Şimdi Ara

Air Ties..204

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar ben şuan ttnet deyim.. internetini taşı kampanyasılya.. smile adsl ye geçmeyi düşünüyorum.. yalnız..ttnetde olduğum için,smile geçtiğim zaman..internete girememe gibi bir sorunla karşılaşabilirmiyim modemle alakalı olarak..

Çünki modemi kurduğumda..internet sağlayıcı olarak ttnet yapmıştım..

teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonumutt -- 21 Eylül 2009; 3:18:01 >

airties servisleri bu durumu düzeltiyor. servise giderseniz 5 dakikada hallederler veya yeni bir modem alacaksınız.

Oneplus 9R

Aynı dili konuşan değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilirler. (Hz. Mevlana)
  • Evett ben satın aldım ttnet logolu adsl lerden değil.. yalnız dün ttnet bölümüne gidip iptal kağıdını doldurup verdim. ve bana iptal edilecek akşama kadar denildi ama bu saat oldu halen açık netim. saat öğlen 2 de iptal baş vurusunu yapmıştım..Ne zamana kadar iptal ederler acaba..
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.