Şimdi Ara

3g nin ses açıp kapama tuşu koptu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Bugün masanın üstünde ufak metalimsi bir parça buldum buda neymiş diye bir köşeye fırlatıp attım.2dk sonra Iphone u elime aldığımda ses açıp kapama tuşunun olmadığını farkettim.Hemen kopan parçayı arayıp buldum yerine taktım idareten duruyor şimdilik.Daha önceden başına böyle birşey gelen varmı ? Cihaz jailbreak lı garantisi hala devam ediyor garanti bu konuda ne yapar acaba yardım ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.candemir -- 16 Kasım 2009; 11:17:41 >

PlayStation Network : TheMarjinal | XBOX Live : ErenAslanhan
    Donanım Tercihlerim
    Sony : Playstation Pro 500 Million Limited Edition (27552/50000) | Microsoft : XBOX One X CyberPunk 2077 Limited Edition| | DJI : Mavic Pro | Mavic Mini | Osmo Pocket | Osmo Mobile
    Apple : iPhone 11 Pro Max | iPhone XS Max | AirPods Pro | MacBook Pro 16'' TouchBar | Mac Mini | Time Capsule 2 TB
  • Birde şöyle bir sorum olucak cihaz garantilki fakat fatura benim adıma deyil.İlla fatura sahibininmi götürmesi gerek birde herhangibir genpa bayiye götürsek olurmu yoksa illa alınan yeremi götürmek gerek ? Bu olay başına gelen arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok makbule geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.candemir -- 16 Kasım 2009; 11:40:19 >
  • Aynı sorun benimde başıma geldi.Eğer ürünün garantili ise korkacak hiçbirşeyin yok iphone'u restore ettikten sonra genpa teknik servisine götürmen gerekli , benim iphone'un tuşunu 1 haftada düzeltmişlerdi ve bende ayrıca titresimde bozuktu bundan dolayı senin işinin daha kısa süreceğini düşünüyorum.Eğer istanbulda isen genpa teknik servisi etilerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.candemir -- 16 Kasım 2009; 12:00:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.