Şimdi Ara

DYSON DC52 ALLERGY MUSCLEHEAD PARQUET (Elektrik Süpürgesi Sıcak) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
8.110
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 5 yıl hakman garantiliyi o fiyata getirmiştim üstüne 48 lirada parafly dan puan kazandım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene 1250 tl ye dc37 animal aldım hakman garantili. Çok memnunuz. Bu fiyat üstü pahalı tabi bir süpürge için. Ama hakkını veriyor cihaz. Daha uygun fiyatlara düşünce almak lazım yeni model bu. Bir de garanti çok fark ettiriyor fiyatta bilginize...

Orijinalden alıntı: izazen

quote:

Orijinalden alıntı: instructor12345

dyson süpürgeler tamamen reklamla şişirilmiş ve bir yere gelmiştir.
    bende var kullanıyorum ve memnun değilim. yazık onca verdiğimiz paraya. neymiş alerji için çok iyiymiş, arkasından hiç toz kaçırmıyormuş falan filan.. ohoo onun tozunu çöp kutusunu boşaltırken zaten soluyorsun bolca. çekiş gücü de hiç öyle ahım şahım değil.
    gidin bosch alın veya elektrik süpürgesi tavsiyesi forumunda yazan tavsiyelere kulak verin ama dysona para kaptırmayın. yazıktır.

+1000

Forum içinde birçok başlık altında yazdım. Firmanın asılsız iddialarının ve gerçeği yansıtmayan abartılı reklamlarının buna katkısı var doğrudur.

Lakin ne yazık bizim toplumumuzda pahalıya alınan şeyin aslında çok iyi olmasa bile mükemmel olduğunu sayıklanmayı ve yerli yersiz övme işini üzerine görev olarak kabul eden bir özellik var... Bir kere taraf olduk mu iş bitmiştir, gerçeği sizin gibi pek az kişi dile getiriyor, ayrıca tebrik ediyorum.

Sonuç; Dyson berbat bir marka değildir, lakin asla ve asla, kesinlikle ve kesinlikle şişirildiği gibi süper bir süpürge değildir...

Evimde evcil hayvanım var ve kime sorsam Dyson Animal serisi diyor, Sizin tavsiyenizi merakla bekliyorum. Ama benim önceliğim evcil hayvan tüylerini temizlemesi yoksa evdeki tozu toprağı neredeyse her makine alıyor.

• 900 liraya Philips Marathon varken 2000 lira bir süpürgeye vermek bilemiyorum...

Philips Marathon o piyasayı kaptı diyorum ben.

-Milli Kayınço-
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmokx

quote:

Orijinalden alıntı: izazen

quote:

Orijinalden alıntı: instructor12345

dyson süpürgeler tamamen reklamla şişirilmiş ve bir yere gelmiştir.
    bende var kullanıyorum ve memnun değilim. yazık onca verdiğimiz paraya. neymiş alerji için çok iyiymiş, arkasından hiç toz kaçırmıyormuş falan filan.. ohoo onun tozunu çöp kutusunu boşaltırken zaten soluyorsun bolca. çekiş gücü de hiç öyle ahım şahım değil.
    gidin bosch alın veya elektrik süpürgesi tavsiyesi forumunda yazan tavsiyelere kulak verin ama dysona para kaptırmayın. yazıktır.

+1000

Forum içinde birçok başlık altında yazdım. Firmanın asılsız iddialarının ve gerçeği yansıtmayan abartılı reklamlarının buna katkısı var doğrudur.

Lakin ne yazık bizim toplumumuzda pahalıya alınan şeyin aslında çok iyi olmasa bile mükemmel olduğunu sayıklanmayı ve yerli yersiz övme işini üzerine görev olarak kabul eden bir özellik var... Bir kere taraf olduk mu iş bitmiştir, gerçeği sizin gibi pek az kişi dile getiriyor, ayrıca tebrik ediyorum.

Sonuç; Dyson berbat bir marka değildir, lakin asla ve asla, kesinlikle ve kesinlikle şişirildiği gibi süper bir süpürge değildir...

Evimde evcil hayvanım var ve kime sorsam Dyson Animal serisi diyor, Sizin tavsiyenizi merakla bekliyorum. Ama benim önceliğim evcil hayvan tüylerini temizlemesi yoksa evdeki tozu toprağı neredeyse her makine alıyor.

animal serisine ait aparatlar ayrıca satılabiliyor
    yanlış bilmiyorsam gövde ve temel parçalar aynı sadece başlıklar farklı olmalı
    onların satışıda yurtdışı sitelerinden yada servisinden var

animal daki donen buyuk baslık ve kucuk baslık var
    buyuk baslık sac tuy vs iyi topluyor... temizlemesi zahmetli biraz biriktirmemek lazım ustune yapısanları.

cok güçlü bir çekişi yok mutlaka daha iyi emişi olan süpürgeler vardır ve aynı başlığa sahip olan. kesinlikle gozunuzde buyutmeyin
    muhtemelen markalar arasında malzeme kalitesi olarak en iyisidir. internette muhtemelen inceleme videoları vardır göz atın derim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.