Şimdi Ara

Cevap: TTNET KAMPANYALARI | TTNET ALO | TTNET FİBERNET/HİPERNET/ADSL | TAAHHÜTLÜ/TAAHHÜTSÜZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
2
Favori
699
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende başıma geleni anlatayım bugün türk telekom satış ofisine gittim sıra numaramı alıp güzel bi bayanın masasına oturdum kullanmakta oldugum fibernet 24 mb limitsiz akn 75 gb lı 12 ay taahütlü 58 tl olan fiyatımı hiçbirşey demeden üstelik ben oraya vdsl modem hakkında bilgi almak için gitmiştim benim adsl modem en fazla 10 mb kadar hız alıyordu ama fibernete geçtiğim için vdsl modem gerekiyordu öyle sorular sordumki kadın bana ''siz bu bilgilerle burada kolaylıkla çalışabilirsiniz'' fln dedi ve gülüştük benim istediğim sadece ttnetin kampanyalı verdiği vdsl modemler hakkında bilgi almaktı masadan kalktığımda 2 yıl taahütlü devam eden paketimi iptal ederek ve ek ödeme olmadan yani fibernete taahütlü indirim hakkımdan doğacak miktarı geri ödememe gerek kalmadan 49 tl ye üstüne birde tp- link vdsl2 modem hediye ederek üstüne birde türk telekom klasik hat olan telefonumu (buda yaklaşık ayda 18 tl civarı fatura geliyordu ) ttnet alo konuştukça öde ve internet hattı üzerine taşıma olan 2 yıl boyunca 9 tl sabit ücret kampanyasındanda faydalandırarak beni zıplattı resmen yani durumumu özetleyecek olursam.türk telekom satış ofisine gitmeden önce kullandığım paket ;
    fibernet limitsiz 24 mb kadar 75 gb adil kullanım =58 tl
    turk telekom klasik hat her ay sabit = 15-20 tl arası toplam her ay =75-80 tl
    ofisten çıktıktan sonra ;
    fibernet limitsiz 20 mb kadar 75 gb adil kullanım =49 tl
    ttnet alo konuştukça öde = 9 tl toplamda =58 tl
    ayrıca paralığındaki tp link vdsl2 modem bedava geldi hemde ek bir ücret faturama yansımayacak

çok güzel oldu bu benim açımdan kullanmadığım ev telefonu hattımdan kurtuldum + vdsl2 modeme ücretsiz sahip oldum.demekki ağlamayana mama yok bu ülkede gerçi ben iptal için gitmemiştim ama bayan size insiyatif kullancam diye bunları verdi :)

• tahattüt bu ay bitiyor iyi oldu paylaştığınız hiper netten ( hipernete yeni geçirdiler telefonla aryıp, ek ücretsiz)fibernete geçme zamanı gelmişti. ama telefon zaten ttnet konuştukça ödede 48 tl + telefon
    ( kullanılmadığından 5tl civarı geliyor) ödüyordum bi uğrayayım. forumda konusu vardı ttnet müdürlüklerinden uygun fiyatlar alınabiliyor limitsiz 65tl den kullananlar var hala gidip konuşu indirim alınabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alienbold -- 10 Şubat 2015; 20:29:00 >
    alışveriş yaptıklarım*viper08(masa üstü pc: satıldı şehir dışı)*azelea(hdd satıldı)*AC Kırıklar(airties rt-205:satıldı)*cumayi ( p4-3.00 işlemci:satıldı) *kissesforyou (seagate hdd :alındı şehirdışı)*celtic_frost (x1650pro:alındı)*tolgatoguc (lcd monitör :alındı)*forcun ( D915 işlemci:alındı)*artemisbd(p4 3.00:alındı)*ali öksüz(2x1gb bigboy ram : alındı)*veri bilgisayar murat (dwd-rw :alındı)* trayep ( rt-111 modem : alındı)*bonnitacix (p d işlemci alındı)...vs..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SuperOnline Taahhüt
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.