Şimdi Ara

DH THRASH METAL TURNUVASI (1983-1992) Kazanan: Kill 'em All (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.245
Cevap
11
Favori
25.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş
  • Violence kesinlikle, metal dinleme sebebimdir.

Deathrow: 1
    Vio-lence: 2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki albümün de vokallerini beğenmedim. Müzik olarak deathrow çok daha önde bence. Galiba işin biraz teknik olması benim hoşuma gidiyor, önceki karşılaşmada da rip ile snm arasından oyu rip'e vermiştim. (ufak ta bir tavsiye isteyeyim; var mıdır şöyle vokali ne bu iki albüm kadar sade, ne possesed kadar ağır, hızlı yapacağım diye kasmayan teknik thrash grubu?)
    Vokallerinden nefret etmeme rağmen oyum deathrow'a.

Deathrow 2
    Vio-lence 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Citizen'in Pengueni -- 23 Şubat 2015; 15:20:38 >
    ||Ryzen 5 3600X || MSI B450 Gaming Plus Max || 2x Corsair Vengeance 8gb 3000mhz || Gigabyte Geforce RTX 2070 Super || Xpg SX6000 Pro 1TB || Sandisk SSD Plus 480GB || James Donkey JD240 || Corsair RM750 80+ Gold ||
    Corsair Carbide Spec-05 || MSI MAG 241CR || Logitech G413 || Razer Deathadder Chroma || AKG K7XX Massdrop ||
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen'in Pengueni

İki albümünde vokalleri uyuz geldi bana müzikal açıdan deathrow bir nebze daha iyi.
    Deathrow 2
    Vio-lence 1

Deathrow 3, violence 2 olacak galiba

• Vokal olarak Deathrow uyuz gelmese de Vio-lence vokali hakikaten uyuz ediyor. Bunun haricinde müzikte tekniği de çok severim ve iki albüm de yeteri kadar teknik fakat Deathrow'un bana göre bir üstünlüğü var. Bass olarak ise Vio-lence'ı daha çok beğendim. Fakat vokal farkından ötürü oyum Deathrow'a gidiyor. Gitar anlamında bence eşit albümlerdi.

Deathrow: 4
    Vio-lence: 2

"...They wear white for me
    Seemingly jaded and lost
    I forge myself into your dreams
    And here I am your life..."
  • Vaktim olmadığından kısa keseceğim, gerçi iki albüme de bayılmıyorum vokallerin baltalaması büyük etken, yorum yapan arkadaşların dediği gibi.

Her iki grubun da vokalleri sinirlerimi oynatıyor, ikisinin de vokallerini elersek, müzikleri üzerinden gidelim; Deathrow okkalı bir alman grubudur önceki albümlerine bayılırım, fakat burada tamamiyle teknik üzerinden müzik yapıyorlar, bana kalırsa teknikliğin bu kadar ileri düzeye gidilmesi thrash'i öldürüyor; dinlediğimden zevk alamaz hale geliyorum. Evet enstrumanlarına 1. sınıf derecede hakim olan müzisyenler olduğu su götürmez bir gerçek ama dediğim gibi thrash'imi direkt ve daha sade ve hızlı olmasını tercih ederim. Deception Ignored'a birçok defa şans verdiydim, ama yok arkadaş niyeyse albüm boyu aynı parçanın farklı varyasyonlarını sırayla dinletiyorlarmış gibi hissediyorum. Aklımda parçayı geçtim hiçbir riff kalmıyor ve albüm sonu da epey tüketici bir dinleme oluyor.

Diğer yandan Vio-lence'in gaz mı gaz makineli tüfek gibi riff ardına riff gitmesi beni Vio-lence'e oy kullanmamda önemli etkeni oluşturuyor. Albümde tek bir parçada bile duraksama yok baştan sonra gaz başlayıp gaz bitiyor. Eternal Nightmare'in sadece tek kötü yanı var o da vokalleri, gerisi 10/10 amerikan thrashi bana kalırsa. Müzikal açıdan değerlendirildiğinde bunun yanına pek de fazla albüm koyamazsınız, bu kadar yoğun ve içi dolu bir thrash albümü olarak.

Deathrow 4
    Vio-lence 3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 23 Şubat 2015; 1:03:30 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 23 Şubat 2015; 1:16:54 >

• biraz geç kaldım sanırım ama üsttekinde oyum deathrow'a

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: bitlikarınca

quote:

Orijinalden alıntı: Citizen'in Pengueni

İki albümünde vokalleri uyuz geldi bana müzikal açıdan deathrow bir nebze daha iyi.
    Deathrow 2
    Vio-lence 1

Deathrow 3, violence 2 olacak galiba

düzelttim hocam sağol.
    ||Ryzen 5 3600X || MSI B450 Gaming Plus Max || 2x Corsair Vengeance 8gb 3000mhz || Gigabyte Geforce RTX 2070 Super || Xpg SX6000 Pro 1TB || Sandisk SSD Plus 480GB || James Donkey JD240 || Corsair RM750 80+ Gold ||
    Corsair Carbide Spec-05 || MSI MAG 241CR || Logitech G413 || Razer Deathadder Chroma || AKG K7XX Massdrop ||
  • Beyler oylar dökülecek mi bu gece ?

