Şimdi Ara

GittiGidiyor Axess'e100 Chip para (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
3
Favori
2.231
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: of5

Saçmalamışsınız. Bilgim olsa sorma zahmetine katlanmam. İlk alışverişim bu şekilde, kazanılan chip para nın sadece gittigidiyor üzerinden kullanılacağını açıkça belirten bi yazı görmediğim için sordum.

Bilmediğim için tekrar bilgisi olanlardan yardım bekliyorum. Dşarıda kullanabilirmiyim market, akaryakıt alışverişinde vs. Veya Gittigidiyor üzerinden kullanacaksam sadece chip-para'yı kullanabilirmyim ekstra ödeme yapmadan, bilgisi olan cevaplarsa sevinirim.
    ''Akbank Axess, Axess Business, Wings, Wings Business, Fish, Free, Neo ve de sanal kart kart sahipleri'' bu ifadeye göre word karta bağlı sanal kartımda geçerli mi oluyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_PowerKiNq01 -- 20 Şubat 2015; 23:04:33 >
    ''Bildiğim tek şey;hiç birşey bilmediğimdir.''
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_PowerKiNq01

''Akbank Axess, Axess Business, Wings, Wings Business, Fish, Free, Neo ve de sanal kart kart sahipleri'' bu ifadeye göre word karta bağlı sanal kartımda geçerli mi oluyor ?

Evet arkadaşım geçerli oluyor. Ama siz cevaplamışınız zaten World karta bağlı sanal kartım diye. Sanal kart kendi başına bir kart olmadığına göre, bağlı olduğu kart geçerli ise sizin kartınız da geçerlidir. Bilmem anlatabildim mi?

Orijinalden alıntı: ahmet0691

quote:

Evet arkadaşım geçerli oluyor. Ama siz cevaplamışınız zaten World karta bağlı sanal kartım diye. Sanal kart kendi başına bir kart olmadığına göre, bağlı olduğu kart geçerli ise sizin kartınız da geçerlidir. Bilmem anlatabildim mi?

Söylediklerinizde tutarsızlık var.Sanal kartımın bağlı olduğı asıl kartım yukarıdaki bankalar arasında değil,o yüzden soruyorum.

world kartın sanal kartıyla, axess'in ne alakası var? axess karta bağlı sanal kartlardan bahsediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Amedra

quote:

Orijinalden alıntı: of5

Saçmalamışsınız. Bilgim olsa sorma zahmetine katlanmam. İlk alışverişim bu şekilde, kazanılan chip para nın sadece gittigidiyor üzerinden kullanılacağını açıkça belirten bi yazı görmediğim için sordum.

Bilmediğim için tekrar bilgisi olanlardan yardım bekliyorum. Dşarıda kullanabilirmiyim market, akaryakıt alışverişinde vs. Veya Gittigidiyor üzerinden kullanacaksam sadece chip-para'yı kullanabilirmyim ekstra ödeme yapmadan, bilgisi olan cevaplarsa sevinirim.

Hocam arkadaslar olayı yeterince sizin için aydınlatmışlar, hala neden üstleyerek soruyorsunuz cidden merak ediyorum?

Yetkili arkadaşım sil göze batıyorsa mesajlarımı. Aydınlatılan bişi varsa cahilliğimden anlamamışımdır kusurbakmyın, kolay gelsin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ahmet0691

quote:

Söylediklerinizde tutarsızlık var.Sanal kartımın bağlı olduğı asıl kartım yukarıdaki bankalar arasında değil,o yüzden soruyorum.

Bende onun için cevapladım. Siz sanal kartınızın World karta bağlı olduğunu söylüyorsunuz. Oradaki kartlar arasında worldcart olmadığına göre soru sormuş olmak için mi soruyorsunuz arkadaşım. Oradaki sanal kart kastı axess vb. Akbank kartlara bağlı sanal kartlar içindir. Bunu herkes bilir. Yoksa siz ilk kez mi böyle kampanyalara giriyor sunuz.

• Bu chip parayı almak için herhangi bi yere msj atılıyordu?

Orijinalden alıntı: modexl18

Bu chip parayı almak için herhangi bi yere msj atılıyordu?

0532 752 4566

Orijinalden alıntı: mahir1

quote:

Orijinalden alıntı: spy1925

altında gecerli olacak bence acıklansın da satıcılar zam yapmadan çökelim

yanlız altın fiyatı düştü.sitede halen fiyatlar çok yüksek.

altın geçerli değil dimi dostlar ama elektronık harcama gıbı bıseyde gecıyordu sanırm yanılıyormuyum
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.