Şimdi Ara

750 TL Indesit IWE 91282SL ECO TK 9 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi A++ LED EKR. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.793
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hotpoint ariston çamaşır makinesi aldım yine aynı 9 kg luk. Aldığıma pişman oldum. Çeyiz paketinde programı en az olan bosch leke bırakmazken bu hotpoint lekeleri çıkarmıyor. En pahalı matikleri kullanıyorum leke çıkarıcı da anca hakkından geliyorum. Siz siz olun çamaşır makinesinin en iyisini almaya çalışın. En iyi sıcak fırsat en kaliteli malı uyguna almak bence.
    Hizmet ediyorum insanlara hayvanlara doğaya. Kağıtları camları dışarıda dahi sağa sola atmayıp elimden geldiğince ayrı poşetleyip toplu çöpün yanına koyuyorum ki başkalarına para kazandırıyorum. Biten pilleri atık pil kutusuna atıp doğaya zarar vermiyorum. Yediğim etin kemiğini kedi köpeğe yiyemeyeceğim bayat ekmeği kuşlara veriyorum. Tükettiğim meyvelerin çekirdeklerini doğaya dikemezsem uygun gördüğüm yerelere serpip hiç yoktansa o tohumlara bir şans tanıyorum. Hiç zor değil inan çok mutlu oluyorum.
  • DOĞA_AŞKI kullanıcısına yanıt
    Bu ürün de tam olarak söylediğiniz tarzda
  • indesit dik tip derin dondurucu aldık ama epey gürültülü çalışıyor. malum mutfaklarımız küçük, dondurucu yatak odasında durduğu için bu da epey sorun oluyor. 300 liradan kaçtık ama çektiğimiz sıkıntı yanımıza kaldı.

+ bu ürünler 9kg 10kg kapasiteli olduğu yazıyor fakat çamaşırları koyduğumuz hazne epey küçük. misal, geçen sene siemens 6kg makine aldık ama önceki arçelik 6kg makineden epey küçüktü. yani; 1- makineyi bayide vs görmeden almayın 2- indesit almayın 3- şimdiki aklım olsa evi baştan sona beko ile dayar döşerim.
  • Arkadaşın dediği gibi.İndesitin 9 kg demesine bakmayın haznesi küçük.Muhtemelen 7,5 kg falan alır .Ben indesit kullanmıyorum çamaşır makinesi 7 kg ama nedense daha önce kullandığım 5 kg aristonla hemen hemen aynı çamaşırı yıkıyor.
    Nereden mi anlaşılıyor ? Astığım çamaşır ipinin aldığı kapasiteden.Kapsitesi kesinlikle yanıltıcı onun dışında sessiz sedasız yıkıyor şimdilik.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.