Şimdi Ara

CMOS CHECKSUM ERROR NE BU ???? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
1
Favori
115.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • merhaba, benim dizüstü bilgisarda açınca checksum eror diyo ve f1 ve f10 için devam ve bios a gir diyor ama f1 de f10 da bastığımda işlemiyor ne yapmam gerek bu durumda nasıl bios yükleyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orucbilal

merhaba, benim dizüstü bilgisarda açınca checksum eror diyo ve f1 ve f10 için devam ve bios a gir diyor ama f1 de f10 da bastığımda işlemiyor ne yapmam gerek bu durumda nasıl bios yükleyebilirim.

klavye sorunlu oluncada aynı mesajı veriyormuş. klavyeyi söküp temizletip yerine taktık oldu şimdilik.
  • BİOS PİLİNİ DEĞİŞTİRMEKTEN BAŞKA ÇÖZÜM YOK MU
  • beyler bi soruda ben sorum yardımcı olursanız sevinirim ben biosa girdim bende bootmgr hatası veriyodu windows 7 acılmıyordu pc actıgımda direckl ekrana bootmgr hatası geliyordu biostan acılısta cdrom sorması felan varya onu degistridim sorunu duzelttim fakat ordan bide LOAD OPTIMIZED DEFAULTS ayarını yaptım sonra windows acıldı durmadan koku geliyordu pc yanıyomu noluyor diyorum bakıyorum bisey yok bide baktımki guc kaynagının sogutucusu durmus buyuk ihtimal LOAD OPTIMIZED DEFAULTS yapınca oldu bunu nasıl duzeltebilirim yardımcı olursanız sevinirim
  • ARKADAŞLAR BAZI GENELLİKLE CMOS CHECKSUM ERROR HATASI GELDİĞİ ZMAN BİLGİSAYARINIZIN YA FANI ÇALIŞMIYORDUK YA BİOS PİLİNDEDİR BUNLARDAN OLMAZSADA SİSTEMİ SİLİNMİS FORMATLA SİSTEMİ KURUN TEKRAR KARŞINIZA ÇIKARSA ANA KARTIN ÜZERİNDE BİRİKMİŞ KİRLİLİĞİ HAFİF ÇEKEN SÜPÜRGE MAKİNASIYLA KİRİ UZAKTAN ÇEKİN KULAK TEMİZLEME ÇUBUĞUYLA DA TEMİZLEYEMEDİĞİNİZ YERLERİ TEMİZLEYİN UMARIM YARDIMCI OLMUŞUMDUR ALLAH A EMANET OLUN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.