Şimdi Ara

VW GOLF 7 ANA KONU. Tüm Paylaşımlar buradan (2003. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53.708
Cevap
449
Favori
3.667.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20012002200320042005
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu makyaj bana sacma geliyor golf 8 icin 2018 deniyor bir sene sonra yeni model cikacaksa makyaja ne gerek var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackzeros

bu makyaj bana sacma geliyor golf 8 icin 2018 deniyor bir sene sonra yeni model cikacaksa makyaja ne gerek var...

Altur un satış şefi söylemiş makyaj gelecek diye sağlam siteler de de yazıyor. Neden makyaja ihtiyaç var satışlar Avrupa'da kötü mart ayında makyaj gelecek mi net belli olur. Rakipler Avrupa da sıkıştırıyor golf ü. Makyaj çok kapsamlı olmayacak far gurubu iç multimedya motor seçenekleri en güzeli de golf r line görünümlü alınabilecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zamaneking kullanıcısına yanıt
    R line zaten alınabiliyor avrupada. Satışlarda da hala hem ülkemizde hem avrupada açık ara lider. Makyaj yerine bir kaynak mk8 olabilir 5-6 geçişi gibi yazıyor

• Gelirse makyaj gelecek. Yeni kasa olması zor önce Polo nun yeni kasası gelmesi lazım ki daha böyle bir söylenti bile yok Audi a3 ün de makyajlanacağını düşünürsek ve vw ye yakın Alman autobild makyaj gelecek diyor vw Başkanı da açıklama yaptı bu yıl makyaj gelecek diye haziranda siparişleri almaya başlar vw . Passat ta indirimi %4 te tutan vw neden golf te %6 yaptı stoklar bitsin. Bu yıl Avrupa'da Opel astra vw golf ü zorlayabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

R line zaten alınabiliyor avrupada. Satışlarda da hala hem ülkemizde hem avrupada açık ara lider. Makyaj yerine bir kaynak mk8 olabilir 5-6 geçişi gibi yazıyor

Gelirse makyaj gelecek. Yeni kasa olması zor önce Polo nun yeni kasası gelmesi lazım ki daha böyle bir söylenti bile yok Audi a3 ün de makyajlanacağını düşünürsek ve vw ye yakın Alman autobild makyaj gelecek diyor vw Başkanı da açıklama yaptı bu yıl makyaj gelecek diye haziranda siparişleri almaya başlar vw . Passat ta indirimi %4 te tutan vw neden golf te %6 yaptı stoklar bitsin. Bu yıl Avrupa'da Opel astra vw golf ü zorlayabilir.

• zamaneking kullanıcısına yanıt
    %60 ı kadar satar anca astra

• TiFoSi_BJK kullanıcısına yanıt
    Neden inanmak istemiyorsunuz golf ün kitapçığında falan makyaj geçiremez falan mı yazıyor. :) sadece üst kasada değişikliğe gidilecek. Far gurubu yeni motor seçenekleri tampon marşbiyel yeni motor seçenekleri daha fazla opsiyon. Mqb platform değişmeyecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wolfen1976

ya ben anlatamıyorum yada sen anlamak istemiyorsun paylasimi us vw sitesinden copy/paste yaptim ama sonra aldığım siteyi sayfayı kapatınca bulamadım şimdi işteyim eve gidince tekrar bulmaya calisirim hem ne fark edecek ki zaten sen yazılanlara inanmiyorsun uğraşmaya değer mi onuda düşünmek lazım.

Sizin işiniz olmasına çok şaşırdığımı söylemeliyim. O kadar çok mesaj atıyorsunuz ki ben emekli yada öğrenci olduğunuzu düşünmüştüm. Üstelik sahibi bile olmadığınız bir araç hakkında.

• Honour81 H kullanıcısına yanıt
    Tamam emekliyim 75 yaşındayım bir ayağım çukurda memnun oldun mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: zamaneking

Neden inanmak istemiyorsunuz golf ün kitapçığında falan makyaj geçiremez falan mı yazıyor. :) sadece üst kasada değişikliğe gidilecek. Far gurubu yeni motor seçenekleri tampon marşbiyel yeni motor seçenekleri daha fazla opsiyon. Mqb platform değişmeyecek.

Yeni motor seçeneği olacağına gerçekten inancın var mı? Daha 1 haber dahi yokken.
  • dtsaykopat kullanıcısına yanıt
    http://m.automotorsport.com.tr/volkswagende-tsi-devri-bitiyor-mu/766/

• quote:

kaynak yoksa neden inanalım? şimdiye kadar hiç makyaj yapmamış ve tek bir kaynağın yok. birisinin makyaj olacak demesi tek başına kanıt mıdır?
  • quote:

quote:

Gelirse makyaj gelecek. Yeni kasa olması zor önce Polo nun yeni kasası gelmesi lazım ki daha böyle bir söylenti bile yok Audi a3 ün de makyajlanacağını düşünürsek ve vw ye yakın Alman autobild makyaj gelecek diyor vw Başkanı da açıklama yaptı bu yıl makyaj gelecek diye haziranda siparişleri almaya başlar vw . Passat ta indirimi %4 te tutan vw neden golf te %6 yaptı stoklar bitsin. Bu yıl Avrupa'da Opel astra vw golf ü zorlayabilir.

%6 değil, %8 indirim yaptı. geçen sene de aralık ayında %6 indirim yapmış, iş arkadaşım öyle almış. yani ilk defa olan birşey yok ortada.

• quote:

http://m.automotorsport.com.tr/volkswagende-tsi-devri-bitiyor-mu/766/

Makyajda gelir diyor zannettim ben arkadaşı yani bu ağustosta. 2017 sonunda 1.0 ve 1.5 gelir diyorum bende
  • acikcasi makyaj fotolarına baktım cok bisey kattigini goremedim golfe su anda ki uled farlar daha iyi gorunuyor bana kalirsa , astra , leon ,megane hatta koreliler daha sportif gorunuyor golftan dogru ama bu makyajla bu degismeyecek cok ufak degisiklikler olmasada olur ben makyaj gelmiycek filan demiyorum zaten aciklama yapilmis haber yalan degilse yuzde 95 makyaj gelecek ama bu makyajı soyleyen autobild 2018'de golf 8'in gelcegini soyluyor , simdi golf alicak adam yeni makyajli kasayı duyunca soru isareti olacak alsammi diye e yeni model ciktiktan 1 sene sonrada golf 8 gelirse makyajli golfu alacak adamda soru isareti olacak bekleyip golf 8 e yonelmelimiyim diye.bu durumda satislar olumsuz etkilenmesi daha olasi bence.ha 2018 golf 8 gelmezse bu durum degisebilir ama acikcasi golfe ufak bir makyajın rakiplerine karsi bir avantaj getirecegini ongeremiyorum tabi vw daha farkli dusunuyor demek ki.
    1.0 zaten var. Siz tr satışlarına niye bu kadar taktınız? R line 1.0 motor bunlar hep alınabilen şeyler.

• quote:

1.0 zaten var. Siz tr satışlarına niye bu kadar taktınız? R line 1.0 motor bunlar hep alınabilen şeyler.

Ben mi? R Line dan bahsetmedim hiç. Wolfendir o. 1.0 golfte var mı şu an onu da bilmiyorum gerçekten.
  • quote:

Merhaba. Spiritmonitor un yakıt verisini imzanıza nasıl eklediniz?
  • aknasmub kullanıcısına yanıt
    Sprit monitor sitesinde kod var nasıl yapılacağı yazıyor

Ben nezarethanedeyim beni karistirma
  • 
Sayfa: önceki 20012002200320042005
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.