Şimdi Ara

LUXOR 40' 900 tl World puan+hediyeçeki+avantajix (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.599
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: _Riven_

öyle yapacazda lg fiyatları şişirdiler iyice. 1000tl ye inmezse deymez açıkçası uydusuz modele. 800 900 cıvarına getirdiler yılbaşında sanırım alanlar.

http://www.hepsiburada.com/liste/lg-42lb580n-42-100hz-usbmovie-smart-full-hd-led/productDetails.aspx?productId=evlg42lb580n&categoryId=163192&wt_gl=cpc.elk.ev-elektronigi.tv&gclid=CNu9zN63lMQCFWL3wgodc6AAUQ

1099 tl diyor ama.

LG de kazık satıyor aslında.

Tuneri olmayan televizyonu daha ucuza vermesi lazım.

Ederi en fazla 800 derim. Tuner koymayıp dts ve premium içerik ile neden şişirmişse?

-Milli Kayınço-

• aynen öyle. luxor içinde 100tl ne alsak çek alırız acep. sanki sadece tv fiyatı 1000 üstü olursa çek veriyor gibi. luxora çek vermez bu durumda

birde hb nın lg de akıllı kumanda yok. bazıları onuda veriyor ki ederi 100tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Riven_ -- 6 Mart 2015; 21:31:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    şu iki tv arasındaki farkı bir turlu bulamaddım, samsungun sitesi de dahil, kağıt üstünde farkını istiyorum alttarafı. musteri hizmetlerine sordum canlı chatten adam 15 dakka ortalıktan kayboldu , neyse bi daha soriyim.

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/samsung-ue-40h5003-led-tv-samsung-turkiye-garant-153838465
    http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/samsung-ue-40h5090-uydu-alicili-full-hd-led-tv-153236195

%100 normal turksat uydu yayınları filan izlenecek, canlı goruntu cırtlak renklerı sanırım halen en iyi samsung ve PVA panelleri veriyor.. SD yayına da o lazım.

bu arada luxorun fiyatına yaklasıyor baya, ve de samsung turkiye garantili, ve uydu alıcılı, neden kimse bahsetmemiş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 7 Mart 2015; 14:34:04 >

• Bu televizyonu satın aldım, kumandası 3.kalite, içine askı aparatı koymuşlar, koymasalardı daha iyiydi, ince led'ler gibi değil biraz kalın, görüntü kalitesinden memnun kaldığımı söyleyebilirim. Aynı ebatta samsung uydu alıcılı tv ile arasında tereddüt yaşadım, arada 300 TL fiyat farkı vardı, fiyat performans ürünü olduğu için bu ürünü tercih ettim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: AytekinNet

quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

quote:

Orijinalden alıntı: ferhatdh

ÇöP

O paraya daha iyi panel var mı?

?

Sevgili dostlar bu forumda çöp demenin bi karşılığı yok. Çöp diyen sebebini yazmali bence. Bu mesajın protest amaçlı aslında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: melih06

Bu televizyonu satın aldım, kumandası 3.kalite, içine askı aparatı koymuşlar, koymasalardı daha iyiydi, ince led'ler gibi değil biraz kalın, görüntü kalitesinden memnun kaldığımı söyleyebilirim. Aynı ebatta samsung uydu alıcılı tv ile arasında tereddüt yaşadım, arada 300 TL fiyat farkı vardı, fiyat performans ürünü olduğu için bu ürünü tercih ettim.

hocam samsungun hangi modeliyle 300 tl farkı vardı?
    yukarıda attıgım ilk linkle fiyat farkı cok az aslında..

Orijinalden alıntı: gimmeluck

quote:

Orijinalden alıntı: melih06

Bu televizyonu satın aldım, kumandası 3.kalite, içine askı aparatı koymuşlar, koymasalardı daha iyiydi, ince led'ler gibi değil biraz kalın, görüntü kalitesinden memnun kaldığımı söyleyebilirim. Aynı ebatta samsung uydu alıcılı tv ile arasında tereddüt yaşadım, arada 300 TL fiyat farkı vardı, fiyat performans ürünü olduğu için bu ürünü tercih ettim.

hocam samsungun hangi modeliyle 300 tl farkı vardı?
    yukarıda attıgım ilk linkle fiyat farkı cok az aslında..

evet sizin eklediğiniz model, hafta sonu çek kampanyası olduğu için fiyat öyle, biri 899 TL, diğeri 1.199 TL'ydi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: _Riven_

öyle yapacazda lg fiyatları şişirdiler iyice. 1000tl ye inmezse deymez açıkçası uydusuz modele. 800 900 cıvarına getirdiler yılbaşında sanırım alanlar.

yilbasindan beri dolar %20 artti. sene sonu (hedef tutturmak icin) kampanyalarini yilin sadece o doneminde gorebilirsiniz. ozeti: o vakitte birileri cektir, puandir o fiyata aldi diye ederinin o oldugunu gostermez bu. tekrar alabilecek miyiz? kesinlikle hayir, bu dolar kuru ile yakinda su anki fiyatlar bile hayal olacak..

yeni gelen model ocak sürümü imiş farklı bir anakart varmış menüler tamamen farklı :)
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.