Orijinalden alıntı: bobafett

Beyler oylar dökülecek mi bu gece ?

tam da affınızı isteyecektim

Orijinalden alıntı: pelerinli

quote:

Orijinalden alıntı: bobafett

Beyler oylar dökülecek mi bu gece ?

tam da affınızı isteyecektim

Rica ederim de keyifli oluyor yorum okumak, katılayım katılmayayım, vaktin yoksa 2 cümle etsen de kafi

INFERNÄL MÄJESTY: 1
    NUCLEAR ASSAULT: 0

"...They wear white for me
    Seemingly jaded and lost
    I forge myself into your dreams
    And here I am your life..."
  • INFERNÄL MÄJESTY: 1
    NUCLEAR ASSAULT: 1

Pek dinlediğim bir grup değil Nuclear Assault ancak bu albümünü uzun süre dinlemiştim.Bu arada İnfernal Majesty'ide ilk defa dinledim.İllet ettim vokalden
  • INFERNÄL MÄJESTY nasıl bi grup anlamadım, ne thrashe benzetebildim ne death metale, klasik heavy metale biraz thrash biraz da death metal katılmış gibi, vokal de ilk brutal vokal denemeleri gibi, müzikleri fena olmasa da malesef nuclear assuault karşısında fazla şansları yoktu kanımca.

Game Over da beni Nuclear Assault ile tanıştıran albümdür. Sin ve Game Over şarkıları bütün Thrash şarkıları sıralamasında tepelere oynar. John lilker bass gitarda harika işler yaratmıştır bu albümde. John Connelly de en sevdiğim metal vokalistlerindendir. Yani gönül rahatlığıyla

NUCLEAR ASSAULT:2
    INFERNÄL MÄJESTY: 1

• sonunda aranızdayım dostlarım ve albümleri dinlemeye basladım , ilk hep merak ettigimden dolayı nuclear assaultu dinlemeye basladım , abi bu ne güzelliktir ya , thrashin böyle olabiliecegini bilseydim hiç bu kadar ertelemezidm , harika bisi .. nese ben bitince yorumumu yaparım mtam olarak ama eger diger albüm bunun benzeri degilse oyum nuclear dden olcak sanırım

----

nuclear i tamamen dinledim ve harika bir albüm cok iyi is cıkarmıslar , introsundan itibaren cok etkiledi beni , infernal da gayet hos o da cok hosuma gitti ama nuclear daha cok etkiledi .

Benim oyum Nucluar Assaulta .

Detaylı acıklamayı simdi yapamıyorum , yatmam lazım , yarın eger fırsat bulursam yazarım neleri sevip sevmedigim , ama yazamasamda kusura bakmayın .

Infernal Majesty - 1
    Nuclear Assault - 3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yanmısbozuka -- 26 Şubat 2015; 1:46:55 >
  • Açık ara nuclear assault. İnfernal majesty o nasıl bir vokaldir yav.

INFERNÄL MÄJESTY:1
    NUCLEAR ASSAULT:4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Citizen'in Pengueni -- 26 Şubat 2015; 11:54:52 >
  • Allah allah niye bu kadar eleştirilmiş infernal majesty nin vokalleri? Nuclear assault a göre daha iyiydi bence. Grubun genel olarak ta daha iyi oldugunu dusunuyorum. Nuclear assault çok basit müzik yapmiş,alisilmadik birsey de yok. Oyum her n kadar kaybetmis olsa da infenal majesty ye
    İnfernal majesty 2
    Nuclear assault 4
    Edit. Hakkini yemeyelim,cok guzel bolumler vardi game over da
    Edit 2: kim eksiledi soylesin de bilelim. Kendi grubunuz bile olsa elestirileri cok takmamaniz gerekirken ne bu elin adamina laf yedirememe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dumb Truck -- 26 Şubat 2015; 19:31:04 >

Infernal Majesty hoşuma gitmedi, Nuclear Assault'a oyum.

Orijinalden alıntı: bitlikarınca

Allah allah niye bu kadar eleştirilmiş infernal majesty nin vokalleri? Nuclear assault a göre daha iyiydi bence. Grubun genel olarak ta daha iyi oldugunu dusunuyorum. Nuclear assault çok basit müzik yapmiş,alisilmadik birsey de yok. Oyum her n kadar kaybetmis olsa da infenal majesty ye
    İnfernal majesty 2
    Nuclear assault 4
    Edit. Hakkini yemeyelim,cok guzel bolumler vardi game over da
    Edit 2: kim eksiledi soylesin de bilelim. Kendi grubunuz bile olsa elestirileri cok takmamaniz gerekirken ne bu elin adamina laf yedirememe

Ya forumda cok bos muziksever var , birak sevdiklerine laf atmayi en ufak bi elestiriyi gorunce eksiliyorlar, anlmiyorum bu durumu ,

sana katilmadigim ve artiyi vermekte dusunugum nokta nuclear bilmiyorm klasik thrash melodisi yapmis olabilir ama bana gayet ozgun ve akici geldi , bilmiyorum cok thrash dinlemeyen biri oldugun icindir belki ama infernalin vokallerde bencede sorun yoktu tabi nuclearinki daha hosuma gitti onu da eklemeliyim

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.