaniz keske

Ekleme: Sonuc geceden sabaha degismezse yeni eslesme sabaha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pelerinli -- 30 Mayıs 2016; 23:59:21 >
  • Judas 1 Teselli oyunu da aldı, yeni maça geçelim lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maggese

Judas 1 Teselli oyunu da aldı, yeni maça geçelim lütfen

Ondan degil ya, bilgisayari kapattim yataktayim su anda hic geri acip da eslesme koyamam yani

• quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli
    Ayrica ben Judas fasisti oldugum kadar siz de Rob Halford'a hosgoruyle baksaniz keske

Günün lafıydı başkan ağzına sağlık

Bir de 2. albümleri bunların çok iyidir bu kadar olmasa da, benim mallığıma gelmiş eklememişim..
    Sevdiğim parçalarından;

• Bakalım 100. eşleşmeye yakışır bir kapışma olacak mı

King Diamond - Give Me Your Soul... Please... (2007)

vs

Motörhead - Bastards (1993)

• Bastards 1 King Diamond albümünün isminin bana çağrıştırdıklarıyla güzel bir film çekilir, Bastards ile de 20 sezonluk pembe dizi yazarım.
  • OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Kral'ın bu albümü melodiden kırılıyor, baya baya bayılırım. Zaten son albüm bir de, o yüzden yeri ayrı. 2 senedir yeni albüm için bekliyoruz ama bakalım.

Kral: 1
    Motörhead: 1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Cluster -- 31 Mayıs 2016; 20:36:54 >
  • İki albümde çok güzel ama King Diamond bende ağır bastı,o yüzden oyum King Diamond'a Lemmy Baba affet bizi...

mirror mirrorve andy la rocque'ü çok beğendim...

King Diamond: 2
  • King Diamond: 3

• King Diamond:4
    Motorhead:1

Motorcu abilere bir iki oy atmıştım, Lemmy dayıya borcumu ödedim eski günlerime dönebilirim

• Dünyanın en iyi konsept albümü, her dinlediğimde hikayesindeki korkunçluklar tüylerimi diken diken eder. Melodi dolu ve karanlık bir albüm ile zaten klasik, fenomen olmuş bir albüm.

King Diamond: 1
    Metal Church: 0
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.