Şimdi Ara

[Tırt Çıktı]Yeniden Lenovo Miix 2 10 (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
317
Cevap
23
Favori
13.302
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
14 oy
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

Orijinalden alıntı: ancora

Bu sanalmarketimi (eternal bil.) bilenler bilir. Bunların yaralı parmağı iyileştirdiği görülmemiştir. Müşteriyi ilk 15 sene önce kaybettiler. Gençler bilmez. Müşteri memnuniyeti sıfır olan bir firmadır. Hele orda bir meşhur kel eleman vardır hala duruyormu bilmem dükkana gidince suratınıza mal gibi bakardı "niye geldin" der gibi. O yüzden ben pek şaşırmadım.

Anlayacağınız zengin bir firmadır ve tokdur. Müşteri olsada olur olmasada havasındalar.

hocam kızlıayda kızlrmak sokakdaki zamanlarını diyorsunuz dimi. hakkaten içeri girerdiniz sanki yanlış yere gelmiş gibi hissettirirlerdi

Evet evet kocatepenin altında tam köşedeydi. Daha sonra öveçlere gittiler.

Mesajlarıma alıntı yapanlar saygı ve ahlak kurallarına dikkat etsinler !..
    Biraz kıskançlık duyarsanız, yaşarken ölmenin ne demek olduğunu anlarsınız.
    İyiliğe iyilik her kişinin kârı, kötülüğe iyilik er kişinin kârı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadowdeath

Bu ürünü sanalmarketim den ilk kampanyasında ben de almak istedim ama yetişip de alamamıştım.

O ilk kampanyada ürünü adetli sipariş edip de bize ürün bırakmayan arkadaşlar işi sonradan bir fırsata çevirip sağda solda (malum sitelerde-reklam olmasın şimdi) 799TL-849TL-899TL-999TL-1049TL-1200TL diye sattılar ve hala satmaktalar mı ?
    Bu sorunun cevabını tabi ki herkes biliyor; EVET; EVET; EVET...
    Bu şekilde ilk kampanyadan adet alıp da çok yüksek fiyatlara satanlara ne demeli...

Örnekler ; Link-1
    Link-2

Aldıkları ürünleri orada burada o yüksek fiyatlar ile satmasalardı eğer, eminim ki bu kampanya tekrar aynı fiyatlara getirebilirdi ama olmadı
    Eminim şimdi bu yazımdan dolayı da bana saldırıp, bunu inkar edecekler ama ne yazık ki kendi yaptıkları gerçeği göremiyorlar...
    Bu konuda ilk kampanya forum sayfasına bakmalarını öneririm. +50TL ye +100TL ye isteyene veririm diyenler de vardı. Onların istediği fiyat ile bu yeni kampanya arasında 100TL oynuyor...

Herkese iyi hafta sonları dilerim....

O bence sitelerden kaynakli 2 den fazla sepete eklettirmeseler sorun olmaz stogu az urunlerde en azindan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• INTRUDERTR kullanıcısına yanıt
    İçinde pislik olan, bencil insan iki üyelik açar yine de alır. Engel olmaz ki, zihniyet bozuk olduktan sonra en iyi sistemi de getirseler pek işe yaramaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekdellal -- 17 Ocak 2015; 15:14:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Tırtılın kaderi kelebek olmak ve g&amp;amp;amp;#252;zel &amp;amp;amp;#246;lmektir
  • sanalmarketim bizi hayal kırıklığına uğrattı.
    konu kilit...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 17 Ocak 2015; 15:29:10 >
    Vay hocam siz bir ürün alıpta iade etmediyseniz kesin alınır o ürün
    Ayrıca sırf şu adet adet alıp sağda solda satanlar için devlet ikinci ele vergi getirme üzerinde çalışıyor uzun süredir zaten kesinlikle desteklemiyorum lakin hani derler ye öyle kafaya böyle şapka..anlayan anladı bi milletin mayası bu kadar bozulmuşsa herşey mübahtır

• http://www.hepsiburada.com/liste/acer-aspire-switch-10-intel-atom-z3735f-133ghz-2gb-32gb-101-ikisi-bir-arada-bilgisayar-sw5-012-14hq/productDetails.aspx?productId=bd801780&categoryId=98&SKU=BD801780

forumdaki arkadaş üzerine bu cihazdan aldım. Şuan yolda akşama kadar teslim edilir inceleyip yorumlarımı iletirim. Gün içi teslimat seçeneği çok iyi olmuş. Hepsiburadayı takdir ettim.

• http://www.hepsiburada.com/liste/asus-transformer-book-t100ta-dk023h-intel-atom-z3775-146ghz-2gb-32gb-101-ikisi-bir-arada-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd802440&categoryId=98
    Lenovo'ya alternatif olabilir, en ucuz hepsiburada sitesinde, 50 lira kredi kartina puan, 25 lira mobil alisverise cek veriyor. Islemcisi 2,39 kadar destekli. Ekrani HD, 32 gb dahili hafiza, eksigi fazlasi usb 3.0, islemcisi ve klavye ergonomisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akyuzmk -- 18 Ocak 2015; 10:48:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Reco.

http://www.hepsiburada.com/liste/acer-aspire-switch-10-intel-atom-z3735f-133ghz-2gb-32gb-101-ikisi-bir-arada-bilgisayar-sw5-012-14hq/productDetails.aspx?productId=bd801780&categoryId=98&SKU=BD801780

forumdaki arkadaş üzerine bu cihazdan aldım. Şuan yolda akşama kadar teslim edilir inceleyip yorumlarımı iletirim. Gün içi teslimat seçeneği çok iyi olmuş. Hepsiburadayı takdir ettim.

Hayırlı olsun ekranı dışında bir problemi görünmüyor.

• quote:

http://www.hepsiburada.com/liste/acer-aspire-switch-10-intel-atom-z3735f-133ghz-2gb-32gb-101-ikisi-bir-arada-bilgisayar-sw5-012-14hq/productDetails.aspx?productId=bd801780&categoryId=98&SKU=BD801780

Bu üründen kliksa kampanyası ile 769 tl ye almıştım ürün gelmeden iade ettim. Piyasada hiç kullanan göremedim ve hb Özellikler kısmında dokunmatik ekran için yok yazıyordu.

• @Theologist

teşekkürler.

@karantina61

ürünü teslim aldım öyle bir sorun yok ekran dokunmatik.

Ürünü inceledim gayet kullanışlı. Tek sıkıntısı pil 2 hücreli. Bir yakınımızın kızı için aldık onun için bu özellikler fazla bile gelecektir.

@Theologist

teşekkürler.

@karantina61

ürünü teslim aldım öyle bir sorun yok ekran dokunmatik.

Ürünü inceledim gayet kullanışlı. Tek sıkıntısı pil 2 hücreli. Bir yakınımızın kızı için aldık onun için bu özellikler fazla bile gelecektir.

Dostum teşekkür ederim daha önce ürünün kullanıcısını bulamadığım için mecburen iptal ettirdim. Hangi siteye baktıysam dokunmatik ekran yok yazıyordu.

Orijinalden alıntı: matmuhendisi

Fiyat şu an 880 civarı bunumu almalıyım giriş seviyesi Notebook mu

Tabi ki bu dört çekirdekli işlemcisi var zaten.

Orijinalden alıntı: nicknick

http://community.acer.com/t5/Windows-Tablets/Button-issues-with-Acer-Aspire-Switch/td-p/253828/page/34

kronik windows tuşu problemi varmış. dikkatli olun.

Merhaba.

bendeki üründe bir sıkıntı yoktu 1 gün inceledim ve hediye olarak komşum kızına verdi.

Orijinalden alıntı: karantina61

quote:

Bu üründen kliksa kampanyası ile 769 tl ye almıştım ürün gelmeden iade ettim. Piyasada hiç kullanan göremedim ve hb Özellikler kısmında dokunmatik ekran için yok yazıyordu.

orada yazan her bilgiyi doğru kabul edeceksek hiçbir şey alamayız
    dokunmatik ekran olmadan basıl tablet modu olacak

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.